24
Siemens C35i/M35i - Minden ami kellhet hozzá
-
#24 Nem kioktatás volt, csak hülyén fogalmaztam. -
#22 Felvilágosítalak, hogy már így is több, mint két helyen beszélnek róla. -
#20 Mit gondoltok, nyissak egy siemenses topicot én is, vagy lógjak ki a sorból megint? -
ricky #18 C45 THE BEST!!!!!!!!!!!!! -
#17 de. -
#15 Még 1 kérdés. Most 18-as verzójú, hogyan és mivel tudnám felfrissíteni 20-asra ? És 1általán yo-e az nekem ? ELőre is köszi ... -
#14 Az biztos. -
#13 C35i/M35/S35-re írtam ... -
#12 csengőhang : sima midi. Logo (101*21 - joval nagyobb mint a Nokia telokon) bmp/gif. Értve ? -
ricky #11 he? -
#10 lehet rá csnegőhangot 1ébként és már 5 milió logo + csnegőh. + progi-m is ! Kábel ~5E :) Kérdés ? -
ricky #9 Lehet, hogy drága, de jó is!!!! -
#8 Én tudom, milyen lesz. Kurva drága. -
ricky #7 Láttátok már a C45-t? Nekem nagyon teccik!!!! Kiváncsi vagyok milyen lesz! -
#6 Oh, a c35 a legjobb.
A 777 sms-ről akartam csengőhangot szedni, de hülye jeleket írt. Asszem, ilyesmit csak Nokiára lehet. Pedig a Simens a király. -
#5 mennyi a kabel? -
#4 oplogot nem tudsz netrol kozvetlenul letolteni, csak adatkabel segitsegevel. + ugye kell hozza szoftver is (aminek most eppen nem tudom mi a neve + ver szama)
ajanlanam figyelmedbe az index torzsasztalan levo siemens topicot -
#3 c35-höz ! csak mer' mindenhol csak c25-ös szerkesztőt látni :( -
#2 Más. Oplogo szerkesztőt honnan lehet ? Csak mer' vettem kábelt és van sok + minden, csak yo lenne vmi szerkesztő ... -
#1 Lenne 1 kérdésem : Siemens C35i telefonomra internetről honnan és hogyan lehet operátor logót letölteni, estleg vmi olyan progi amivel offline tudok szerkeszteni majd neten keresztül elküldeni a telcsimre ? Ha vki tud vmi ilyet akkor írjon PLZ