Alcatraz: Prison Escape

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
lehet hogy neked lehet hgy nekem lesz igazam!! 50-50% talan egy kicsit inkabb igy 75-25% hogy en gyozok 😊)
liquid
Sehonnan, ramocska, de nem is irom le, hogy hudeqrvajoo/hudeqrvaszar mielött sajátkezüleg ki nem proobalom. Pár screen alapján elég bajosan lehet megitélni egy game minöségét...
I.C.ram
enecskem meg nemecske jatszotacska velecske jatekocskaval de a kepecskekbol nem tetszikecske nekemecske ez a jatekocska szerintemecske sokkalacska jobbacska voltacska az elozocske reszecskek!!!! Es magacska honnan tetszik tudni hogy jo?
liquid
Magácska már játszott az IG3-al? Vagy honnan tetszik tudni, hogy szar?
I.C.ram
ha nem a jatekairol akkor mirol iteljunk meg egy fejleszto csapatot??? Mert ha az orszagrol itelnenk meg akkor az osszes amerikai jatek bukas lenne! es az osszes magyar best seller 😊))
Hmuda
Ráadásul az IG 3 még ki se jött, szóval meg se lehet ítélni az alapján.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Azért ne a Theocracy és IG3 alapján itéljük meg a céget ( ami miatt sokak szemében , negatív ).Főleg , hogy ez egy teljesen más stílusú és tényleg sokkal szebb játék lesz majd .
Már csak egy fél év és minden kiderül .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
nem szimpatikus nekem a Philos jatekai (theocracy, IG3 Genesis) szerintem nem voltak tul jok!! De mivel magyarok ezert megerdemlik a gyozelmet!!
ubi
ja ja ja mikor meglattam, egybol uninstall+erase cd-rw!! hajra philos!
skorpio7
Egy biztos , ha a Philos befejezei a saját fejlesztésű Alcatraz programját , az tuti siker lesz .Legalább is a megjelent képek nekem ezt sugallják .Ezt a hitványságot meg ( amiről még a neten sincs infó ) , jobb ha mindenki gyorsan elfelejti , mert tényleg nem éri meg a sávszélességet .

ubi
hat ez a game qrva xar!!! hajra the hungarian team!!!!!remelem a mienk a kepek lattam 1000x jobb lesz!
I.C.ram
szerintem ebbol perek lesznek! hogy az activision elobb adott ki egy azonos nevu programot es mint tudjuk az activisionnak sokkal tobb penze van es meg elobb is jott ki a jatekuk! tehat nem tudom...
Lacc
Valami képet nem lehet erről a másik Alcatraz-ról találni? Mert én sehol nem találok! Azért kíváncsi vagyok rá még ha gagyi is.
liquid
Nem, ez nem a philos-os Alcatraz. Gondolom most qrvaanyáznak is a fiúk rendesen, nem túl joo, ha hasonloo néven kijön egy (gagyi) játék a saját game megjelenése el?tt pár hónappal...
Bith
Na, csak mert én is úgy gondoltam, hogy ez nem igazán lehet az. Szktam venni guru-t ugyanis 😊.
De vicces, hogy még a cracker csapat is abban a hitben él, hogy ez az.

bár nem is olyan vicces, ha ez télleg szar

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hat ez tutti nem az. Ez 1 nagyon gagyi jatek....alig birtam kivarni amig kilep, hogy letorolhessem, az elso kiprobalas utan...senkinek nem ajanlom

nem lehet a magyar mert meg csak most volt az bemutatoja a kezdetleges betanak ami csak egy dual p4 + 1giga ram + gf3-n tudott normalisan futni, tehat meg nem optimalizalt a kod és meg nem jelenhetett meg

versio
ez nem az

mivel a haverom ott dolgozik és tuti hogy nincs kész

szeintem valaki lenyulta az ötletet,és elöbb megcsinálta
de ha igy van a philos asszem bukni fog de nagyot

Bith
Most akkor mivan? Ez az vagy nem az? Valaki mondja má meg.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

skorpio7
Kár , hogy ez a program nem az a program , amit oly sokan vártunk .

ubi
hol van iso???
skorpio7
Title: Alcatraz: Prison Escape
Url: http://www.philoslabs.com/en/games_alcat.html
Group: FairLight
Released: Sunday November 4th, 2001

Márpedig ez az URL nem hagy kétséget afelől , hogy melyik játékról is van szó .

skorpio7
Ugye aki korábban kel !!!

Mindenesetre egyvalami zavar ... szinte mindenhol a 2002-es megjelenést írják , bár eredetileg idén jelent volna meg .Lehet , hogy ez csak megint egy béta játék !?

GAMESTAR ONLINE
Escape from Alcatraz újdonságok...

A Philos Laboratories kiadott néhány teljesen új képet, fejlesztés alatt álló taktikai akciójátékukból, az Escape from Alcatraz-ból. Azt is bejelentették, hogy a játék csak valamikor 2002 első negyedévében kerül a boltokba (elvileg még idén ki kellett volna jönnie). Ja, ha nem említettem volna (és nem tudná valaki), elmondom, hogy ez egy hazai fejlesztés, úgyhogy irány megnézni a képeket!

2001.09.10.
ZeroCool

Nézzétek meg csak a HIVATALOS HONLAP-ot !!!

Sephi
Vaj ez olyan lesz mint a Commandos? Magyarul vagy hogy?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hustler_hu
arg 😊 megeloztel 😊
skorpio7
Ma reggel felnéztem az ISONEWS-ra és mit látok !?!? - 11/04/2001 Alcatraz: Prison Escape FairLight - EZ HIHETETLEN !!!
Megjelent ez a király magyar fejlesztésű játék .Írjatok már ide pár sort , hogy milyen , mert a képeken kívűl meg , amit esetleg néhány újságban megemlítettek róla az nem sok .Tényleg érdemes-e áldozni rá ?! Mindenesetre nagyon egyedi , humoros grafikával rendelkezik .

← ElőzőOldal 2 / 2