A TVNet kft.-rol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tanácsolom semmiképp se menj át a Tv nethez elhiheted nekem mert elég régen bajlódom velük, nem éri meg.
Tvnet egy hulladék, most fizettünk elõ adsl3g re, megrendeltük mert a honlapjukon telefonszám alapján kiirta hogy lehet, megküldték a szerzõdést, aláirva visszaküldtük, aktiválták erre két napra rá jött egY sms hogy mégsem tudják teljesiteni a kért szolgáltatást, de a szerzzõdést már megkötöttük ALÁIRVA, vicces népség...... jah a tulaj az általános iskolai osztálytársam volt de szánalmas az egész kft s bagázs úgy ahogy van, szóval aki azon filózik hogy bekötesse a tvnet et szerintem ne tegye!!!

Breki33
Másnál megy ma a net?

Nem tudom mi van, pár percig jó aztán leáll, routert kikapcsolva és bekapcsolva újra pár percig jó csak

DanielT
40,000 forintot próbálnak rajtam behajtani, mert nem voltam hajlandó fizetni azért a szarért amit szolgáltatásnak neveznek. Váltottam ADSL re.
prohardveren van egy srác akinek most szerelték be. Tõle kaphatsz pár infót

zsoleszq
Hali
Valaki tudna infot mondani a TVnet ADSL3G szolgáltatásról? kinek melyen tapasztalata van TVnet szolgáltatóról?
Nagyon fontos lenne mert felmondtam a t-online-t és most mennék át a TVnet-hez.

Elõre is köszi

Nekem TVNET ADSL van és gond nélkül megy, állandóan minden hiba nélkül hozza a maximumot.
SZVSZ nem a TVNET felelős azért mert a kábeles előfizetők helyenként szívnak, hiszen a kábelhálózat nem fogható az ADSL által használt ATM hálózathoz (ugye ez közmű, és erre találták ki😊, de azért mégis karban kellen tartani a kábel tv szolgáltatóknak, a kábelrendszerük, mert az az ő felelősségük ha nem jut el a jel a tvnet-ig és vissza.
Az más dolog hogy a TVNET is képviselhetné az üzletfelei érdekeit jobban a kábelszolgáltatók felé...
Efreet
igazad van.
btw:satimexesek ügye meg még nem teljesen eldöntött... folyamatos a szervezkedés 😄

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
az upc nel nics is stimmel 😊 ha chellorol beszelunk mert ugye az upc nel broadband van videken, ami forgalomkorlátos. en csak szegeny satimexeseket sajnalom... mehetnek upc hez

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
forgalomkorlát tvnetnél? el vagy tévedve...
tvnet nálam is zűrös néha, de inkább stabil. és nem 10X-es a sebessége. a többi stimmel (a kötőszavak 😉 )

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Fatality
Mukika: A TVNet közel sem olyan stabil, mint a Chello. Hiába gyorsabb a TVNet némely esetben, ha a topic indítója által felvetett problémakat figylembe vesszük. Inkább legyen lassabb, de állandóan stabil. Chello-nál ehhez hasonló esetek nem történnek.
ubi
hogy lenne drágább?? upc 10900/ho, tvnet 10000/ho!!!! lehet hogy a tvnet 10x gyorsabb, de ott van forgalomkorlat, upc nel nincs!!!
Fatality
duke te egy kissé alulinformált vagy. A UPC Chello kábelnet szolgáltatásáról úgy tünik még nem hallottál. Bővebb infórt látogass el a www.chello.hu címre.
Talan mostanra mar eleg sokan ismerik a tvnet kft-t, az egyik fo tvnet-en keresztuli internet szolgaltatot. Valamivel tobb, mint egy evvel ezelott en is elofizettem naluk.
Nem is volt baj egeszen mostanaig. Augusztus tajekan kezdodott, hirtelen. A problema jellemzoje a 500-as pingek, az ossze-vissza ugralo atvitel, ami gyakran meg a 10kbyte/s-et sem erte el.
Ez eddig meg nem is lenne gond; halozati problema mindenhol elofordul.

A tvnet kft. hozzaallasa a dolgohoz azonban ledobbentett. Ugyanis nagy ivben tettek a fejemre, es -mint az a forumban (http://www.tvnet.hu/ujforum/topic.php?lang=hu&tid=17) is olvashato, a tobbi, ugyanabban a keruletben lako elofizetoere is.

Mar mindent probaltam: a forum tele van panaszkodo felhasznalok uzeneteivel (nezzetek csak meg), az email-ekre nem valaszolnak, telefonon pedig mar hatszor probaltam elerni valakit, aki kompetens a temaban, de mindig "mar elment", "eppen nem elerheto", stb... uzeneteket kaptam.

A forumban egyik-masik rendszergazda visszairt, hogy ne is erolkodjek, ev vegen jon meg leghamarabb az uj cserealkatresz, addig ez lesz. Hivatalosan persze semmit se valaszoltak azota sem.

Mostanra mar elertuk az 1000-1500ms -os pingeket es a total hasznalhatatlan netet. persze ugyanugy kiszamlazzak a havidijat...

A tvnet uzletpolitikaja: uj elofizetok fele jofiuk, a meglevok meg amig fizetnek, le vannak tojva. Ez az, ami engem iszonyatosan felhaborit.

Ha csak tehetitek, keruljetek el oket messzirol, mocskos egy banda az egesz.