A TVNet kft.-rol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tanácsolom semmiképp se menj át a Tv nethez elhiheted nekem mert elég régen bajlódom velük, nem éri meg.
Tvnet egy hulladék, most fizettünk elõ adsl3g re, megrendeltük mert a honlapjukon telefonszám alapján kiirta hogy lehet, megküldték a szerzõdést, aláirva visszaküldtük, aktiválták erre két napra rá jött egY sms hogy mégsem tudják teljesiteni a kért szolgáltatást, de a szerzzõdést már megkötöttük ALÁIRVA, vicces népség...... jah a tulaj az általános iskolai osztálytársam volt de szánalmas az egész kft s bagázs úgy ahogy van, szóval aki azon filózik hogy bekötesse a tvnet et szerintem ne tegye!!!
Másnál megy ma a net?
Nem tudom mi van, pár percig jó aztán leáll, routert kikapcsolva és bekapcsolva újra pár percig jó csak
Nem tudom mi van, pár percig jó aztán leáll, routert kikapcsolva és bekapcsolva újra pár percig jó csak
40,000 forintot próbálnak rajtam behajtani, mert nem voltam hajlandó fizetni azért a szarért amit szolgáltatásnak neveznek. Váltottam ADSL re.
prohardveren van egy srác akinek most szerelték be. Tõle kaphatsz pár infót
Hali
Valaki tudna infot mondani a TVnet ADSL3G szolgáltatásról? kinek melyen tapasztalata van TVnet szolgáltatóról?
Nagyon fontos lenne mert felmondtam a t-online-t és most mennék át a TVnet-hez.
Elõre is köszi
Valaki tudna infot mondani a TVnet ADSL3G szolgáltatásról? kinek melyen tapasztalata van TVnet szolgáltatóról?
Nagyon fontos lenne mert felmondtam a t-online-t és most mennék át a TVnet-hez.
Elõre is köszi
Nekem TVNET ADSL van és gond nélkül megy, állandóan minden hiba nélkül hozza a maximumot.
SZVSZ nem a TVNET felelős azért mert a kábeles előfizetők helyenként szívnak, hiszen a kábelhálózat nem fogható az ADSL által használt ATM hálózathoz (ugye ez közmű, és erre találták ki😊, de azért mégis karban kellen tartani a kábel tv szolgáltatóknak, a kábelrendszerük, mert az az ő felelősségük ha nem jut el a jel a tvnet-ig és vissza.
Az más dolog hogy a TVNET is képviselhetné az üzletfelei érdekeit jobban a kábelszolgáltatók felé...
SZVSZ nem a TVNET felelős azért mert a kábeles előfizetők helyenként szívnak, hiszen a kábelhálózat nem fogható az ADSL által használt ATM hálózathoz (ugye ez közmű, és erre találták ki😊, de azért mégis karban kellen tartani a kábel tv szolgáltatóknak, a kábelrendszerük, mert az az ő felelősségük ha nem jut el a jel a tvnet-ig és vissza.
Az más dolog hogy a TVNET is képviselhetné az üzletfelei érdekeit jobban a kábelszolgáltatók felé...
igazad van.
btw:satimexesek ügye meg még nem teljesen eldöntött... folyamatos a szervezkedés 😄
btw:satimexesek ügye meg még nem teljesen eldöntött... folyamatos a szervezkedés 😄
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
az upc nel nics is stimmel 😊 ha chellorol beszelunk mert ugye az upc nel broadband van videken, ami forgalomkorlátos. en csak szegeny satimexeseket sajnalom... mehetnek upc hez
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
forgalomkorlát tvnetnél? el vagy tévedve...
tvnet nálam is zűrös néha, de inkább stabil. és nem 10X-es a sebessége. a többi stimmel (a kötőszavak 😉 )
tvnet nálam is zűrös néha, de inkább stabil. és nem 10X-es a sebessége. a többi stimmel (a kötőszavak 😉 )
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Mukika: A TVNet közel sem olyan stabil, mint a Chello. Hiába gyorsabb a TVNet némely esetben, ha a topic indítója által felvetett problémakat figylembe vesszük. Inkább legyen lassabb, de állandóan stabil. Chello-nál ehhez hasonló esetek nem történnek.
hogy lenne drágább?? upc 10900/ho, tvnet 10000/ho!!!! lehet hogy a tvnet 10x gyorsabb, de ott van forgalomkorlat, upc nel nincs!!!
duke te egy kissé alulinformált vagy. A UPC Chello kábelnet szolgáltatásáról úgy tünik még nem hallottál. Bővebb infórt látogass el a www.chello.hu címre.
Talan mostanra mar eleg sokan ismerik a tvnet kft-t, az egyik fo tvnet-en keresztuli internet szolgaltatot. Valamivel tobb, mint egy evvel ezelott en is elofizettem naluk.
Nem is volt baj egeszen mostanaig. Augusztus tajekan kezdodott, hirtelen. A problema jellemzoje a 500-as pingek, az ossze-vissza ugralo atvitel, ami gyakran meg a 10kbyte/s-et sem erte el.
Ez eddig meg nem is lenne gond; halozati problema mindenhol elofordul.
A tvnet kft. hozzaallasa a dolgohoz azonban ledobbentett. Ugyanis nagy ivben tettek a fejemre, es -mint az a forumban (http://www.tvnet.hu/ujforum/topic.php?lang=hu&tid=17) is olvashato, a tobbi, ugyanabban a keruletben lako elofizetoere is.
Mar mindent probaltam: a forum tele van panaszkodo felhasznalok uzeneteivel (nezzetek csak meg), az email-ekre nem valaszolnak, telefonon pedig mar hatszor probaltam elerni valakit, aki kompetens a temaban, de mindig "mar elment", "eppen nem elerheto", stb... uzeneteket kaptam.
A forumban egyik-masik rendszergazda visszairt, hogy ne is erolkodjek, ev vegen jon meg leghamarabb az uj cserealkatresz, addig ez lesz. Hivatalosan persze semmit se valaszoltak azota sem.
Mostanra mar elertuk az 1000-1500ms -os pingeket es a total hasznalhatatlan netet. persze ugyanugy kiszamlazzak a havidijat...
A tvnet uzletpolitikaja: uj elofizetok fele jofiuk, a meglevok meg amig fizetnek, le vannak tojva. Ez az, ami engem iszonyatosan felhaborit.
Ha csak tehetitek, keruljetek el oket messzirol, mocskos egy banda az egesz.
Nem is volt baj egeszen mostanaig. Augusztus tajekan kezdodott, hirtelen. A problema jellemzoje a 500-as pingek, az ossze-vissza ugralo atvitel, ami gyakran meg a 10kbyte/s-et sem erte el.
Ez eddig meg nem is lenne gond; halozati problema mindenhol elofordul.
A tvnet kft. hozzaallasa a dolgohoz azonban ledobbentett. Ugyanis nagy ivben tettek a fejemre, es -mint az a forumban (http://www.tvnet.hu/ujforum/topic.php?lang=hu&tid=17) is olvashato, a tobbi, ugyanabban a keruletben lako elofizetoere is.
Mar mindent probaltam: a forum tele van panaszkodo felhasznalok uzeneteivel (nezzetek csak meg), az email-ekre nem valaszolnak, telefonon pedig mar hatszor probaltam elerni valakit, aki kompetens a temaban, de mindig "mar elment", "eppen nem elerheto", stb... uzeneteket kaptam.
A forumban egyik-masik rendszergazda visszairt, hogy ne is erolkodjek, ev vegen jon meg leghamarabb az uj cserealkatresz, addig ez lesz. Hivatalosan persze semmit se valaszoltak azota sem.
Mostanra mar elertuk az 1000-1500ms -os pingeket es a total hasznalhatatlan netet. persze ugyanugy kiszamlazzak a havidijat...
A tvnet uzletpolitikaja: uj elofizetok fele jofiuk, a meglevok meg amig fizetnek, le vannak tojva. Ez az, ami engem iszonyatosan felhaborit.
Ha csak tehetitek, keruljetek el oket messzirol, mocskos egy banda az egesz.