52
El se hiszem :P
  • Petyus_
    #52
    Ja, most vettem észre, hogy nem is :))
  • Petyus_
    #51
    Na vége a vizsgaidőszakomnak... ami még el se kezdődött. :))))
  • skorpio7
    #49
    Semmi ... mindössze lesz HALO 2 ... only x-box-ra .Amúgy már nem érdekel , lesz helyette a BREED , ami jóval előbb jelenik majd meg és még az is meglehet , hogy jobb lesz mint a HALO . :)
  • skorpio7
    #47
    Csak mikor . :(
    Akkor meg már talán felesleges is kihozni a game-t PC-ra , hiszen teli lesz a placc 100* jobb játékokkal .

    "...During the conversation he mentions multiplayer support as something that would be a highlight of the theoretical PC version, casts no further light on how Halo for the PC relates to the recent revelation that a sequel is in the works, and is unwilling to commit to a 2003 release..."
  • balumaci
    #46
    biztos,hogy lesz PC verzió!!
  • Inquisitor
    #45
    Nnna. Megnéztem a videót a lemezen (Cannes-i X-BOX Show-on készítették ...) ami egy "kis" 96 órás HALO teszt közben készült :)
    Ott azt mondta a fickó ha jól értettem(rosszul értenini deutch) 100%, hogy lesz PC-s verzió pár hónappal az X-BOX verzió után.
    (IMHO: Talán 1-2 hónappal a március 14-i európai X-BOX start után???)
    Na most a videóból sok minden kiderült. Hogyan lehet irányítani a többi katonát (pl. ha az egyikőtök vezeti a terepjárót a másik lő, de lehet cserélni! vagy utasítást adni mire lőjön a társ, stb.), miként lehet kézistusában leverni egy Covenan harcost ha kifogyott a lőszer, stb.
    Volt benne egy érdekes jelenet ami a normandiai partraszállás és a Starship troopers féle csapat ledobás keresztezése.
    (A csapatszállítók egy tengerparton szállnak le, amikből a kiróhanó emberek egymást fedezve rohamozzák a fentebb lévő Covenant állásokat, tiszta private Ryen :) )
    Szóval van még remény, én várok ...
    Ja az egyetlen negatívum, a külső részek gyönyörűek, hihetetlen jól néznek ki (pl. a fák), de az épületek sima kies falai brrr...
  • skorpio7
    #44
    Mindenesetre már meg is van az egymás elleni , internetes játék megoldása .Alig fanatikusnak kellett lennie valakinek ahhoz , hogy ezt megcsinálja .
    Forrás HWSW . :

    "...Egyes játékosok rábukkantak annak a módjára, miként játszhatnak a Halo című játékkal egymás ellen az interneten. Ehhez az Xbox mellett egy PC-re, Windows 2000/XP operációs rendszerre és némi hálózati ismeretre van szükség..."
  • Rincewind
    #43
    Lol, az adott pontok szerint annyira azért mégse szar: 9.2/10 10/10 8.8/10! KACAJ :))
  • M4nyusz
    #42
    http://www.gxmedia.com/hardware/xboxlaunch/media/halo-big.avi ennyit a halorol 10 fps KACAJ
  • Inquisitor
    #41
    Megelőztél!!!!
    Éppen akkor (15-e) reggel jött meg a kedvenc újságom a PC-Games (német) DVD-s verziója.
    Na most abban van egy csomó hír a HALO-ról, és "kis" animáció is :)
    Na ebben az újságban ugye SEMMILYEN konzolos dologgal nem foglalkoznak (van nekik külön konzolos újságuk, ugye) és mivel német újság, amiben nincs (JÓ!) multiplayer azt nagyon fikázzák ...
    Ebből gondoltam én is, hogy...
    A. Lesz PC-s verzió!!!
    B. Lesz benne Multi is!
    Ha meg lesz az újság (elfogyott a lové), akkor beírom ide ha van valami friss infó benne ... bár az érdekes lenne, ha netten nem lenne frissebb hír. :)
  • GAMECUBE
    #40
    Persze csak az xbox gamekkal..... ez a hir tenyleg engem is kellemesen erintett:)))
  • GAMECUBE
    #39
    Szerintem is nagyon jo hir!!! MAr akkor emiatt a game miatt nem erdemes xboxot venni:)))(joyal ugyis szarabb az fpst nyomni ugyebar) remelem ez a trend folytatodik!!!
  • Rincewind
    #38
    Jippiáééééé :D
  • skorpio7
    #37
    Kössz az infót , én is megnéztem .Remélem , hogy valóban mielőbb megjelenik és akkor ... mert hát nem olyan rossz lesz ez a program akkor , a multival ! :)))
  • Lacc
    #36
    yep yep yep
  • Inquisitor
    #34
    "hiszen a gatyája rámegy (EverQuest, s majd a Neverwinter Nights, de a hétköznapi multis gamék is idetartoznak: azaz Diablo 1 és 2) a netezésre..."
    Hmmm. Deutche Telekom-nál 14.90DEM a 384K ADSL előfizetés, csóri németek nem tudnak többet fizetni érte, de ott nincs ilyen problémájuk :(
    Más tészta, hogy a MMORPG (vagy mi a görcs) játékokért még plussz 3-5 ezer forintott leszednek havonta ... majd ha mi is keresünk 3000€-t akkor talán lesz valami :D
  • IMYke2.0.0.0
    #33
    Hát tudjátok, nekem - ha nagyon akarom - még van egy évem egyetemi hálón, tök ingyen, sbesség állat stb. és mégsem fogok HALO-val netezni, mert tudom, még addig sem jön ki normális változat belőle. (Normális: értsd. PC-hez szokott embernek való)
    Így marad majd a hardwer-fejlesztés és Aliens vs Predator 2, majd Unreal 2 és a jó öreg Quake 3 (+ Team Arena).
    De az igazat megvallva, még mindig jobban vonz a Single Player.
    Nem veszitek észre, hogy manapság mi a tendencia? Minél több pénz kihúzása a zsebünkből. Gyorsan megjelentetett, hibáktól hemzsegő játékok (hatalmas méretű javítások igényeivel), többnyire netre fejlesztett szépségek, melyekhez a kisembernek szava sincs, hiszen a gatyája rámegy (EverQuest, s majd a Neverwinter Nights, de a hétköznapi multis gamék is idetartoznak: azaz Diablo 1 és 2) a netezésre...
    A szegény, és bölcs magyar ember pedig marad az esténkénti Single Player-nél. Mint tudjuk, ez bizony nem a legmesszemenőbb élvezet, de ez van!

    Én azért várom szépen a Halo-t, az Unreal 2-t és a Doom3-at is...

    i2k = IMYke2000 - @ - 2001
  • Inquisitor
    #32
    Az egésszel az a baj tudjátok, hogy a HALO úgy indult annó hogy :"EZ LESZ MINDEN IDŐK LEGFASZÁBB MULTIPLAYER JÁTÉKA!"
    Na most ehez képest (hála az MS-nek!) még a célzás is autómata, hogy a kézügyetlen arcok joypad-el!!! nyomhassák az FPS játékot!
    Ráadásul (egyenlőre) nem lesz PC-re!!!
    Ezzel azt érték el, hogy legalább 6 hasonló (vagy jobb) game jelenik meg hasonló stílusban és addigra a HALO már senkit sem fog érdekelni :(
    Én csak ezért haragszom, de nagyon!!! Grrr.
    Csak ezért és a Team Fortress2-ért akartam gyors gépet és gyors internetett ... (közben a TF2 is csúszik mint állat, az lesz a vége, hogy az helyett meg Hidden & Dangerous 2-vel fogunk nyomulni!)
  • Sephi
    #31
  • skorpio7
    #30
    ftp://fileplanet.blueyonder.co.uk/ftp1.gamespy.com/movies/xbox/halo_intro_n_gameplay.zip - 51 MB .

    Kicsit azért figyelj is !
  • skorpio7
    #29
    A látott trailerek alapján tényleg "jó játék" , de csak ennyi .Tudod az a baj , hogy mire megengedi a Micro$oft , hogy legyen belőle pc-s változat is ( és ez minimum jó félév , de szerintem lesz az 1 év is , hogy kikényszerítse estleg a játék iránt fanatikusan rajongókat , hogy megvegyék az X-fos-t hozzá ) , addigra 3-4 sokkal szebb és talán jobb játék jön ki .Mint írtam ilyen lesz a Planetside és Breed , amiről pillanatnyilag én tudok .És a tendencia pl. nálam már erősen a multiplayer játékok felé fordul .Igazán élvezetes FPS single játék nálam utoljára az IGI volt , amit ki is játszottam .
    Én meg így látom a helyzetet .
  • Sephi
    #28
    Joember aruld mar el hol a trailer
  • K.András
    #27
    Természetesen nem kötözködni akartam csak a véleményem közöltem, azért mert nekünk adsl van nem biztos hogy a nagy többségnek is az van sajnos!!!!De ezzel nem értek egyett "nem tudom , hogy miért várjátok , amikor tutira nem lesz benne multiplayer lehetőség .Így ez a játék elég szar lesz " Azonban biztos vagyok benne hogy ha netán megjelenik akkor nem fogunk benne csalodni!A jo játék készitéséhez idö kell a Maxot se véletlen négy évig csinálták és sajnos a hálonak el vannak adva a jogai ugyhogy akkor sem adhatnák ki az X-box elött ha akarnák
  • skorpio7
    #26
    Eddig egyetlen egy E3-as videó jelent meg róla .
  • toMpEr
    #25
    Planetside-rol van mar video?
  • Cobra11
    #24
    Skorpio7: Válaszolsz a mailemre??????
  • skorpio7
    #23
    Szerintem a legegyszerűbb az lenne , ha a 3 legjobb trailert letöltenéd , mert azok szavak nélkül bemutatják neked a játékot .
    Egyszerűen csodálatos , bár szerintem a Planetside szebb lesz és előbb is lesz kint a piacon , mint esetleg a HALO pc-s változata .
  • Sephi
    #22
    Gyerekek kerek egy linket ahol megtudhatok errol egysmast!
  • Hmuda
    #21
    Leszedtem és eszméletlen szép. Kár, hogy csak x-fos. ms sux!
  • skorpio7
    #20
    Ugyan már !
    Ezt honnan veszed ?!
    Csak illeszd be a letöltésmenedzseredbe a linket és máris jön lefele az anyag .Lehetőleg 5 szálon húzd és várd meg , amíg beindul a folyamat .
  • D3t0nat0r
    #19
    Skorpio nem tudnál másik linket mondani, mert a fileplanet sajna fizetős!
  • skorpio7
    #18
    Ha kötözködni akarsz , ám legyen !
    1. Ugye letöltötted már a legújabb HALO trailert !? ( Október 25.-én került fel a netre és a játék intróját , illetve elejéből való részletet láthatunk benne .
    Cím:
    ftp://fileplanet.blueyonder.co.uk/ftp1.gamespy.com/movies/xbox/halo_intro_n_gameplay.zip - 51 MB .

    2.Ajánlom figyelmedbe a másik HALO-s topic-ot is , hogy figyelmesen elolvasd .Mert akkor már tudnád ezt is ! :
    "... 2001. aug. 20. 18:06 | Válasz erre | #49

    Hát nem szívesen mondom , de lehet , hogy mostmár el is felejthetjük , mint leendő PC-s játékot.
    Mivel a multi már úgyis kimarad belőle , gondoltam , egy "másolat" erejéig csak megnézem , milyen is a játék .
    Ha viszont ez a hír igaz , akkor még erre sem lesz lehetőség .
    Béke poraira ..."

    3.Igen , biztos lehetsz benne , hogy meglesz a játék , de hogy nem dobozos , az tuti .
    4.Honnan szeded , szar - szerinted - freestart-os netem van ?! Ha estleg neked az , nem igazán tudlak sajnálni .Inkább ajánlom neked , hogy legyen mielőbb bekötve valami kábelnet vagy ADSL hozzád , akkor nem irigykedsz majd .
    5.Ha te szeretsz otthon egyedül , magányosan játszani egy ilyen csapatjátékra szánt game-t , akkor tedd azt .Én inkább már csak azokat game-kat tartom sokra , amiket lehet nyomni neten , mivel unom már az egyedüli , bugyuta AI-s játékokat .
    6.Persze ettől még lehet jó a HALO és az is igaz , hogy egyre kevesebb az igazán jó single játék .Én azt mondom , majd meglátjuk ... meglátjuk ?!?!
  • Sephi
    #17
    Mi ez a jatek?!
  • K.András
    #16
    És ezt nem bántásnak szántam de mindig nem lehet neten játszani és egy játék nem feltétlen attol jo mert van benne multi vagy nincs az a másik hogy egyre kevesebb jo single játék van azért elkel egy kettö!
  • K.András
    #15
    Szerintem neked fogalmad nincs miröl beszélsz amikor kint lesz akkor meg odákat fogsz zengeni! azt hiszed hogy csak multis játék lehet jo nem tudom mit akarsz te a freestartal játszani?
  • Dante
    #14
    Az lesz majd a Duality!
    jól tartsátok észben ezt a nevet, már kiadtak róla egy négy perces videót, és Coolos volt nagyon!
  • Lacc
    #13
    Hát a Bungie ezt egy csöppet sem szúrta el, mert őt is a pénz vezérli és nyilván több zöldhasút nyomatott neki az MS, mint amennyit PC-n valaha is kaszálhattak volna. Ez az élet.
  • MuERTe
    #12
    én csak azon gondolkodom, hogy egy winfos alapú direcx-es játékot hogy tudnak úgy megírni, hogy az egy winfost futtató pc-n ne menjen? Tudtommal speckó hardver nincs az x-boxban, tehát az arra írt játékok nálam is el kellene hogy induljanak.
  • skorpio7
    #11
    Hát mire kijön ( ha lesz is benne multi ) erős konkurenciával kell szembenéznie .
    BREED , PLANETSIDE ha csak a hasonló kategóriájú gamékra gondolok .A többi MMOP-ra nem is gondolva .
    Vajon ki fog játszani pl. a SWGO mellett egy ilyen programmal .Ezt nagyon elszúrta a BUNGIE .Már jó másfél éve kint lenne a piacon a PC-s változat , ha nem dől bele a Microsoft karjaiba.Akkor tuti siker lett volna és a pc-s játéktörténelem lapjaira is beírta volna magát ( szerintem ) .Így azonban csak egy eltékozolt lehetőséget látok már a programban csak .
  • Rincewind
    #10
    Szerintem mire kijön PC-re már lesz benne multi! Azért azt nem gondolhatják komolyan, hogy Pc-n majd multi nélkül is labdába rúghat!