IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint támadnak az oroszok:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Nem lehet rossz gondolom.
Il-2 alapjáték, jelenleg 4.11 a verzió. Az 1946 DVD-rõl telepített játék verziószáma 4.07, erre kell sorban feltenni az összes peccset. Ez teljesen érthetõ, gondolom.
Ha modokat is használsz, azoknál viszont figyelni kell, hogy a MOD készítésekor melyik il-2 verzióra írták meg, mert csak arra a verziószámra installálható Az Ultrapack 3.0 és a HSFX 5.1 is az Il-2 4.10.1 verziójára volt telepíthetõ. Ezért NEM jó, ha a 4.10.1 után felteszed a 4.11-et is, mert akkor arra modot már nem tehetsz.
www.pumaszallas.hu
Felnéztem most az UP weblapjára, nem igazán van info errõl, szal lehet kicsit több lesz az, mint 1-2 nap. A 4.11 addig is kipróbálható persze, egy másik, tiszta 4.10.1 telepítésre kell ráinstallálni. Csak a hyperlobby lesz macerás így.
Egyébként ahogy olvasom, kb 2 héten belül kész az UP 3.1. Lehet, hogy csak abban lesz benne...?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ez a 4.11 patch szerintem tengelyhatalmak ellenes. Magyar vadászokkal,és német oldalon bf110-el, meg jabo-al próbáltam nyomulni, minden esetben kilépett az asztalra. Britt oldalon Iwo Jima-ál nem bohóckodott...
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.pcpilot.hu
Patchek telepített sorrendje: eredeti, lemezes IL2 1946, 408m, 410-1, 411. Op.rendszer win7 x64
A válaszokat elõre is köszönöm!
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyon szép. Egy igazi katasztrófa lenne ha nem fejeznék be.
De szerintem érdemesebb megvárni a MOD frissítést, hacsak nincs benne olyan, amit azonnal mindenképp ki akarsz próbálni.
www.pumaszallas.hu
A Pumaszállás és a PCPilot nálam is rendben van már.
Il2-höz van egyébként ilyen Skin is
(Érdekes egyébként, hogy itt ugyanez a modell 50$... )
www.pumaszallas.hu
Fotó
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
www.pcpilot.hu