724
Kinek legjobb a Nick képje?
-
Tomcat #236 1. fogod a kiválasztott képet.
2. ha kell átméretezed
3. Vágólapra teszed
4. Beilleszted a logo -s képre, mint új réteg -
#235 hogy lehet pl ebbe a logómba beleilleszteni egy kis képet?mongyuk a sarokba? -
Break #234 de szerintem mind jó. az enyém nem egy nagy eresztés. Ecsettel a Paint Shop Pro-ban húztam pár vonalat, azt' kész! -
Break #233 az enyém bazzeg! -
#232 köszi :-) -
#231 mateos nekem teccik a mostanid, nemzetközi csáqó vagy :-)
-
#230 látom most is, csak nem úgy, ahogy te, vagy sokan mások :) -
#229 na akkor a logomat is latni fogod! -
#228 többek közt ezért sincs jogsim. bár a mérések szerint lehetne... föleg akkor ha elkészül és forgalomba kerül a színlátásjavító szemüveg aminek a tesztelésében lassan 3 éve résztveszek... -
#227 akor volan moge ne nagyon uljel :) -
#226 bár. és piros-zöldben erösen... nagyon rosszul látszanak a betük... (aki az elsö Ishihara-s logot megcsinálja, azt megrugdosom :D) -
#225 szerintem olvashato, bar ha szinteveszto vagy... :) -
#224 ááá... nem is rossz ötlet... van nekem valahol elfekvöben egy X-mas lemmings... hmmm :))))) -
#223 ha marad, akkor nincs gond, mert a stílusról már felismerem... elolvasni meg nagynehezen kibetüzve, de sikerül :) -
#222 pedig ez fog maradni csak valami progival raszamoltatok egykis hoeses utani hokupacot :) -
#221 jaigen, és ha már áttervezed, lécci gondolj szegény színtévesztökre, és ne szórakozz a zöld alapon pirossal, mert a mostanit elég nehéz elolvasgatni... -
#220 én nem változtatok. jobb hozzászokni 1 hez, mint nézegetni a saját logot, hogy már megint mi a gond vele... -
#219 hetvegen megtervezem a 2.1 es logot azthiszem valami ho eséses hangulata lesz :) -
#218 kezdenek érdekes logok kialakulni.... -
#217 kenny meg a keksapkas feje :) -
#216 azt mondd meg mi az a piros meg kék karika a két oldalán?? -
#215 ténleg tetszik ? -
#214 mé nemtetszik ? szerintem tök állat -
#213 mi ez az európai unios szarság?? (ha az egy zálszlo) -
#212 mi a faxot akar ábrázolni a háttér?? :D -
#211 ez cool , ez tetszik :-D -
#210 na most ? -
#209 mé ? -
#208 uh cseréld le de gyorsan :D -
#207 na és ez milyen ? -
#206 bár azért még kell csiszolni...név kicsit el van csúszva -
#205 hümm...hümm..
olyan nemzetközi :-))
sztem idáig ez a legjobb
-
#204 na ? -
Tomcat #203 Jó ez... Egyszerű, de jó :) -
#202 Vannak itt pofás darabok
Én a hatalmas grafikai tudásommal csak egy ilyet tudtam összedobni (nem mintha nagyon akartam is volna jobbat) de nekem teccik.... -
Tomcat #201 :) -
#200 Mateos ez a mostani sztem elég egyszerű, előzők jobbak voltak, még a fémes cucc is :-)
-
#199 megvan hogy mi volt a baj :) eddig mindig 120*40 pixel-esen dolgoztam :)) Ráadásul most csak 12-bol 9-es a quality... -
Tomcat #198 jah, most láthatóan tisztább -
#197 hm most mindha tisztább lenne a logóm mint az előző . Most szerintem nem annyira pixel-es