91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    "Mivel hasra is le lehet tenni szépen."

Na ja. Aztán lehet légcsavart cserélni, meg áttételezést, meg a motort is ha nincs szerencséjük. Ja meg még néhány dolgot a sárkányszerkezeten.

Végül is többmillió dolláros prototípusokon ez nem tétel. ;)
  • DonZorro
    Igen Laca, soha sem. Bár sztem tök mindegy. Mivel hasra is le lehet tenni szépen...
  • Her Laca
    Az első felszállásnál soha nem húzzák be a gépek futó művét.Asszem.
  • Szepy2884
    Hát annak a szegény Fókának igazán behúzhatták volna a futóműveit...
    Bár ezek a gépek így is olyanok mint egy szép nő: Bármit is vegyen fel, mindíg gyönyörű
  • RedRiot
    Wow! Akkor ez a motor nem szépséghiba, hanem a lehető legjobb választás volt a Flug Werkés fiúk részéről. Köszi az infot, most már csak a lottóötöst kéne megnyernem. :)
  • tothgyorgy
    Hát ez nem egy egydélutános progi. De ha egyszer valaki ráérez az ízére !
    A multi a legjobb. Ide azonban csak akkor érdemes jönni, ha már a szingliben jól megy. Ja és multihoz nem árt a teamspeak 2 a szóbeli rádiózáshoz.
  • madmanic
    1946 ot tedd fel, 4.08 as patchel.

a multihoz kell egy hyperlobby nevű program ( mint codnál az xfire )

innen: http://hyperfighter.sk

de előbb mindenképpen single... komolyan..

azon belül is az egyszerűbben repülhető gépek pl: La5 La7
  • Zinaj
    Koszi elore is.
    Majd este felrakom...
    Sima eredeti verzio.patch van ehhez?
  • VO101 tvr
    Az "eredeti" szovjet motornak az volt a szépséghibája, hogy pusztán a SZU-ban gyártott BMW motor volt, a teljesen eredeti német gyártósoron készült, amit a háború után "importáltak" az oroszok. Évekig működött, majd eladták a kínaiaknak a gyártósort, amit mostanság találtak meg.
  • madmanic
    de szívesen segítek

• Trucker39
    Hosszu.... hogy lehet ilyet kérdezni??? Itt többen már 4-5 éve repülnek ezzel a szimmel. Ez nem idöre megy. Csak a tanulás néhány hónap. A további tudásbeli csiszolgatások meg talán években mérhetöek. Ha igy kezdesz neki, hogy hosszu-e, akkor ez talán mégsem a te játékod. Vannak nagyon jó, egy délutános FPS játékok.
  • Zinaj
    Ma fogom a game-t kiprobalni.a Single player resze az hosszu ? hany kuldetes van?
  • RedRiot
    Hát igen, ezek a Merlinek szépen énekelnek. Itt egy Mustangba építve hallható:
    Mustang

Ez meg a kedvenc Messzer videóm, elég jó minőségű hanggal. Kompresszor-visítás nagyon ott van!
    Gustav

Ez meg egy új építésű Fóka kezdeti szárnypróbálgatása:
    FW
    Még régebben olvastam arról, (pre-Youtube idők) hogy egy német cég gyári tervek alapján kis sorozatban FW190-eket épít. Az eredeti géptől csak biztonsági szempontok miatt térnek el pár helyen, pl. felhasznált anyagok terén. Szépséghiba, hogy annak a szovjet motornak a kínai licenszváltozatát építették be, ami annak idején a Lavocskinokat hajtotta. :/
  • L Viper #13818
    Ez győnyörű még így is, az életben meg elképesztő lehet
  • Szepy2884
    Én meg ezeket szoktam bömbőltetni a szobámban:

http://www.youtube.com/watch?v=l1RV4O9vUqU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9Vy7UgCwEkk&feature=related

Bárcsak több volna ilyen Messer-el és Fókával is
  • tothgyorgy
    Hát régen volt, de légvédelmi tüzérre emlékszem, meg arra hogy jókat nevettem a sok poénon.
  • kiskorúbézoltán #13815
    Tüzér??? :DDD
  • Lysandus
    Jó kis film volt:

- Látják az ellenséget?
    - Nem, de lövünk rájuk!
  • tothgyorgy
    A "Meztelenek és bolondok" film jutott eszembe, amikor a tüzér soha netegyék mondatkezdéssel lépésről lépésre elmagyarázza, hogyan kell tűzkészülségbe hozni és lőni a gépágyúval.
  • tothgyorgy
    Attól nem kell félned hogy én lealázzalak, sőt ha mélyponton van az önbecsülésed, repülj ellenem, az majd helyreállítja.
    Sajnos a légiharcot még elég gyengén űzöm, de a földi célok már aggódnak ha látnak.
    Tegnap Kferroval és Cukival egész jót repkedtünk, csak erős volt az ellen és kikaptunk. De azért jó volt ismerősökkel repülni.
  • Kferro
    Úgy látom, itt nem elég csak az "I" betűt megnyomni. :))

Nagyon jó videó!
  • RedRiot
    P-40E, részletes bemutató:

P40 1.

P40 2.

P40 3.

Jó kis gép ez a P40, (a játékban is az), és talán a 2 méteres habtestem is jobban elférne benne mint egy Messzerben. :) Az első videót megnézem tízszer, jól megjegyzem, és ha vmi repnapon őrizetlenül látok egy feltankolt Warhawk-ot, tudom majd mit kell csinálnom! :DD
  • Her Laca
    "A végén az emlékérem kilépés ?"
    Á nem . Asszem ha ráviszed az egeret a plecsnire valami szövegbuborék megjelenik ,hogy miért adta Negh Vezértízezredes .
    Különben mint rep egység ,hát már nem nagyon vagyunk,jószerivel ,csak magányosan repül már aki néha megjelenik. Pedig ,volt mikor tizen sőtt többen is mentünk háborúba,és volt ilyenkor olyan is ,hogy egy komplett Ross -os brigádot leabáltunk tán egy saját veszteséggel. Node akkortájt még együtt gyakoroltunk ,mondhatnám napi szinten . Különben a legjobb (szerintem) ha csapatban megy az ember ,összerádiózva. Ha sokat repülsz ugyanazokkal,egy idő után már egy távoli pötty-ből is tudod ,hogy ki az ,mit csinál.
    És hogy hogyan fogsz repülni?
    Szerintem az csak rajtad és a belefeccőlt időn múlik.
    Van a lobbyn egy srác,másfél éve megkeresett ,hogy kicsit repkedjek vele.Kezdő volt ,de a fejébe vette ,hogy megnyer valami versenyt.
    Nos lekapkodtam párszór ,mutattam ezt azt ennyibe is maradtunk.
    Fél év múlva ismét jön,hogy dogoljunk.Nos alig bírtam kihozni 50% ra a dolgot. Eltelt ismét pár hónap,megjelenik,hogy nosza reppenjünk.
    Csak annyit mondok ,már azon gondolkoztam hány darabra törjem azX52-őt.
    Aztán mondtam neki,hogy a moszkvai nénikéjét alázza én erre nem vagyok vevő:DD Na asszem harmadik vagy negyedik lett .
  • Szepy2884
    Mindenkinek ilyen repnapot kivánok a nyárra :)))

http://www.youtube.com/watch?v=K8Rfs8dgLZ8
  • Her Laca
    Igen a Ricsi tagja volnék:)
    Nos a plecsnik semmit nem jelentenek,bár van amelyikre büszke vagyok.
    Már tizedannyira sem tudok repkedni mint pár éve,lévén keveset gyakorlok.
    Van aki őstehetség ,pl Maggi,Vogel,Natedog, meg még istentudja hányan ,nekem nagyon nagyon sokat kellet gyakorolnom,és bizony ha nem tréningelek
    hát meg is látszik. De nem lehet mindenki Hartman:D
    Legalábbis evvel nyugtatom magam.:)
  • Lebowski
    pár év és sok gyakorlás kérdése! csak semmi csüggedés.!
  • tothgyorgy
    Akkor jól gondoltam. A sok kitüntetést látva meg biztos jobban repül mint én valaha is fogok.
  • DonZorro
    Laca Bácsi (102.VO_HerrLaca) az egyik (ha nem a legnagyobb) MESTEREM. Nagyon jól repüli mind a Fókát, mind a Messert...
    Komolyan mondom hogy felnézek Rá!
  • tothgyorgy
    Laca !
    Te Ricsi tag vagy ? Mert most láttam a ricsinél Her Laca néven pilótát, annyi kitüntetéssel, amennyi tán csak Brezsnyevnek volt. :))
    A végén az emlékérem kilépés ?
  • Her Laca
    Nem az országokat hasonlítottam ,hanem a katonai vezetést.Már ha nekem szólt válasz.A katonáink helytállását nem is vitattam.:)
  • Willenbrock
    Ez így volt.És így is lesz mindíg.A nemzetközi jog elvileg mindíg védi a rászoruló nemzetállamokat vagy nemzetiségeket,pl:népek önrendelkezési joga stb,stb.A valóság azonban mindíg az hogy a nagy nemzetek-csupán erejüknél fogva a maguk akarata szerint formálják a kisebb,kevésbé befolyásos nemzetek sorsát.Pl az USA manapság úgy zsonglőrködik a nemzetközi joggal ahogy érdekében áll.A XX.sz. elején a Franciák meg az Angolok voltak olyan helyzetben hát tettek az olyan fellengzős "jogi baromságokra" mint a népek önrendelkezési joga.1920-ban is be tudták adni a világnak hogy az ő "rendezésük" jogszerű volt.Ma az USA szintén meg tudja tenni ugyanezt más összefüggésekben.Az ilyen kicsire zsugorodott nemzetek mint mi nem irányíthatják sorsukat egy erős szövetséges nélkül szerintem.Pl.Románia vagy Lengyelország sem lenne olyan súlyú nemzet amilyen most ha bizonyos nagyobb hatalmak nem szervezkednek az érdekükben.Tehát nekünk jó szövetségben kell helyet találnunk.Bocs az offért de ez a véleményem.
  • Valka
    azt is vegyétek figyelembe, hogy magyarország a területe 3/4-ét és a lakossága 2/3-át elvesztette. ami már eleve nagy veszteség, de ezzel együtt a gazadsági régiókat is úgy szétbaxták, hogy pl. ék magyarország évtizedekig nem heverte ki. lenyúlták a vasútvonalak nagy részét, a természetei kincseket, a román "hadsereg" meg úgy lerabolta az országot, mint egy sáskahad. szó szerint elvittek mindent ami mozdítható volt. ezek után még jöttek a mindenféle korlátozások, meg jóvátétel fizetések, miközben a kisantant alig várta már az ürügyet, hogy még egy kis magyarországot beszerezzen magának, hamár úgyis ilyen olcsón adják! az is csoda, hogy annyit elértünk, amennyit. hogy a p.csába hasonlíthatnád már ezt össze a franciák helyzetével?! a mi katonáink szépen helytálltak az óriási túlerővel szemben is, nem is akárhogy és sokszor az utolsó szál emberig, és nem a hátukat mutogatták, mint azok a csigazabáló térképgyárosok!!!!
  • Lacusch69
    Vajon kitől hallottad? :)
  • Lacusch69
    Ne aggódj, bírja... :)
  • Szepy2884
    Nagyapa mesél 20 év körüli unokájának

- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk.
    Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot és a legjobb borokat ittuk hozzá.
    Amikor jóllaktunk fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát jól elvertük őket.

Délután felkerestük a kocsmákat finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk fizetés nélkül távoztunk.
    A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát őket is jól elvertük őket.

Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat elindultunk, persze itt se fizettünk.
    A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, hát őket is jól elvertük.

Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap míg Párizsban voltunk a haverokkal.

Az unokát nagyon feldobja ez a program, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák,
    hogy ők is kimennek szórakozni.

Két hét múlva hazajönnek, az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.

- Mi történt fiam? - kérdezi a nagyapa.
    - Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert mint egy lovat.
    Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, amikor fizetés nélkül le akartunk
    lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak.

Este elvánszorogtunk egy kupiba a nap fénypontjaként keféltünk egy jót megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, hát a
    stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt.

- Hát sajnálom kisunokám, hogy ilyen rosszul sikerült az utatok, de biztosan rossz volt az utazást szervező cég. Kivel utaztatok?
    - A Neckermannal nagypapa.
    - Őket nem ismerem, mi annak idején a Waffen SS-szel voltunk.
  • Szepy2884
    "Én meg azokon mosolygok akik majd akkor fejlesztenek ha kijön a következő újabb hardver ,játék stb. Na nekik nincs soha jó gépük.
    Elnézést ,én sem akartam senkinek a lelkivilágába taposni.:DD"

Mióta megismertem az IL-2 (kb. 2,5 éve,) már az első percben rájöttem, hogy ez az amit 12 éves korom óta keresek. Mással nem játszom, mert számomra az új játékok grafikai telejesítménye egyenesen arányos a nem is tudom kifejezni mivel... az agyatlansággal. Már mondtam párszor, de a COD meg CS meg pléne a Quake féle játékoktól hányok. Ebben a kategóriában csak is a OFP.

Jelenleg is csak az IL van fent, meg a SWAT4, de az utóbbi csak azért, hogy ha az IL-ben felbaxnak, akkor a SWAT-tal vezetem le :)
  • Richtofen
    "1024x768, 4xAA, 16xAF"

Egy repszimben nem látom értelmét a 16xAF-nek. Próbáld meg 4x-esen. Sokat dobhat a képregényen. Igaz sokkal régebbi a kártyám (9600XT), de 4xAF-el 25-60fps között tud produikálni IL-2-ben, 8x- meg kb a fele.
  • Szepy2884
    "A vezetés pedig olyan, amilyet az a nemzet választ, vagy éppen hatalomban hagy."

Vajon miért érzem úgy, hogy ez most baromira aktuális ránk nézve itt Böszmiában???
  • tothgyorgy
    A német taktika mindenkit meglepett. Nem csak a franciákat, az angolokat és később az oroszokat is. A francia,angol sereg kb 50%-os túlerőben volt a németekkel szemben, holott a nagykönyv szerint a támadóknak kéne 2x-es túlerőben lenni.
    A magyar tisztek között nagyon sok tartalékos volt. Igazi csatában sosem voltak elötte. Az elit fegyvernemek még hagyján. A légi és páncélos csapatok a felszerelés 2.o. volta ellenére jól harcoltak.
  • Willenbrock
    Na éppen a Franciáknak nem kéne annyit "fasisztázni".Volt nekik egy Gobineau-juk(nem biztos hogy pont így írják)aki volt olyan humánus hogy rasszok szerint hierarhizálta az emberiséget majd eljutott addig hogy a zsidókat tekintette az emberiség értéktelen-káros rasszának.Gyakorlatilag ő-tehát egy Francia volt a rasszizmus megalapítója a XIX.sz-ban.Nem tudom hogy erre is büszkék vajon?Egyébként a világháború előtti években igen erősek voltak a fasiszta jellegű mozgalamak Franciaországban.Erre sem szívesen emlékeznek gondolom.