IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mindenki az óvóhelyre kollegák!!
Már megint támadnak az oroszok:)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Chocks in

www.pumaszallas.hu

http://www.youtube.com/v/5FY85fR-FX4&version=3

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ez szerintem valami UP lehet, ami nekem nincs, de ahogy látom a féktuskókat teszi le, amikor a katapulthoz és, aztán meg fölengedi.

Her Laca
Honnan tudjam:) Én nem játszom már evvel,csak találtam ezt és gondoltam jópofa:))) Azt sem tudtam ,hogy van katapult amúgy:XD

mijki
Melyik gombbal lehet használni a katapultot?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Uraim! Igazatok volt, tényleg patch-gubanc volt. Köszönöm a segítséget!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
http://www.youtube.com/v/e3lPOZk5hfE&version=3

Lobby-n azt írogatták tegnap, hogy már ki is jött egy hotfix a 4.11-hez.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Her Laca

A bombázók lövészei sem olyan pontosak már szerencsére, de lövészként is nehéz lesz, mert lövésekkor remeg a fegyver, Pe8nál a 20ast meg szinte kiveri a lövész kezébõl:)

Na leszedtem a 411-et és csináltam egy gyors tesztrepülést offline. Nem lett rossz, bár kicsit fura még ez a fejmozgáskor elmozduló célkereszt, meg az, hogy FW nél csak 100ig lehet tolni a gázt és Erhöhte sincs 1944ig, bár ez a teljesítményen nem látszott, vagy csak nem vettem észre. Pe8 5000 kilós "atombombjának" nagyobb a füstje, mint a lángja, kivinni nem sokat visz és sajnos a skinje is igen rikító, mint az IK3 nak is:) A sérüléseket jobban is megcsinálhatták volna és több helyre, az IK3 pl szinte csak kigyulladni tud, szárny alig törik és alig lyukad, az meg AI ellen nem túl jó, mert nem pörög lefele. (bár ez a sérülés 1-2 gépet kivéve eddig sem volt túl részletes 408tól fölfele.) Az AI. Tényleg sokkal jobb lett, szinte már egyszerûbb egy humán ellenfelet lelõni, mint az AI veterant:) Sokkal messzebbrõl lõ pontosabban, amelyiknél van kis és nagykaliber ott váltogatja melyiket használja, úgy vettem észre, hogy távolságfüggõ. Pontosnak nem olyan pontos mint eddig volt, de így is nagyon veszélyes, alig lehet lerázni és sokkal több helyzetben lõ, mint eddig. 4 IK3 ellen teszteltem az FWt és a G2t és az tûnt föl, hogy most nem géppárban repülnek, hanem az összes rámtámad. Bár a Ki45 ellen nem volt ez, nem tudom mitõl függ, hogy mind támad e, vagy csak a parancsnoka a géppárnak. Nem lett rossz, csak ezeket a sérüléseket megcsinálhatnák részletesebbre és szebbre. Az AI viszont tényleg már emberi, biztos a sok kihalt szerver miatt csinálták ilyen jóra:)

VO101Tom
Itt össze van foglalva mi micsoda: gy.i.k.

Il-2 alapjáték, jelenleg 4.11 a verzió. Az 1946 DVD-rõl telepített játék verziószáma 4.07, erre kell sorban feltenni az összes peccset. Ez teljesen érthetõ, gondolom.

Ha modokat is használsz, azoknál viszont figyelni kell, hogy a MOD készítésekor melyik il-2 verzióra írták meg, mert csak arra a verziószámra installálható Az Ultrapack 3.0 és a HSFX 5.1 is az Il-2 4.10.1 verziójára volt telepíthetõ. Ezért NEM jó, ha a 4.10.1 után felteszed a 4.11-et is, mert akkor arra modot már nem tehetsz.

www.pumaszallas.hu

Szep jo estet, mar vakarom a fejem annyi patch meg modok kozt,tehat , ujra tenni a jatekot elejetol egeszen a 4.101-ig, utana a 4.11 , kb 2 het utan ahogy irja Tom UP-3.1, es amit nem ertek mikor es mire teszem a HSFX 5.01-et ,de mi is ez ? Online-n lehet hasznalni csak? Koszonom
VO101Tom
Az UP frissítést úgy értem, hogy választható lesz a stock 4.11 verzió, a MOD ugyanúgy a korábbi il-2 verzión fog menni.

Felnéztem most az UP weblapjára, nem igazán van info errõl, szal lehet kicsit több lesz az, mint 1-2 nap. A 4.11 addig is kipróbálható persze, egy másik, tiszta 4.10.1 telepítésre kell ráinstallálni. Csak a hyperlobby lesz macerás így.
Egyébként ahogy olvasom, kb 2 héten belül kész az UP 3.1. Lehet, hogy csak abban lesz benne...?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Passz. Mindkét nagy MOD gyûjteménynek van hivatalos oldala, ott biztos van info. Vagy akár lobby-n is meg lehet kérdezni chaten, biztos akad olyan aki tudja.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Amikor 5% vagy 95%-nál áll meg a betöltés, az minden esetben telepítési hiba. Akár alapjáték, akár MOD. Eddigi tapasztalatok alapján csak az alapjáték újratelepítése oldja meg (tehát nulláról újra az egészet), az egyszer sem mûködött, hogy csak a peccsek vagy csak a MOD-ok vannak újra installálva.

www.pumaszallas.hu

Igaz hogy én ehhez nem értek, de én úgy csináltam hogy uninstalláltam az egész 1946-t és miután feltelepítettem újra utána felraktam szépen sorban az összes patchet.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Kösz a Messeres infót. A MOD frissítés mikor fog megjelenni? Honnan fogjuk tudni ha megjelent?

Most nézem, hogy nekem a laptopon a setup fájl megnyitása után driver menüpont alatti ablakban, csak 1024*768/32 bit-ig van a grafikus beállítás választható felbontása, míg az ismertetõdben van 1280*960/32 bites verzió is. A másik gond, hogy hiába írom át az ini-bena felbontást, a gép visszaírja az eredetire az indulás után.
Sziasztok !
Ez a 4.11 patch szerintem tengelyhatalmak ellenes. Magyar vadászokkal,és német oldalon bf110-el, meg jabo-al próbáltam nyomulni, minden esetben kilépett az asztalra. Britt oldalon Iwo Jima-ál nem bohóckodott...
A 4.08m patchig jó, utána már nem. Okát nem tudom, egyelõre itt be is fejezem a hibakeresést. Még egyszer köszönöm a segítséget!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

A 410-1-es patchig jó volt, hiába maradt ki a két, általatok jelzett patch. Amit Sanyo írt, azt sokszor használom. Nevezetesen azt, hogy Win7 alatt egyéb mappába telepítem a programokat, most is így volt. Ettõl függetlenül köszönöm, leszedem a hiányzókat és nekifutok ismét.

Zpogi
Meg a 4.10 is.

Sanyo
Itt van a leírásom, pár napon belül kiegészítem a legújabb verzióval + Ultrapack.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Kimaradt a 4.09.

www.pcpilot.hu

Sziasztok! Telepítettem az IL2 1946 4.11 patchet, azóta a játék betöltése 5%-nál megáll, majd kidob. Találkozott valaki ilyen problémával?
Patchek telepített sorrendje: eredeti, lemezes IL2 1946, 408m, 410-1, 411. Op.rendszer win7 x64
A válaszokat elõre is köszönöm!

Koszi, igazad van , meg varom
RatBaG
ez amit linkelsz azért egy fokkal jobban kidolgozott, mint amit az újsághoz adnak, de ennyit nem ér... :)

Per Aspera Ad Inferi.

Mostanában repkedek megint a Clod-al is.
Nagyon szép. Egy igazi katasztrófa lenne ha nem fejeznék be.

VO101Tom
Igen, az ahhoz van.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Igen, teljesen tiszta, alap 4.10.1-re kellene rakni.
De szerintem érdemesebb megvárni a MOD frissítést, hacsak nincs benne olyan, amit azonnal mindenképp ki akarsz próbálni.

www.pumaszallas.hu

Igazából a DS volt kérdõjel. Ez a verzió annak kell, aki szerveren futtatja az IL2-õt ?
Helo, nallam az UP-3 van , hogyan kell tennem az uj patch-et a 4.11-et , az alapra, le kell torolnom az egesz jatekot ? ujra teszem a 4.101 -ig ? Vagy van mas megoldas? Koszonom
VO101Tom
Ez jó nagyon.

www.pumaszallas.hu

http://www.youtube.com/v/S6-FOVQxwOo&version=3
Sanyo
Angol nyelvû, orosz nyelvû, dedikált szerver.

www.pcpilot.hu

A 4.11.exe-k közül, az INT, RU és DS között mi a különbség ?

A Pumaszállás és a PCPilot nálam is rendben van már.
VO101Tom
Nem. Elvileg ez egy F-4.

Il2-höz van egyébként ilyen Skin is

(Érdekes egyébként, hogy itt ugyanez a modell 50$... )

www.pumaszallas.hu

Az ajándék Mersu egy G2-es? Mert ha igen akkor valszeg találtam róla egy fotót. A gép a JG 54 III.Gruppéjához tartozik.
Fotó

Sanyo
A szerver költözés fórumban szóljatok hozzá, hogy lássam mûködik az is. :) köszi

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Sehogy, csak alapjátékra tehetõ. A MOD-okhoz majd jön javítás, ez 1-2 nap szokott lenni...

www.pumaszallas.hu

Fixed :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Bocsi ! HSFX 5.01 -el ?
Nálam jó.

Sziasztok ! Próbálta már valaki hogy a 4.11 patch hogyan fér össze az UP3-al, vagy a HSFX 5.10 -el ?
Sanyo
Nah már jónak kell lennie.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A pcpilot ikonjai a pumaszállásról voltak linkelve, mert az elõbbin átirányítási gondok vannak. A puma meg bizonyos helyekre jelszót kér, de ez most valahogy mindenre érvényes lett. A pcpilot már jó, a puma meg nemsokára jó lesz.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Mindjárt rendbejön az elérés, pillanat.

www.pcpilot.hu