91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    En "A Luftwaffe utolso eve 44-45"-ben olvastam utalast, es Galland is emliti oket ha jol emlekszem a konyveben..
    De egyikben sincs valami nagy lere eresztve, csak anyit emlegetnek, hogy biztosan tobb B-17-est repultek, es Mustangot. (egyhelyen ha jol remlik mint "megtevesztes"-t emlegetnek a tipusok szobajovetelevel)
  • TBalazs
    A KG 200 tevékenységének egy része máig nem ismert. Asszem az egység kötelékében repültek a Mistelek is. Régebbi Aeromagazinban volt egy pár oldalas cikk (ne ez nincs meg), az biztos, hogy repültek ami és amgol gépekkel és bemutatták őket a német pilótáknak, hogy megtévesztésül elvegyültek-e a szöveségesek között azt sajnos nem tudom.

JD Gilman, J Clive - KG 200, egy egész jó kis könyv, bár az események nem fedik a valóságot.
  • Seaweed
    Akkor e a KG200-ra gondoltam! Azok repkedtek megtevesztesul B-17-el meg Mustangokkal.
  • TBalazs
    KG 200 - titkos különleges alakulat

JG 300 Wilde Sau, nappal és éjszaka is egymotoros gépekkel repülő vadászalakulat, amikor bejött a fémfóliacsíkos radarzavarás (window) akkor hozták létre. Később felállították a JG 301-et és 302-őt is.
  • TBalazs
    Ha mindenképpen magyar (német) oldalon akarsz repülni, akkor kénytelen leszel megszokni a messert meg a fókát :)

Arra, meg, hogy menj át orosz oldalra csak azt tudom mondani, hogy: Ne engedj a sötét erők csábításának :)))
  • neuro
    Egyébként a Spitfire MkIX-en is van manuális mód.
  • neuro
    Ha jól emlékszem alapból a shift+0 gombokkal lehet átkapcsolni kézi/autó mód között. Én már átraktam jobban hozzáférhető helyre.
  • 42nd Intruder
    ügye=ugye....
  • 42nd Intruder
    Tudom hülye kérdés, de hogy lehet automatikáról kézire kapcsolni? Az orosz gépekben ügye ezt alapból a játékos irányítja, de nálam eddig BF-ben csak automatika....
  • Tikal #3100
    kösz...megnézem
  • neuro
    Bf-109-nél 2500-3000 rpm körül kell tartani a fordulatot. Zuhanásban, sőt sima szintrepülésnél is hajlamos a túlpörgésre, ha nem figyelsz.
    Használsz automatikát és akkor nem kell vele bajlódni, vagy kézi beállítást, és akkor sok dolgod lesz, de a gép jobban fog menni.
    Ha jól tudom van erről egy cikk valahol a pumaszálláson.
  • Tikal #3098
    nem értem a hozzászolásod, és a nagyképuséged elég nevetséges... képzeld hazafelé lelőttek, huuuu, micsoda dolog... huuu katapultálást mondott és nem gépelhagyást, huu, megmondalak ovonéninek.
    tehát ha vki gépelhagyásra kényszerul az már nem is igazi harcos... :D
    nem értem a stilusod.
    ez csak egy játék nem a katonaság LOL
    ;)
  • Tikal #3097
    kérdés: a legtobb géptipusnál jol tudom használni a prop pitch-t, viszont a bf-109-nél ez nem megy, mert pl ha felnyomom 90%-ra és belefordulok egy zuhánasba felpörög 3500-ra és leég a motor, más géppel ugyanez simán megy, ennél viszont nagyon érzékeny ez a dolog, szoval ez a gép ilyen kényes vagy vmi nem okés a gépemen? :)
  • Tikal #3096
    most meg plusz 300 :D
    de inkább ne személyeskedjunk, ha most tudok netezni akkor most tudok és tojok rá mennyi hsz jött azota, irjatok kevesebbet és tartalmasabbat,
    legjobbakat, udv :D
  • Punkerwork
    de helyben megoldani kényelmesebb :)
  • neuro
    szlovákia végül is "innen" sincs túl messze :)
  • Kata
    Nekem azt mondták, hogy már kapható. Csak épp hamar szétkapkodták az első szállítmányt.
  • Vlala #3092
    837 új üzenetem volt egy hét nyaralás után... mikorra fogom ezt végigolvasni?
    Az AEP kapható Szlovákiában, igény szerint akár magánforgalmazó is lehetek... csak gyűljetek össsze annyian, hogy érdemes legyen kimennem érte!
  • Punkerwork
    mi az hogy nem lehet kapni hát b@sz&k meg magukat
  • Punkerwork
    ????????????
  • neuro
    Egyetlen probléma hogy az aep-et nem lehet kapni Magyarországon, szóval valami alternatív beszerzési forrás után kell majd nézned.
  • Punkerwork
    ok
  • neuro
    meg kell venni mind a kettőt. az aep egy kiegészítő.
  • Punkerwork
    ez egybe van? vagy a pack-ot csak le kell tölteni?
  • neuro
    IL-2 Forgotten Battles
    + Ace Expansion Pack
  • Punkerwork
    na akkor mi is a pontos neve a játéknak? most már tuti hogy megveszem :)
  • neuro
    van
  • Kata
    Szerintem simán lehet. :D Van Zero a játékban? :o
  • Kata
    Nem előítélet, csak nem szimpatizálok velük.
  • Punkerwork
    én Zero-val akarok vadászni az van?
  • neuro
    Ezeket az előítéleteket sosem értettem...
  • Kata
    Én speciel ezt nem támogatnám, mert nem igazán kedvelem sem az angolokat, az amcsikat meg pláne. De ha mások úgy gondolják, akkor majd átalakítják.
  • neuro
    Kicsit godolkoztam ezen a százados dolgon.. ha szövetséges gépekkel akartok repülni, miért nem alakítotok egy szövetséges századot? Miért kell kitalálni hozzá ezt a "zsákmány" sztorit? Magyar RAF vagy USAAF század még úgy sincs.
  • 42nd Intruder
    A vodka mellékhatása...
  • Caterpillar
    Tudtommal Spitfire csak AEP-ben van... Spit Mk.V(CW) és a 2.01 -es patch óta Mk.IXc/e(CW)
  • bazza
    Üdv!
    Régen olvastam, hogy lehet repülni Spitfire-el, de én nem találom a Forgotten Battles-ben! Vagy más néven szerepel? Vagy esetleg végig kéne vinni a kampányokat?
  • Caterpillar
    Szerintem Intruder valamit evett és rámászott az agyára ,mert Ő ilyeneket nem igazán szokott sem mondani sem írni!
  • cifuatwork
    Elég egy nő, és minden (ill. mindenki) a feje tetejére áll. :))
  • Reaper
    na bazz korán van még:

az=a
  • Reaper
    Mi az franc történt itt? Hölgyek, urak , keksz fórum lett a Sturmo topicból?