724
Kinek legjobb a Nick képje?
-
tomcs #156 tippelgess sokat ;) keress valamit ami html szinkodot atrak rgb-re meg lesd ki a html-bol a csik szinet -
#155 valaki árulja el hogyan lehet megcsinálni hogy ugyanolyan legyen a háttér szine mint a topic-ban a szegély! pls -
#154 -
#153 ahhhh Megcsináltam az uj képet.
Mongyátok hogy jobb mint az előző :)) -
Tomcat #152 pill -
chryst #151 tomi bátyo pattanj mán át a DW4-es témához oszt segijjé mán mer........ -
Tomcat #150 Jaja. Vizsgaidőszak majd úgyis elszakít géptől. Nem is nagy baj... kezdek már megen túl sokat itt gubbaszatni elöte -
#149 hehe, má' megin' gamezolunk kedves Tomkatt, hát hiába szgép :-)
el kell tőlle szakadni ! ;-)
-
Tomcat #148 Coine: Ez az őj logó... :) -
#147 moderálj ki -
#146 na de ez mar a 80 as evek :) szal ott kene folytatni :) -
#145 én c64re írogattam dolgokat... pong-ot, ilyeneket.. szigorúan Graphic Basic-ben :) -
#144 fasza kis gep volt, batyam irt hozza csomo jatekot :) en akor meg igencsak kicsi voltam -
#143 syntax error volt arrafele is... volt nekem c64re speccy emu-m :) prediktív szövegbevitel első szintje volt az a basic :) (meg a billentyűzet) -
#142 ehhez mar nem ertek mi sepctrumosak voltunk :) -
#141 aztán meg a mismatch error, vagy a syntax error is megjelene. -
#140 ... a "loading" feliratot :D -
#139 bezzeg a jokis c64 nel :) hahh 3 perc alatt betoltotte :) -
#138 egy felmérés szerint az átlag ember türelme számítógép előtt 2 másodperc... -
#137 van akinek fel mp is szamit :) -
K.András #136 mivel méretben a maximum 4kb nem hiszem hogy nagy különbségek lennének..... -
#135 Mondjuk nem tudom hogy kié töltödik le a leggyorsabban? (1.szempont) -
#134 Teddy Beer-é tényleg nagyon jó! -
Tomcat #133 Van 1 csomó jó kis logó.
Fatality, Dikkma mester :), Y2k1 nekem ezek tetszenek a legjobban. -
#132 Mester! :) -
#131 Második ránézésre: na jó, istencsászár a logód! :))) -
#130 :D
Nem én készítettem -> és?? A téma címe "Kinek legjobb a Nick képje?" na, és mondjátok, KINEK??
Nem az, ki készítette a legjobbat... :)))
Teddy Beer --> igazán király, gratula!! Majati logói is tetszenek még. -
#129 Ja. Azt itt menőzik. -
#128 Nem is te készítetted a logód:) -
#127 Jólvan-jólvan...Lehet leborulni...Csak szépen sorban, mindenki sorra fog kerülni...Igen, tudom, hogy tökéletes, igazán semmiség... -
#126 ??? atrakatom az isdnt adsl re :) össze lehet vahogy fuzni az adsl és a chello savszelesseget?:) -
#125 A topic temajanal maradva, koszonom a gartulaciokat, nagyon kedvesek vagytok, tenyleg nem kellett volna.. blabla.. :) -
#124 ISDN dragabb mint adsl pedig nekem meg kedvezmenyem is van ra.. egyebkent isdn szerzodest lehet modositani adslre..
-
#123 mar megint a matavot szidjak... nezzetek mar meg mondjuk a vivendit... naluk meg az isdn is terror összegbe kerul... nemhogy adsl... -
#122 /slap K.Andras
$null..corrected spelling$
khm.. >) -
K.András #121 Nem az arcom nagy és ne engem szidj mert nincs adls-ed hanem a faszopo matávot aki kihasználja hogy egyedül van a piacon!
Remélem jönn majd valami nagyobb vállalat és szará üti a matáv árait és akkor neked is lesz!
És én ugyanugy azt szeretném hogy mindenkinek legyen adsl vagy még jobb, nem sajnálom senkitöl hidd el...... -
#120 Kicsit nagy az arca, de azért még lehet belőle rendes ember is... -
#119 mindenki orul hogy adsl ed van, de sajnos nem ez a jellemzo... -
wick #118 Az enyém a legjobb, csak mert egyszerű és a legszebb név a földkerekségen. Amúgy néztétek a ma esti filmet? (A hálózat csapdájában)
Van itt ilyen? -
K.András #117 hát adsl-el nem tart félorát