Online Játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ohh istenem...netmaffia mitket ki nem találnak 😊
Bírom ezeket az angolról átültetett gagyikat amiket a Gameforge meg nem tudom melyik cég csak úgy ontja magából.
Én a Végzetúr-t szoktam nyomni mostanában. Tulajdonképpen egy online Fantasy RPG. Egyik nagy elõnye, hogy magyarok készítették tehát a szövegek minõsége messze meghaladja más hasonló játékokét. Persze ez önmagában nem érne sokat, ezenkívül tele van kihívással, kalanddal, szerepjátékkal stb... Ha csak kicsit is érdekel a Fantasy világa érdemes kipróbálnod.
Pár napja a design is teljesen megújult, mostmár azok sem igazán panaszkodhatnak akiknek nem tetszett az elõzõ 😊
Szóval ha felkeltettem az érdeklõdésedet, csak kattint ide: Végzetúr
Bírom ezeket az angolról átültetett gagyikat amiket a Gameforge meg nem tudom melyik cég csak úgy ontja magából.
Én a Végzetúr-t szoktam nyomni mostanában. Tulajdonképpen egy online Fantasy RPG. Egyik nagy elõnye, hogy magyarok készítették tehát a szövegek minõsége messze meghaladja más hasonló játékokét. Persze ez önmagában nem érne sokat, ezenkívül tele van kihívással, kalanddal, szerepjátékkal stb... Ha csak kicsit is érdekel a Fantasy világa érdemes kipróbálnod.
Pár napja a design is teljesen megújult, mostmár azok sem igazán panaszkodhatnak akiknek nem tetszett az elõzõ 😊
Szóval ha felkeltettem az érdeklõdésedet, csak kattint ide: Végzetúr
Ha legbelül tudod, hogy valójában ki vagy, akkor te is csatlakozz, a mindenki által csodált vörös színpompába: Nem éppen bársony, de lehet más is!
Üdvözlök mindenki!
Ha szereted a Star Wars világot vagy a szerepjáték világot és szeretnél játszani akkor gyere fel erre az oldalra
http://onlinesw.suddenlaunch3.com
Ez egy vadonatúj fórum alapú Star Wars szerepjáték ami a Bajlós árnyak elötti idökben játszódik.Minden további információt megtalálsz a weboldalon.
Köszönöm a figyelmet és további jó fórumozást!
Ha szereted a Star Wars világot vagy a szerepjáték világot és szeretnél játszani akkor gyere fel erre az oldalra
http://onlinesw.suddenlaunch3.com
Ez egy vadonatúj fórum alapú Star Wars szerepjáték ami a Bajlós árnyak elötti idökben játszódik.Minden további információt megtalálsz a weboldalon.
Köszönöm a figyelmet és további jó fórumozást!
szerintem a hódító nagyon jó game.
utopia fantasy játék?
utopia fantasy játék?
Lourker
Title: Ultima Online: Lord Blackthorns Revenge *nuke*
Url: n/a
Group: WarezISO
Released: Tuesday February 26th, 2002
Size: xx/48
Firstlook Reviews: n/a
MEGJÖTT!!!! ITT VAN!!! LEHET NYOMULNI!!!
Url: n/a
Group: WarezISO
Released: Tuesday February 26th, 2002
Size: xx/48
Firstlook Reviews: n/a
MEGJÖTT!!!! ITT VAN!!! LEHET NYOMULNI!!!
Épp most várom a levelet, amivel érvényesítek. A hódító se volt rossz. Erre kíváncsi vagyok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Játszik valaki Utopiat? Olyan mint a Hóditó csak jobb! 😊 Ha igen akkor látogasson el a www.hunutopia.f2s.com vagy a www.hunutopia.vilaga.hu .
Senki nem játszik Online Játékokkal???