91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DonZorro
  • Her Laca
    Elfogadom az érvedet:)
  • DonZorro
    Igen fogtam már és ez a véleményem róla...

Hidd el Laca Bácsi! Maradj meg Te is a sima X52nél sztem!
  • Her Laca
    Most komolyan? Megnézted? Csak azért kérdezem ,mert én csak találgatok,de ha fogtál már meg próbálgattad akkor készpénznek veszem és nem is foglalkozom vele.(még a gondolattal sem)
  • DonZorro
    Külömség csupán a LEDek színe, (zöld vagy piros), szar sima csúszós trimmek amiket egy ujjal nehéz forgatni, ugyan igy a POVok is, döntött MFD kicsit több szöveggel, csúnya zöld háttérrel, még a programozása is ugyan az!

Egyszóval semmi szépsége nincs...

Meg ugyebár azon az áron lehet venni egy simát és egy pedált...
  • Her Laca
    Szerintem semmi komoly változás nincs ,talán ,hogy jobban programozható(már akinek igénye van rá) és a fém gombokés forgó tányér.
    De a tányért szerintem a sima X52 is ki lehet cserélni.
  • Lacusch69
    Jobb a nonpro-nál?
  • Her Laca
    Ha jó akkor megéri ,ha elromlik akkor nem:) Ez egyszerű:)
    Van még ? Lehet vennék egyet.
  • PhantomAss
    no, én megvettem a vaterás x52pro-t 19-ért
    vadiúj, de hogyhogynem, doboz-gari nincs
    mindenki vonja le a következtetést:O)
    ennyi pénzt akkor is megér ha nincs gari...
    és van még ugyanott
  • Her Laca
    Jobban programozható asszem.
  • Her Laca
    Jé !! egyenfejléc:)
  • DonZorro
    Csak tudnám a PRO miért a duplája...
    Enyivel nem tud többet! Sőt, csúnya is az a piros vagy zöld LED!
  • Her Laca
    A pedál talán nem annyira necces,nem annyira összetett mint a joy ,kevésbé hibásodhat meg.
  • Lacusch69
    Osztanám a véleményed, de most lehet, hogy a Pixmániára fanyalodok...
    Pedált keresek, Saitek pedál itthon 35-40kHuF, Pixmánia: 23kHuF...
    Ugyanaz a Pro Flight Rudder...
  • Her Laca
    Aszongyák a gariztatás macerás,lévén Francia székhelyűek,és a postaköltség elviszi a megtakarítást,meg hát nem kevés idő. Én jobb szeretek boltban vásárolni ilyesmiket,mert ott azonnali az ügyintézés.
  • Her Laca
    Nem azt nem:) Akarok venni de nem tudom hol lehet kapni. Állítólag csak neten lehet rendelni,de utána kéne nézzek.
  • madmanic
    mi baj a Pixmaniával? Soha nem rendeltem még tőlük semmit
  • Her Laca
    Ja de a gariztatás egy csöppet problémás ott. És biza szokott lenni problema az X52 őkkel.
  • Her Laca
    Mert ha nem a pixmaniában akkor jó:) De szerintem ennyiért még ma sem lehet kapni boltban.
  • madmanic
    Pixmania 21718 Ft
  • Her Laca
    Hol ennyi az ára?
  • madmanic
    x52
  • Her Laca
    Minek?
  • madmanic
    gondoltam hogy akad egy
  • madmanic
    már csak 21000 Ft.. hogy megy le az ára basszus..
  • Her Laca
    Dehogynincs:) De a gázkarja tönkrement,a bot viszontjó . Az a tartalék ha a mostanival történne valami:) Mármint a bot részével.
  • madmanic
    és nincs egy x52 esed véletlenül elfekvőben valamelyik sarokban..?
  • PhantomAss
    trackirt esetleg nem akarsz adakozni? :O)
  • Her Laca
    Na ma jól ébredtem:) Van nekem egy agp-s GF 6600GT-m, de a gyári hűtése szar. Lehet a kártya is ,mert néha becsíkozódik a képe,de szerintem a hűtés miatt,mert annó én komoly hűtést tettem rá és semmi baja nem volt.
    Egy szónak is száz a vége ,odaajándékozom,meg mellécsapok egy 256 os ramot.DDR400 as. Hátha mások is adakoznak oszt még összejöhet egy komplett gép is:) De kikötöm,hogy nem hurcibálom sehova,ha kell érte kell jönni:D
  • Lacusch69
    Jól mondták a srácok...
    A jelenlegi géped bővítésével kb. 40-45kHuF-ból elég jó gépet lehet varázsolni.
    Egy gyengébb Intel kétmagos, vagy egy AM2-es csodákra képes a mostanidhoz képest. (Sempron, Celeron felejtős...) Eddig kb.25eFt, 1GB RAM-mal együtt.
    10k-ért elég jó vidkarit kapsz (pl.HD2400pro)
    Meg keress egy használt Microsoft joyt, 4-5eft.

Ha használt gépben gondolkoznál: Barton (2500+) magos AMD már olcsón kapható, jó gép, nekem is volt. Könnyen húzható 3200-ra.

Használt videokártya sem rossz megoldás: 3hónapja 20ezerért számolták be a 7800GT-met, most a 8800GT-t tudnám annyiért eladni...
  • Atesz91
    kérdeztem egy bírátom ő nyáron vesz új gépet és lehet eladja nekem de még nem tuti, van egyi nternetes oldal ahol tényleg olcsó cuccok vannak azt is a barátom ajánlotta de ezt még meg kell beszélnem a szüleimmel, bár van esély rá
  • tothgyorgy
    Ha annyira pénzszűkében, vagy vegyél használt gépet. Sok szakbolt foglalkozik ilyesmivel is és néha meglepően jó gépet lehet elfogadható áron venni. Ált 1-2 hónap garanciát is adnak.
  • tothgyorgy
    Ne tesco gépet vegyél. Menj szakboltba. Kérdezd barátaidat ismerőseidet hova érdemes. Ott az eladó segítségével jobb és olcsóbb gépet rakathatsz össze. Később meg könnyebben upgradelheted.
  • Lebowski
    egy kész gép drágább és szarabb mint ha te raknád össze. szoval nemértelek.
  • Atesz91
    heh jó is lenne, mostanában max egy joystikra futná de az nemkell amíg a multi 46 nem érhető el talán nyár végére valami kedvezményes mondjuk madaras tesco gép nem jön szóba addig semmi
  • Her Laca
    Javaslom szerezz be egy ocsó lapot 10 pénzért van egy csomó ,adj hozzá egy amd procit az is tíz pénz,1gb ramot az négy ,meg egy vidkari az húsz.
    az eggész 45 ezer. És nincs probléma.
  • Her Laca
    Online nem tudod megállítani:) Reccs a vége.
  • Atesz91
    igen, pacific figheters-ben volt egyszer, hogy egy szigetet támadtam és a légvédelmi tüzérség miatt beállt kicsit de megállítottam az időt és sikerült megúszni a küldetést
  • Lebowski
    én anno egy 1.7+ (1.4-en futott) proci, 1gb ram, ati 9200se -vel pekedtem. lazán elment mindenhol. onlinewarra is jó volt. sztem csak ram kell bele. az mindenképpen hasznos a földi célok miatt.
  • Scottt
    1700mhz proci,512mb ram,ATI RADEON 9250 128mb és nem sd ram elfut:)