91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#14191 -
#14190 Elfogadom az érvedet:) -
#14189 Igen fogtam már és ez a véleményem róla...
Hidd el Laca Bácsi! Maradj meg Te is a sima X52nél sztem! -
#14188 Most komolyan? Megnézted? Csak azért kérdezem ,mert én csak találgatok,de ha fogtál már meg próbálgattad akkor készpénznek veszem és nem is foglalkozom vele.(még a gondolattal sem) -
#14187 Külömség csupán a LEDek színe, (zöld vagy piros), szar sima csúszós trimmek amiket egy ujjal nehéz forgatni, ugyan igy a POVok is, döntött MFD kicsit több szöveggel, csúnya zöld háttérrel, még a programozása is ugyan az!
Egyszóval semmi szépsége nincs...
Meg ugyebár azon az áron lehet venni egy simát és egy pedált... -
#14186 Szerintem semmi komoly változás nincs ,talán ,hogy jobban programozható(már akinek igénye van rá) és a fém gombokés forgó tányér.
De a tányért szerintem a sima X52 is ki lehet cserélni. -
Lacusch69 #14185 Jobb a nonpro-nál? -
#14184 Ha jó akkor megéri ,ha elromlik akkor nem:) Ez egyszerű:)
Van még ? Lehet vennék egyet. -
#14183 no, én megvettem a vaterás x52pro-t 19-ért
vadiúj, de hogyhogynem, doboz-gari nincs
mindenki vonja le a következtetést:O)
ennyi pénzt akkor is megér ha nincs gari...
és van még ugyanott -
#14182 Jobban programozható asszem. -
#14181 Jé !! egyenfejléc:) -
#14180 Csak tudnám a PRO miért a duplája...
Enyivel nem tud többet! Sőt, csúnya is az a piros vagy zöld LED! -
#14179 A pedál talán nem annyira necces,nem annyira összetett mint a joy ,kevésbé hibásodhat meg. -
Lacusch69 #14178 Osztanám a véleményed, de most lehet, hogy a Pixmániára fanyalodok...
Pedált keresek, Saitek pedál itthon 35-40kHuF, Pixmánia: 23kHuF...
Ugyanaz a Pro Flight Rudder... -
#14177 Aszongyák a gariztatás macerás,lévén Francia székhelyűek,és a postaköltség elviszi a megtakarítást,meg hát nem kevés idő. Én jobb szeretek boltban vásárolni ilyesmiket,mert ott azonnali az ügyintézés. -
#14176 Nem azt nem:) Akarok venni de nem tudom hol lehet kapni. Állítólag csak neten lehet rendelni,de utána kéne nézzek. -
madmanic #14175 mi baj a Pixmaniával? Soha nem rendeltem még tőlük semmit
-
#14174 Ja de a gariztatás egy csöppet problémás ott. És biza szokott lenni problema az X52 őkkel. -
#14173 Mert ha nem a pixmaniában akkor jó:) De szerintem ennyiért még ma sem lehet kapni boltban. -
madmanic #14172 Pixmania 21718 Ft -
#14171 Hol ennyi az ára? -
madmanic #14170 x52
-
#14169 Minek? -
madmanic #14168 gondoltam hogy akad egy -
madmanic #14167 már csak 21000 Ft.. hogy megy le az ára basszus.. -
#14166 Dehogynincs:) De a gázkarja tönkrement,a bot viszontjó . Az a tartalék ha a mostanival történne valami:) Mármint a bot részével. -
madmanic #14165 és nincs egy x52 esed véletlenül elfekvőben valamelyik sarokban..? -
#14164 trackirt esetleg nem akarsz adakozni? :O) -
#14163 Na ma jól ébredtem:) Van nekem egy agp-s GF 6600GT-m, de a gyári hűtése szar. Lehet a kártya is ,mert néha becsíkozódik a képe,de szerintem a hűtés miatt,mert annó én komoly hűtést tettem rá és semmi baja nem volt.
Egy szónak is száz a vége ,odaajándékozom,meg mellécsapok egy 256 os ramot.DDR400 as. Hátha mások is adakoznak oszt még összejöhet egy komplett gép is:) De kikötöm,hogy nem hurcibálom sehova,ha kell érte kell jönni:D -
Lacusch69 #14162 Jól mondták a srácok...
A jelenlegi géped bővítésével kb. 40-45kHuF-ból elég jó gépet lehet varázsolni.
Egy gyengébb Intel kétmagos, vagy egy AM2-es csodákra képes a mostanidhoz képest. (Sempron, Celeron felejtős...) Eddig kb.25eFt, 1GB RAM-mal együtt.
10k-ért elég jó vidkarit kapsz (pl.HD2400pro)
Meg keress egy használt Microsoft joyt, 4-5eft.
Ha használt gépben gondolkoznál: Barton (2500+) magos AMD már olcsón kapható, jó gép, nekem is volt. Könnyen húzható 3200-ra.
Használt videokártya sem rossz megoldás: 3hónapja 20ezerért számolták be a 7800GT-met, most a 8800GT-t tudnám annyiért eladni...
-
Atesz91 #14161 kérdeztem egy bírátom ő nyáron vesz új gépet és lehet eladja nekem de még nem tuti, van egyi nternetes oldal ahol tényleg olcsó cuccok vannak azt is a barátom ajánlotta de ezt még meg kell beszélnem a szüleimmel, bár van esély rá -
tothgyorgy #14160 Ha annyira pénzszűkében, vagy vegyél használt gépet. Sok szakbolt foglalkozik ilyesmivel is és néha meglepően jó gépet lehet elfogadható áron venni. Ált 1-2 hónap garanciát is adnak. -
tothgyorgy #14159 Ne tesco gépet vegyél. Menj szakboltba. Kérdezd barátaidat ismerőseidet hova érdemes. Ott az eladó segítségével jobb és olcsóbb gépet rakathatsz össze. Később meg könnyebben upgradelheted. -
Lebowski #14158 egy kész gép drágább és szarabb mint ha te raknád össze. szoval nemértelek. -
Atesz91 #14157 heh jó is lenne, mostanában max egy joystikra futná de az nemkell amíg a multi 46 nem érhető el talán nyár végére valami kedvezményes mondjuk madaras tesco gép nem jön szóba addig semmi -
#14156 Javaslom szerezz be egy ocsó lapot 10 pénzért van egy csomó ,adj hozzá egy amd procit az is tíz pénz,1gb ramot az négy ,meg egy vidkari az húsz.
az eggész 45 ezer. És nincs probléma. -
#14155 Online nem tudod megállítani:) Reccs a vége. -
Atesz91 #14154 igen, pacific figheters-ben volt egyszer, hogy egy szigetet támadtam és a légvédelmi tüzérség miatt beállt kicsit de megállítottam az időt és sikerült megúszni a küldetést -
Lebowski #14153 én anno egy 1.7+ (1.4-en futott) proci, 1gb ram, ati 9200se -vel pekedtem. lazán elment mindenhol. onlinewarra is jó volt. sztem csak ram kell bele. az mindenképpen hasznos a földi célok miatt. -
#14152 1700mhz proci,512mb ram,ATI RADEON 9250 128mb és nem sd ram elfut:)