16
Szopacs meg lámaság
-
#16 Tegnapi. Az elso meg meg koran volt. :) -
#15 Most akkor nézd meg ismét a postot, és a dátumát. -
#14 GetDataBack a megoldas, az egyik legjobb program ezen a fronton. -
#13 Nem tetted ra rendesen a ventit.
Ennyi a tortenet.
Asszem mehetsz venni ismet procit. -
tbundy #12 easy recovery segített nálam -
#10 Ezt legalább nem b.-tad -el!!!
Utoljára egy dx2-66 sült meg nálam, amikor forditva tuszmáltam bele a foglalatba.
Persze kisérletböl - elrepedt és még a deszka is megégett. -
gwalker #9 :)) Lehet. A szervízben alaplap ill. proci csere. Mind a kettő shit volt. Túl extrém, de szerencsére a szervizesnek sem volt ötlete. Mindenesetre most (még) vadul futkorászik a cucc. Szóval müxik jól. -
#8 "Vajh mitől ??? Mit b.-tam el ?"
Akkor csak egy válasz marad: ott, hogy AMD-t vettél :-P -
gwalker #7 win glob nagy venti :( tuti nem sülhet meg. -
#6 nekem is volt AMD-m és szar volt mint az állat egy duron.azóta messzoiről kerülöm őket! -
#5 Hűtőventi? Tudod a viharmadár kicsit nagyon melexik... -
gwalker #2 Gondolom Ti is néha. Érdekelne hogy ki mivel, mit és hogyan. Esetleg hányszor :)
Én tegnap. ABIT KT7 A megvesz, AMD 1000-es villám madárral. Széria : ARGA. Házba beépít. Azaz csak megpróbáltam beépíteni, mert a táp (330 W) nem fért be. Kis gondolkodás - irány a sufni, lemezvágó olló előszed, ház oldala kivág, táp kiljebb hoz. Kicsit olyan lett a gépem mint a frankeinstein, de nem baj. Csavarozgat, összedug, gép elindít.
Monitor sötét, gyanus szag a processzor felől... BIOS discharge, újraindít. Gyanus szag eltűnik, (jó a venti), de se kép se hang. Speaker néma. Tenyér, hát izzad, enyhe pánik. Alaplap megnéz, nincsenek égés nyomok, proci megnéz. Tök jó. Sehol semmi.
Újra bekapcs.
Semmi. Várakozás. Semmi.
Videokártya kivesz, másik berak. Semmi.
Vinyó lehúz. Semmi.
Egyik RAM kivesz. Semmi.
Másik RAM kivesz. Semmi.
Kicsit nagyobb pánik. Enyhe hidegség a gerinc oszlopban, viszont túlmelegedés az idegrendszerben.
Proci kivesz megnéz. Visszarak. Venti visszarak. Semmi.
Erősebb nyomás a fejben, kezdődő agyérgörcs.
Kicsit anyázás.
Proci újból kivesz. Elemlámpa, nagyító előszed. Vizsgálgat. Vizsgálgat...
AHA.
A proci megsült. Enyhe égésnyomok a tetején, kisülések, áthúzások. Vajh mitől ??? Mit b.-tam el ?
Erőteljes anyázás.