19
-
szucsati #19 katudsugaras, meg a tobbi moncsi az kb oylan, mint a villanykorte, meg a tobbi vilagito eszkoz.
Lehet jobb, meg takarekosabb, meg minden, de a jo oreg villanykortet akkorsem fogjak lecserelni meg vagy 50 evig, mert olcso! Es pont megfelel arra, amire hasznaljak. -
#14 valoszinu nem 100K lesz egy monitor... de valoban huzos összegnek tunik csak fejlestesi celokra ennyi pénz. marketingre meg kidobnak 3 miliiardot?:) -
#11 ...eddig már több mint 30 milliárd dollárt (!) fordított a fejlesztésekre...
Valszeg nem elírás mivel oda is tették a _!_ jelet. -
#8 Érdekes a megnevezés: aktívmátrixos elektro-organikus lumineszkáló kijelző.
Mind1.
Egy valamit nem értek. Itt azt írják, hogy 2005-re már elavult technológia lesz az LCD. Nos, ezek szerint a katódsugárcsöves monitorok, akkorra már múzeális értékek lennének, de ha manapság megnézzük, hogy a képernyők 99,5% még mindig csak kadósugárcsöves, akkor ez a feltételezés elég helytelen. (Nem tudom, ők lehet, hogy a Samsung főhadiszáláson belülre értik a készülékcseréket.)
A 30 milliárd $-hoz nem írták oda, hogy egy év alatt került annyiba, hanem azt írták, hogy eddig. Lehet, hogy az ilyen jellegű kutatások már évek óta folynak, de megfelelően jó eredményt még csak most értek el. A másik dolog, hogy biztos van ott is korrupció, tehát haza is visznek abból a pénzből... -
#7 Csak kivancsisagbol kiszamoltam, hogy ha egy atlagos monitor 100.000 Ft-ba kerul, es mondjuk a 6 milliardos emberiseg rendelkezik 1 milliard monitorral (annyival szerintem nem, meg 2006-ban sem), es a Samsung 20%-os haszonkulccsal dolgozik, 30%-os reszesedes eseten is csak 6.666.670.000.000 Ft-os nyeresege lesz, de mar a fejlesztesekre rakoltott 8.4-et, tehat osszesen 1.733.330.000.000 Ft vesztesege lesz. Es ez csak akkor jon be, ha mindenki esz nelkul lecsereli a monitorat kivetel nelkul az egesz viilagon!
Eleg abszurd. (meg en is) -
#6 Bocs Garfield, meg nem volt itt az elobb a hozzaszolasod, nem azert irtam, mert en is le akartam irni. Egyebkent a 30 milliard dollar = 8.400.000.000.000 Ft. Ki sem tudom mondani. -
#5 Nana, az a 30 milliard dollar nem sok egy kicsit? Az egyenlo Magyarorszag masfel eves teljes GDP-jevel! Az USA 40 milliardot szan a haborura, pedig az is eleg sokba kerul. Na nehogyma a Samsung ekkora ceg legyen! -
Garfield #4 dél-koreai cég eddig már több mint 30 milliárd dollárt (!) fordított a fejlesztésekre
Csak számolgatok...
A fenti összeg valahol az éves magyar költségvetés szintjén van... -
szucsati #1 Egy ilyen organikus kepernyot naponta hanyszor kel etetni? {8-)