91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Fizettem már neten a nem dombornyomott kártyámmal.
  • Szepy2884
    Ok, köszi, csak az volt a gond hogy a bank kártyám nem dombornyomott, és ha jól tudom, emiatt nem tudok vásárolni a neten.
  • Lebowski
    hitelkártyát hitelhez kapsz, bankkártyát meg a folyószámládhoz. bármelyikkel tudsz "creditcard"-os vásárlást csinálni.
  • Szepy2884
    1000 hála és köszönet. Azért választottam ezt a macerát mert nincs hitelkártyám csak bank kártyám. (Lehet hogy most butaságot mondtam?)

Egyébként nem titok mit rendeltem: egy teleszkópot, amiből egy elég tisztességes PC-t lehetne venni

Még 1x köszi
  • madmanic
    Átutalást választottad.

Elküldték at IBAN számukat ( ez tartalmazza a bankszlaszámot ), arra utald a pénzt. Deviza utalásnál egy baszomnagy nyomtatványt kell kitölteni, segítenek a bankban.

Ott megmondját a te IBAN és SWIFT kódodat is.

A swift copyt őrizd meg.(utalási megbízás másodpéldánya)Vagy ha szükséges faxold el nekik.

Kérik, hogy a megrendelés számát tüntesd fel. Amint beérkezik a pénz, kiszállítják a rendelt termékeket.

Macera, legközelebb tényleg inkább kártya...
  • DonZorro
    Szepy!

Szóval szerintem nem tudom mi lehet ez, de az tuti hogy külfödről SOHA nem vennék semmit csak kártyával...

Jelen esetben pedig szépen bemész a bankba és elutalod az összeget ide:
    IBAN blabla
    BIC (SHIFT) blabla

Remélem tanulsz belőlle...
  • Szepy2884
    Légyszi adjon már tanácsot az aki már járatos internetes rendelésekben!

Rendeltem egy cuccot X Euro összegért egy külföldi webáruházból és a köv. üzi érkezet az e-mailemre:

"Dear Customer ,

You successful created your Customer Account, now you got following featues in our shop.

-Customer shopping cart - Every item remains registered until you go to the cash box, or the products are deleted from the shopping cart.
    -Addressbook - Now we can send the products to the postal address selected by you. The perfect way to get a birthday present.
    -Previous orders - you can check your previous orders at any time.
    -Opinions about products - tell zour oppinion about our products to other customers

If you have questions to our customer-service, contact us directly: .
    Caution: This eMail-address was announced to us by a customer. If you did not announce yourself, please send an eMail to."

és most a lényeg:

" Thank you for your order. Please remit the amount named below on this account:
    Action Sport
    Kto:blabla
    BLZ: blabla
    Postbank Dortmund

For payment from outside Germany:
    IBAN blabla
    BIC (SWIFT-Code): blabla

Please include your order number blabla on any bank transfer! Otherwise, your transfer can not be assigned to your order.
    As soon as the payment comes in, your order will be shipped."

Check/Money order fizetési módot választottam hitelkártya helyett. A kérdésem hogy mikor és hogyan fizessek meg hol?? Meg hogy ez most készpénzes fizetést jelent vagy csekkeset??

Bocs ha láma a kérdés, de bevagyok zsongva.
  • Lacusch69
    Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...
  • tothgyorgy
    Javaslom a virtuális századok honlapjainak felkeresését. Rengeteg repüléselméleti anyagot, tippet tudsz felcsípni.
    (repuloszimulator.lap.hu)
  • Sanyix
    aha :D
  • Atesz91
    Ird le papírra a fontos lépéseket ha jól tudom meg lehet állítani a videót. Próbáld ki nekem bevált:D
  • panther112
    Végre megvan az első légiharc győzelmem (egy légvédelem által lesebzett Mustang:) ), de úgy érzem, hogy még nagyon instabil a repülésem, ami nem is csoda, hisz még keveset játszottam. A tutorial filmeket meg lehet nézni játékon kívül is valamilyen lejátszóval? Nagyon hosszúak, és a begyakorláshoz egy évig kell néznem az elejét, hogy eljusson azokhoz a részekhez, ami miatt elkezdtem nézni. Utána kilépek, felszállok, gyakorolom azt a néhány manővert, amíg nem magy, majd utána megint pár perc idle:(
  • Sanyo
    Alfa tesztnél tartanak kb. amit majd követ a béta, talán decemberre lesz belőle valami, de inkább jövő tavasz...
  • nalyib
    Erről nekem az jut eszembe, hogy sosem láttam még csak az egyik szárnyból ömleni az üzemanyagot... én vagyok hülye?:D
  • Solyom2
    A internet szerint ez év szept 7.-én kerül a boltokba.[gamekapocs forrás]
  • Atesz91
    Hát szerintem a BoB-ra még egy jó háromnegyed évet várni kell, szerintetek?
  • Lacusch69
    A 110-esét nem tudom fejből (majd keresek egy metszetképet), de a 2.vh-ban már több gépen is volt öntömítő üza.tartály, és (ha jól tudom) Olegék szimulálták is.
  • panther112
    köszi
  • Sanyix
    A valóságban is 1ben van az üzemanyagtartálya a bf110-nek? Mert más gépnél volt olyan hogy kilőtték, folyt egy ideig, majd abbamaradt, és még volt üzemanyag. Ezt a night and day singlét csináltam, és 4 ből 1x sem sikerült nem menetszéltől forgó légcsavarokkal leszállni, mert ezek a tetű pe2 hátsólövész zajcevek mindig 800-1km-ről telibekapják a szárnyat.
  • PhantomAss
    sztem ha így lenne, már jó nagy felhajtást csináltak volna neki
    én mát tavaly nyáron is a megjelenésről olvastam külföldi oldalakon, oszt azóta sincs semmi
    még 2 hét és ittlesz...
  • Lacusch69
    Én sajnos bétatesztről sem hallottam. De hátha...
  • blash
    F9-cel lehet valtogatni a nezegetes modjat.

Pedig igy hasznalhatobb, mint mikor allandoan visszamegy alapba. Konfigolj be egy gombot a kozepre nezesre. (Sajna jo bena az Aviator botjanak a teteje, siman tehettek volna me'g ra gombot, peldaul egy az egyben a Cyborgot.)

Jostick 2 Mouse programmal egesz jol lehet allitani a nezelodesen (gyorsulas peldaul).
  • panther112
    Pár órája lett egy joystick-om, és kipróbáltam a játékot. Az ok, amiért írok, hogy egy fél órája valahogy elállítottam a 8 irányú kapcsolót, és fixen otthagy, ahova legutóbb néztem, nem ugrik vissza alapállásba. Próbáltam már minden beállítást reset-elni, de semmi. Saitek Aviator-om van, ha ez segít a megoldásban. köszi
  • blash
    2019
  • Willenbrock
    Az IGN és a Gamekapocs oldalain és még néhány helyen az olvasható hogy a Storm of War:BOB megjelenése Szeptember 7-e.Állítólag ez már megerősített dátum.Valahol viszont Decembert meg 2009-et írnak.Ki mit gondol melyiknek lehet hinni?
  • i robot
    Ugy látom tetszettek a képek ugyhogy bátorkodtam bebökni még kettöt. Utóbbiból még csöpögött az olaj.
  • i robot
  • i robot
  • i robot
    Ez a kép Londonban, a Hendon-i RAF Museum-ban készült. A háttérben egy Moscito és egy Me-262 van.
  • Atesz91
    Nagyon úgy néz ki, amikor először néztem még nem volt ott xd
  • madmanic
    sztem moszki

meg talán egy 262 farka?
  • Atesz91
    Ez gyönyörű, hol készült? A háttérben egy Junkers 88-as vagy egy Moscito van?
  • i robot
    így már jobb lesz:

• i robot
    Hadd bökjek egy képet :D

Kép
  • Atesz91
    Találtam egy másik oldalt is azért van pár olcsó cucc itt is : www.rufuszcomputer.hu/webshop/
  • Atesz91
    Ha jól gondolom sztem max 70 ezer-ből lehetne valamit kiválogatni.
  • Sanyix
    Azért, mert a p4 is ultraszar, hát a hozzá tartozó celeron az meg egyszerűen borzalmas.
  • PhantomAss
    nem mindegy hogy tojással vonult fel vagy anélkül
  • Lacusch69
    Én egymagosban 3700+ vagy 4000+-os Athlon64-et vennék, ez a kettő volt a legjobb (az 1MB cache elég sokat dobott rajtuk). A korai, hasonló árú kétmagosokat is leverték...
    Két- vagy többmagosnál inkább Intelt válassz, nekem most egy C2D 8400+ van a gépemben, hát elég kemény...
  • Sanyo
    Nézz meg egy Celeron vs Athlon 64 tesztet, fényévekkel nyer az utóbbi és kb. egy árban vannak.

Ha megmondod mennyi a keret, akkor az árlisták alapján összeválogatunk neked egy olcsó de jó gépet. Egyébként meg azt veszel, amit jónak látsz. :)