Mi a teendő akkor, ha...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fater
...vagy
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat4/nezo/slowview.html
Ingyenes, magyar nyelvû, kép és anim nézegetõnek legjobb, leggyorsabb
KRi2
...beallitom a screen savert (flying windows) ,
es egy ido utan ,van restart utan nem indul el ,a properties ablakban a screen saver rolo meg 'none'.
Miert,mitol tiltja le magat ?
(wim98se)

hö?

lll l ll lllll l lll ll

Lara Croft
Lehet, de nekem tökéletesen megfelelt úgy, mégha nem is vagyok normális.
Mike
az ie sem rendes
normális ember vmi képnézegetõt használ, pl. ACDSee-t.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lara Croft
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ideillõ a téma, de talán tudtok segíteni. Hogy tudnám visszaállítani, hogy a JPG és a GIF képeimet ne a Microsoft photo editor nyissa meg, hanem rendesen az explorer külön ablakban? (A gif-ek nem is animáltak így)
Elõre is köszi
Long_Gun
Letöltessz 1 cracket/serialt

Rip
Nézet->Eszköztár->címsor, mellé a pipa

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Koszi, hogy megprobaltal segiteni, de ez nem javitotta ki a problemamat. Valami mas lehet a problema, mert ez be volt jelolve.
Dörmike
Állítsd be alapértelmezett böngészőnek. Vezérlőpult, Internet beállítások, Programok fül, IE ellenőrizze hogy ő az alapértelmezett PIPA betesz.
Hello! Mia teendő, ha a MS IE 5.0-nál új ablakba nem töltődik be az információ. A Netscapenél ilyen probléma nincs. Oké, tudom használjam a Netscapet :-)
Pheel
baj. 😊
FormatC
Erre egy megoldás van: MEMÓRIA CSERE!!!!
lck
Asszem a legtöbb esetben ez hardvare hibára utal. Illetve a W95-nek gyakran ez a szokása.
Mostanában olyan gondom van hogyha felinstallálok valamit a gépre akkor újraindítás után a rendszerleíró-adatbázis hibát jelez újraindítja a gépet és úgy megjavítja, hogy installálhatom újra a videó-, a hangkártyát, illetve a programot.
Nekem általában van valami problémám szegény kis gépecskémmel. Gondoltam ha van másnak is néha, itt közzétehetné és hátha erre jár valaki aki meg tudja oldani a dolgot. Vagy legalábbis megpróbálja.