19
Mit gondoltok róla?
-
#19 Szerintem azokat is vinni fogja! Amugy a GTA2-nél fagy! :) -
#18 Jó. Majd érdekelne a véleményed úgy 1 év és 2 újabb videokártya után :) -
#17 Most ez van benne, és jó. Visz mindent, és a játékok is jól mennek. Semmi szaggatás, semmi lefagyás. Úgyhogy ez nem egy szar alaplap! -
#16 Lehet. De az is lehet, hogy nem. -
#15 Amugy az XA-s jó? -
#14 De lhet hogy jó lessz nem?? -
#13 Nekem 3 eve volt egy LX chipsetes Aristo alaplapom (eleg noname marka) egy ASUS V3000 videokartyaval. Amikor venni akartam bele egy Vanta videokartyat (az is valami hatalmas gyarto lehetett, mert a dobozara csak az volt irva, hogy Vanta 32 MB), akkor addig rendben ment a cucc, amig el nem inditottam egy 3D-s alkalmazast. A jatekokkal fagyott 1-2 perc utan. Kiprobaltuk egy ASUS V3400 TNT-vel, azzal jo volt. Mi kovetkezik ebbol: rossz a videokartya.
CSAKHOGY! Egy alaplapcsere megoldotta a problemat. Egy BX-es alaplap siman megette a Vantat, es azota is jol mukodik.
Tehat a szar alkatreszek nem szerettek egymast valamilyen okbol, pedig kulon-kulon mindketto "tokeletesen" mukodott.
A nevesincs-en meg azt ertem, hogy nem neves gyarto termeke. Ezt egyebkent az arakon is lathatod. A normalis cuccok ara valamekkora, es az ugyanazt kinalo noname valtozatoke meg kicsit tobb, mint a rendes termek fele. Viszont ezektol nem is varhato el stabilitas, sebesseg, minoseg.
Ilyen noname gyartok pl: Aristo, Tomato, Butterfly, Acorp, Procomp, stb. -
#12 Régen nagyon sok szívás volt az Acorp lapokkal és újabban sincs az élmezőnyben. A régi emlékek nagyon befolyásolják az embert. -
#11 Amugy miért ne vinne valami alkatrész? Annyir nem szar az alaplap. MIÉRT TARTJÁTOK ANNAK?? -
#10 Ezt hogy érted hogy nevesincs? -
#9 Ez biztosan jó vicc, csak én nem értem... -
#8 Meg persze, ha cserélsz vmi alkatrészt, akkor előbb bele kell próbálni, hogy viszi-e. -
#7 Mielott megveszed, ki kell probalni. A nevesincs alaplapok legnagyobb baja a tuningolas hianyan es a stabilitas nelkulozese mellett, hogy osszeakadnak ezzel-azzal. Vidd el a boltba a geped, tetesd bele a kartyat, futtass par 3D alkalmazast, es ha jo, akkor vedd meg.
De ha megveszed, akkor utana a 3dMark2001 eredmenyek forumba ne sirj, hogy mindenkinek 3000 neked meg csak 1500. Ez a noname atka. aztan lehet, hogy kifogod, es jo lesz benne minden. -
#6 Ja, és GF2 jól megy ezen az alaplapon? -
#5 Szóval azt mondjátok meg hogy nagyon szar? -
#3 Miért??? -
#2 Olyan Acorp. Ha ilyet látok egy árlistán, már fordulok is el. Ha a dobozát látom meg, akkor röhögök egy sort a design-on, bár ezt más márkáknál is megteszem. Ha a birtokomba kerül egy, igyekszem szabadulni tőle. Ennyi. -
#1 Szerintetek miléyen ez az alaplap?