Alcatraz: Prison Escape
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Már csak egy fél év és minden kiderül .
"A BC a jobbik csapat jutalma."

hajra the hungarian team!!!!!
remelem a mienk a kepek lattam 1000x jobb lesz!De vicces, hogy még a cracker csapat is abban a hitben él, hogy ez az.
bár nem is olyan vicces, ha ez télleg szar

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
mivel a haverom ott dolgozik és tuti hogy nincs kész
szeintem valaki lenyulta az ötletet,és elöbb megcsinálta
de ha igy van a philos asszem bukni fog de nagyot
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Url: http://www.philoslabs.com/en/games_alcat.html
Group: FairLight
Released: Sunday November 4th, 2001
Márpedig ez az URL nem hagy kétséget afelől , hogy melyik játékról is van szó .
Mindenesetre egyvalami zavar ... szinte mindenhol a 2002-es megjelenést írják , bár eredetileg idén jelent volna meg .Lehet , hogy ez csak megint egy béta játék !?
GAMESTAR ONLINE
Escape from Alcatraz újdonságok...
A Philos Laboratories kiadott néhány teljesen új képet, fejlesztés alatt álló taktikai akciójátékukból, az Escape from Alcatraz-ból. Azt is bejelentették, hogy a játék csak valamikor 2002 első negyedévében kerül a boltokba (elvileg még idén ki kellett volna jönnie). Ja, ha nem említettem volna (és nem tudná valaki), elmondom, hogy ez egy hazai fejlesztés, úgyhogy irány megnézni a képeket!
2001.09.10.
ZeroCool
Nézzétek meg csak a HIVATALOS HONLAP-ot !!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megjelent ez a király magyar fejlesztésű játék .Írjatok már ide pár sort , hogy milyen , mert a képeken kívűl meg , amit esetleg néhány újságban megemlítettek róla az nem sok .Tényleg érdemes-e áldozni rá ?! Mindenesetre nagyon egyedi , humoros grafikával rendelkezik .