3
Ütésérzékelő IBM merevlemezen?
-
#3 Ezt a sztorit azonnal írd le az Arctalan eladók a pult mögött című topikba is, az üzlet nevével együtt. Sajnos csunyán át***** a fejed. Ha joltudom az ujabb ibm vincsikre 5 év garancia van, járj utánna. -
#2 Téged nagyon csúnyán felültettek. Az a lyuk a levegő ki illetve beáramlására való, mert amikor a vinyó felmelegszik, akkor túlnyomás lenne benne enélkül, illetve hűlésnél meg vákum. Persze nem teljes vákum, csak gyenge. Az a fekete izé pedig az a szűrő, ami az átáramló levegőből szűri ki a port. -
Curtis #1 Sziasztok,
A cím elég bugyután hangzik, de most vagy igaz, vagy nagyon át akarnak verni. Visszavittem gariba egy IBM DTLA merevlemezt, mert gyülekeztek rajta a bad sectorok. Erre a csaj azt mondta, mivel feketére színeződött a kis 'luk' a merevlemezen (Breather hole) elveszett a garancia. Ha ütés éri, feketére színeződik -mondta ő. Hát én nem tudom. Hallottatok ilyenről? Végigkutattam az egész IBM.com-ot, meg a netet, de nem találtam erről semmit. Persze semmiféle ütés nem érte, ezért duplán pipa vagyok. Szóval létezik ez a technika?
Curtis