17
Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi
-
#17 google... minek az :) vannak itt bátor vállalkozók, akik keresnek rajta helyette, így sokkal egyszerűbb nem? -
Tomcat #16 Senki nem ismeri a Google.com -ot??? ???
Csak beszéled valamelyiket a 3 nyelv kötul. Szal
Google
oszt eloször keress rá a NAFTA -ra. -
#15 nem tudnád be scannelni? -
#14 az összes magyar keresőt végignéztem,kis,nagy miden variációval. -
#13 Igen mert a forúm címében csak 30 karaktert lehet beírni,szóval több nem fért ki.A tanköny tásulás-t ír ,de nem ez a lényeg.Tudsz nekem valahogy segíteni?????
Vagy van valami ötleted!!!! -
#12 Hát a link az passz, én most nem fogom a füzetemből kiírni azt a több oldalt...
Keress rá !
Gondoltál már rá ?
Biztos van vmi hivatalos oldala.
Próbáld először magyar keresőkkel, biztos volt vmilyen stréber az ELTÉN aki csinált ennek is egy weblapot :-DD
csak poén
-
#11 Jófiú
Továbbá ez : Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Társaság
még a cím se jó :-)
-
#10 De nagyon sokat tudnál segíteni egypár linkel is!!! -
#9 A neten kersegélem..
Ebben a 3 oldal,nem olyan sok,elég ha egy kicsit röviden elemezném a 3 országot,és a társulás-Következményei előzményei meg hasonlók, csak legyen meglegyen a három oldal!!! -
#8 3 oldalt kellene egy szakdolgozatban leadni erröl a témáról,keresgéltem már de nem találtam semmit, -
#7 nah elmondom mi jön ezután a füzetemben :
részleteztük a tagokat, gazdaságukat, lakosság, történelem.....tehát baromi sokat írtunk...nem tudnád pontosan megmondani mi kell ??? -
#6 1996 óta NAFTA
Tagjai :
USA ==> 278 millió lakos
Kanada ==> 31 mill. lakos
Mexico ==> 94 mill. lakos.
(+Puerto Rico ; ami USAhoz tartozik)
+ez a felvevő piac évente 4 millió fővel növexik.
most, hogy így nézem az következett föcin, hogy részleteztük a tagokat, az is kő' ? :-)
nincs nagy kedvem begépelni :-/
-
#5 elkezdem... -
#4 Ez nem Hülyeség ez kellene ,méghozzá most! Sürgős!Légy jófiú,vagy légy jókislány!!!!!Gépeld be nekem!!!!!!!!!
Köszi... -
#3 Halihóóóóóóóóóó!!!!!!Infó Kellene sürgősen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help?! -
#2 Ez inkább politika és gazdaság rovatba illik.
Mi kell rólla ?
USA + Kanada + Mexico a tagja, meg ilyen hülyeségek, most nem veszem elő a föci füzetemet :-))
-
#1 Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Társulás - Erröl keresek bővebb információt,
Borszasztó sürgös!!!!!!!!!!!!!4