quake 3 probléma XP-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Én még nem használtam hivatalost 😊)
D3t0nat0r
de ez gondolom nem hivatalos 😊

Egyébként én még nem próbálkoztam ezekkel a nem hivatalos driverekkel, mert azt halottam nem stabilak. Ez mennyire igaz?

Dikkma
"óriási"

Azért annyira nem..

Van már 22.50 is. Ebben előfordul már az nv25 kategória is.. 😊
D3t0nat0r
jaja, 21.83 as detonator kötelező a gef2/3 as tulajoknak. Óriási ugrás az előző driverekhez képest.

yolika
Kösz a segítséget.
yolika
Geforce 2 MX400 -am van.
Megpróbálom a legfrissebb detonátorral.
Evil
nekem muxik a q3 igaz ogl alatt a legujabb elsa driverekkel de ment az eredeti xp sel is. Amugy a www.hwhunpage.hu oldalon van 3dfx meghajto xp ala.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Dikkma
Gondolom 3dfx... ahhoz az alap WinXP driverben nincs OpenGl. Talán ezért nem tudsz pl q3-at, tehát opengl-t használó játékot játszani...
UT SIMAN MEGY XP ALATT 😄 UT-Q3 50000-0 😄

Hmuda
Várdd meg, míg kiadnak újabb drivert Glide-hoz XP alá és azután próbálkozz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

yolika
Sajnos nem tudom elindítani a Quake 3-at és egyéb quake3 motorral készült játékot. A Glide-ot eleve fel se tudom telepíteni, mivel az csak win95 és 98-al műkszik. Így ha megpróbálom elindítani a gamét, a konzol ugyan bejön, de OpenGl hibával visszadob.

Kérlek segítsetek!