501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
  • Feketekéz
    Ha veszek a Pinnacle PC TV-mhez egy nicam modult, akkor annak a hangját sztereóvá varázsolja? Azaz a PC TVvel is kompatibilis a nicam modul? A válasz sürgős lenne.
    Köszi!
  • supervisor
    Luis jót akar neked a NANDUB és a FAIR USE pont ide kell, de mindenképp előbb digizd fel valami nagy bitrátával (pl3000 de ha van helyed akár 6000kbit/s)majd tömöritsd át PL NANDUB-al
    kevesebb bitrátával.
    Üdv.
    Luis!
    Csak igy tovabb:))))
  • Feketekéz
    Mi a véleményetek az ATI TV WONDER-ről? Milyen minőségben digizik, és milyen formátumokban tud felvenni? Mert a HP-jén MPEG1 van csak, de én hallottam valahol hogy tud MPEG2-t is hardveresen.

UI: És a Leadtek Winfast TV2000ről?

THX A LOT
  • supervisor
    Valamelyik ASUS DELUXE kártyát vedd meg,meg egy gyors processzort jav:min1000MHZ pL ASUS V3400 V3800 V6600 V7700 V8200 minden azt a PHILIPS chipet talalod amely 720*576 ban aviban rögzit ASV2 codeccel de ha erős géped van rögzithetsz egyből divxbe is nekem 640*480ban megy frame dobas nélkül, felveszem a filmet és utána már csak a hangot számolom at mp3 ba hogy ráérjen egy CD-re. A FAIR-USEt meg a töbii hüly e konvertálást elfelejtheted.
    Ha bedölsz a srácoknak vegyél egy használt 60-70e FT-os digit kártyát amivel felveszel ugyanugy 720*576ban DE MPEGI-II be esetleg MJPEGbe amit számoltathatsz éjszaka mint állat.
    Ja és ASUS V3400 Vin/OUT kártyát én pl 15e ért adtam el(Most V3800van)
    Na üdv.
    U.I.
    Az uj radeon combo allit. jo csak sok benne a inkompatibiltas és még drága.DE végre nem csak MPEGbe hajlandó digizni.
  • mekkmester
    Luis! Kersem topic->mekkmester!Gyere!
  • Anee
    tényleg kamu
  • Gerzson
    digitalizáló csak digitális kamerához jó nem? analóg jellel nem tud semmit sem kezdeni mert FireWire csatlakozója van

és ezek a kártyák amiket írtatok tartalmaznak valami tömörítő eljárást, vagy vegyek hozzá egy 100 Gbyte-os winchestert? :)

de sok csak vacak 320x240-ben tud felvenni és az vacak, nekem DivX minőség kellene
    egyébként 16 bit (true colour) elég színmélységnek
  • Laci
    Lécci írjatok részleteket is ezekről (felbontás, fps, ár ...) Én Egy Ati All In Wonder 8500DV-ről gondolkozom, csak az most 150HUF. De mindent tud és az egyik legjobb 3D kártya is. Egy dolgot hallottam, de valszeg kamu: Valami hiba van abban a sorozatban.
  • Pheel
    Hauppauge WinTV PCI. Igaz, hogy 27+fájdalom, de még XP alatt is tutis. Ha nem kell stereo, akkor Hauppauge WinTV Primio. Az olcsóbb. Van mindkettőn FM tuner is.
  • Laci
    Az ATI-ról van valami tapasztalat?
  • UnConnecteD
    Gerzson < szerezz egy Miro DC10-et, ha van penzed 30-at.
  • Feketekéz
    Én is most gondolkozok egy TV tuner kártya vásárlásán. A következő dolgok fontosak:
    - TV-t akarok nézni rajta így a tuner része legyen jó minőségű
    - sztereó
    - digitalizálni is szeretnék vele normálisabb minőségben
    - megbízható driverek + szoftverek

Én a miro Studio PC TV(Pro) -ra gondoltam. Mi a véleményetek róla?
  • MuERTe
    Az ati tunerkártyája elég jó.
  • Laalee
    akor video digitalizalot vegyé... ne tunert.
    ha a minoseg a lenyeg 50-60 nal kezdödik hasznaltan, ez alatt csak gyenge minoseged lesz
  • Gerzson
    Sziasztok!

milyen tv tuner kártyát érdemes vennem, aminek nagy a felbontása, és a színmélysége is? (320*250 25 f/s nagyon gyatra)
    nem kell semmi tömörítés (mert majd utólag tömörítem),
    nem kellenek hozzás drága programok (esetleg OEM is érdekel)
    nem kell távkapcsoló,
    nem tv-t akarok rajta nézni,
    tehát a film minőségén van a hangsúly!!!

Gerzson

[email protected]