91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#58 Beestem a tengerbe, a hajó meg kb. 200-al elhúz mellettem! -
#57 Igen jó kérdés, engem is érdekelne. Habár a demó is elég nagy szabadságot ad, azért jó lenne kipróbálni a full verziót, mielőtt megveszem. -
Anee #55 Nem mozognak gyorsan kamikazéz rájuk s meglátod hogy alig mennek. -
#54 Csak nekem tűnik úgy, hogy a repülők és a hajók iszonyatos sebességgel mozognak? Azért 2 km magasságból a házaknak szinte állniuk kellene! -
NaNa #53 Üdv!
És hogyan lehet csatlakozni a Virtuális Puma századhoz???
Illetve hol lehet multiban gyakorolni a neten ???
-
Anee #52 persze hogy van.Bár egyszerűbb ha csatlakozol mondjuk a Puma klánhoz....én csak a sávszélesség miatt nem teszem még meg -
#51 hali!
szeretnénk egy online laddert csinálni il2höz, team vs. team és online war tipusokban
szerintetek van értelme? -
Anee #50 Hmm láttam valami 104b jelzésű pecset.na a kérdés hogy ez az 1,04 javitása ami máshol 1.04A vagy egy új patch és ha az akkor mit tud? -
Anee #49 Egyszerüen.
1. Fogos feltelepíted. Elindítod.A telepítéssel feltesz az User könyvtárba egy Doe könyvtárat.Az abban található settings.ini-t megnyitod vele./Megjegyzés: próbáltam saját pléjerrel de azzal valamiért beszar néha...nyisd meg azt a Nicked amiatt még lehet Herr vagy más csak a Doe-t hagyd meg/
2-Fogod beállítod azt hogy mely századba repülj s milyen géppel milyen messzire mennyen sat-sat.
3-Futattod a progit s mellette elindítod/azért hogyha akarsz cserélni egy alt+tabbal megejsd ne keljen kilépni +újraindítani.Persze változtatások után save.
4-Mindig kiválasztod Doe pilótát miután cserélsz hogy a friss cuccokat töltse be mert anélkül a régi ini marad.
Multiplayer/start server home base kiválasztása s egyből fly semmi mással nem szórakozol mert elszáll az ini ha az ammingra kattintasz. S repülsz:-)
Ha meguntad kilépés a főmenübe onnan alt+tab winfosba átállítod amit akarsz vissza ,player betöltése újra s újra kreálsz egy szervert -
#48 tök faszán le van írva a readme-ben
viszont annál jóval bonyolultabb, mintsem hogy ide le lehessen írni
szerintem...... -
Anee #46 Na megnéztem kicsit jobban ezt az egész pecset.A Bl-1esre koncentráltam főleg
-A gép bármilyen magasra fel tud menni/én csak 21000m-ig mentem:-)/ viszont rettenetesen kevés a lőszer s a kerozinellátása is szegényes.
Amúgy elég masszív szerkezet 1500km/h sebességnél sem esik szét/ezt masszív kb 5-10K m zuhanással tesztelem:-)/ bár érdekes manőverekbe kezd...sebessége meg teljesen kielégitő most jobban megnézve.
Talajszinten 750-800 viszont 5-10-15 ezer méreten felkúszik majdnem ezerre!
A legjobb hogy a loader működik ezzel a verzióval/103mal nem ment./ -
Anee #45 hát van de még úgy is hogy leszedtem az A-s javitást:-(
mégpedig hogyha belelövök az elsőszériás IL2be a semmiből láng tör ki....de a gép repül tovább..:-)
az új gép az....messze alulmarad a Me-262/He-162 párostól....mind sebességben mind manőverezésben ...a belsője meg röhejes egy trabiba több műszervan....nameg hogy 6 sebességfokozat van nem 11....szóval kevééééééééés...bár szovjet s csak papiron volt -
kiskorúbézoltán #44 A PC DOME-on vesézgették a témat , nekem még nem volt alkalmam kipróbáni a v1.04-et .
Belinkelném én a kérdéses helyeket , de halvány gőzöm sincs , hogy hogyan kell azt csinálni ( igen , oviban a láma volt a jelem :) ).
http://www.pcdome.hu/
http://www.il2sturmovik.com/
Mielőtt töltögetni kezdesz nézz be a PC DOME IL-2 topicjába , lehet , hogy az 56 MB-os változattal nincs is probléma .
-
Anee #43 +akkor ha tucc dobj meg egy linkkel -
Anee #42 mégpedig mi a baja? -
kiskorúbézoltán #41 Jó , akkor most töltsd le a V1.04a-t is , mert a V1.04 bugos ... -
Anee #40 most szedem 56MB.... -
kiskorúbézoltán #39 V1.04
Berezniak-Isaev BI-1
P.Z.L. P.11c
Messerschmitt Bf-109 F-4 -
#38 ja, és ilyet is lehet:
:))))) -
#37 F8 is működik, úgy már azért lehet repülni, unlimited ammoval még célozni si érdemes -
Anee #36 Az IL2 loader azért lett kitalálva hogy minden gépet kipróbálhass ami a játékban helyet kapott.
Lényegében a progi a setting.iniben kavar de ami a lényeg:
az összes létező gépet kipróbálhatod az összes fegyverrel amit fel lehet tenni rá/Pl Pe-8 +FAB5000....kisgombafelhő:-)/ de csak külső nézetből/F2,F3/ szóval igazán légi háborút vadásszal nem tudunk majd nyerni belőle de bombázni tudunk rendesen
Persze minden gépnek más a repülési modellje CSAK a belső nézet hiányzik belőle.Szóval csak azt kellene megcsinálni -
#35 Valaki leirhatna, hogy mi pontosan ez a IL2LOADER.
A forumbol nem birtam kihamozni.
Koszi. -
Anee #34 na megnétem s kurvajó csak nem lehet semmi más nézetet használni csak a F2 F3?
Amúgy a 2 sugárhajtóművesz nagyonfasza s látva a gépeket azt kell mondani hogyha megcsinálnák az összes gép belsőjét ISTEN játék lenne -
Anee #33 az ment
a másik hogy nállad megy vagy nem megy 103A pecsel? -
#32 az kicsit nehéz lenne
olvasd el a helpet -
Anee #31 Na már csak azt mond el hogy kell használni:-) -
Anee #30 ultrahálás köszönetem -
#29 hmmmmm, mostár én se találom
na mindegy, felraktam neked ide:
http://web.interware.hu/urev/il2loader.zip -
Anee #28 Sajnos veszettül nem találom
Ha tudsz kérlek irj pontosabb linket mert nem találom:-)
s a többi IL2 siteon sem látom nagyon -
Anee #27 hú ez pontos megadás
mind1 valahogy megtalálom -
#26 http://flightsimplanet.com
ott meg valami sturmovika technika vagy mi, és addons -
Anee #25 egy linkel áldjál már meg mert nem találom -
#24 tegnap kipróbáltam a loadert, és ezáltal a többi gépet
csak a leszállást gyakoroltam a nagy böhömökkel, nagyon állat volt! van az a nagy hat motoros járműszállító (ME-323???) aminek két sorban vannak a kerekei az alján, az meglepően stabil volt landoláskor, és 100 méter sem kellett neki a megálláshoz -
Anee #23 Na hogy legyen jó hír
A http://www.jagdgeschwader53.de/ oldal letöltés részénél irnak egy már létező repülhető Me-262esről és arról hogy készül a FW-190D9..Király csak Suspenden modeban van az oldal download része -
#22 wow
valami komolyabb hegyeket nem raktak bele? :) -
kiskorúbézoltán #21 Egy Il-2 szerű Stuka sorozatnak én is örülnék ! -
Anee #20 Csak kiváncsi vagyok melyek lesznek azok az új gépek
Egy Me-262,FW190D9,Me109K,ju87d,Hs129B listának örülnék.Ruszki gép így is van elég -
kiskorúbézoltán #19 http://flightsimplanet.com -
#18 Nekem is ujdonsag.
Ezt hol lattad???? -
kiskorúbézoltán #17 Kieg. cd az Il-2 -höz " Eastern Thunder " !
...vagy ez csak nekem újdonság ?