501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
-
Feketekéz #33 Ha veszek a Pinnacle PC TV-mhez egy nicam modult, akkor annak a hangját sztereóvá varázsolja? Azaz a PC TVvel is kompatibilis a nicam modul? A válasz sürgős lenne.
Köszi! -
supervisor #27 Luis jót akar neked a NANDUB és a FAIR USE pont ide kell, de mindenképp előbb digizd fel valami nagy bitrátával (pl3000 de ha van helyed akár 6000kbit/s)majd tömöritsd át PL NANDUB-al
kevesebb bitrátával.
Üdv.
Luis!
Csak igy tovabb:)))) -
Feketekéz #26 Mi a véleményetek az ATI TV WONDER-ről? Milyen minőségben digizik, és milyen formátumokban tud felvenni? Mert a HP-jén MPEG1 van csak, de én hallottam valahol hogy tud MPEG2-t is hardveresen.
UI: És a Leadtek Winfast TV2000ről?
THX A LOT -
supervisor #18 Valamelyik ASUS DELUXE kártyát vedd meg,meg egy gyors processzort jav:min1000MHZ pL ASUS V3400 V3800 V6600 V7700 V8200 minden azt a PHILIPS chipet talalod amely 720*576 ban aviban rögzit ASV2 codeccel de ha erős géped van rögzithetsz egyből divxbe is nekem 640*480ban megy frame dobas nélkül, felveszem a filmet és utána már csak a hangot számolom at mp3 ba hogy ráérjen egy CD-re. A FAIR-USEt meg a töbii hüly e konvertálást elfelejtheted.
Ha bedölsz a srácoknak vegyél egy használt 60-70e FT-os digit kártyát amivel felveszel ugyanugy 720*576ban DE MPEGI-II be esetleg MJPEGbe amit számoltathatsz éjszaka mint állat.
Ja és ASUS V3400 Vin/OUT kártyát én pl 15e ért adtam el(Most V3800van)
Na üdv.
U.I.
Az uj radeon combo allit. jo csak sok benne a inkompatibiltas és még drága.DE végre nem csak MPEGbe hajlandó digizni. -
#14 Luis! Kersem topic->mekkmester!Gyere! -
Anee #12 tényleg kamu -
#11 digitalizáló csak digitális kamerához jó nem? analóg jellel nem tud semmit sem kezdeni mert FireWire csatlakozója van
és ezek a kártyák amiket írtatok tartalmaznak valami tömörítő eljárást, vagy vegyek hozzá egy 100 Gbyte-os winchestert? :)
de sok csak vacak 320x240-ben tud felvenni és az vacak, nekem DivX minőség kellene
egyébként 16 bit (true colour) elég színmélységnek -
Laci #10 Lécci írjatok részleteket is ezekről (felbontás, fps, ár ...) Én Egy Ati All In Wonder 8500DV-ről gondolkozom, csak az most 150HUF. De mindent tud és az egyik legjobb 3D kártya is. Egy dolgot hallottam, de valszeg kamu: Valami hiba van abban a sorozatban. -
#7 Hauppauge WinTV PCI. Igaz, hogy 27+fájdalom, de még XP alatt is tutis. Ha nem kell stereo, akkor Hauppauge WinTV Primio. Az olcsóbb. Van mindkettőn FM tuner is. -
Laci #6 Az ATI-ról van valami tapasztalat? -
UnConnecteD #5 Gerzson < szerezz egy Miro DC10-et, ha van penzed 30-at. -
Feketekéz #4 Én is most gondolkozok egy TV tuner kártya vásárlásán. A következő dolgok fontosak:
- TV-t akarok nézni rajta így a tuner része legyen jó minőségű
- sztereó
- digitalizálni is szeretnék vele normálisabb minőségben
- megbízható driverek + szoftverek
Én a miro Studio PC TV(Pro) -ra gondoltam. Mi a véleményetek róla? -
#3 Az ati tunerkártyája elég jó. -
#2 akor video digitalizalot vegyé... ne tunert.
ha a minoseg a lenyeg 50-60 nal kezdödik hasznaltan, ez alatt csak gyenge minoseged lesz -
#1 Sziasztok!
milyen tv tuner kártyát érdemes vennem, aminek nagy a felbontása, és a színmélysége is? (320*250 25 f/s nagyon gyatra)
nem kell semmi tömörítés (mert majd utólag tömörítem),
nem kellenek hozzás drága programok (esetleg OEM is érdekel)
nem kell távkapcsoló,
nem tv-t akarok rajta nézni,
tehát a film minőségén van a hangsúly!!!
Gerzson
[email protected]