IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként belsõ nézetbõl légiharcolni kész katasztrófa... 190-essel mentem, egyet lelõttem, kétszer engem lõttek le...
[/cserf][/fülünyúl]

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
amugy hogy lehetne eltüntetni a játék eleji bejátszást végleg újrainstalálás nélkül ??
Egy Saitek X45 alap beallitasokkal kulso FB profil+belso gombkonfig-al hasznalom...
(De az elozo joyommal is kb "ilyen" volt (talan valmivell finomabb is) (M$ Precision Pro 2))
Szerintem a jo joyon sok mulik...
Iszonyat finoman reagal a gep a mozgasodra.
(amugy szoktam funyirozni es leboritani igen alacsonyrol..)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
2. ha meg õsszel ugyis vége nem sok értelme, mert legrosszab esetben beleszeretek és majd nem tom tovább nyomni legjobb esetben emg nem de akkor meg minek? 😊))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[/cserf][/fülünyúl]
amugy lehet, és én nem vagyok ww2online ellen, nem volt rossz amikor probáltam de fizetni nem fogok érte, ez van... :/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mint pl bf, annak sincs semmi köze szimhez mégis élvezhetõ adott körülmények között..., najó ez durva volt mert bfnél azért élethûbb de a lényeg a lényeg hogy ennek semmi köze egy repszimhez és egy gameban amiben nem csak repülõk vanak szvsz elég nehezen is lenne kivitelezhetõ 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Hát eléggé nehéz látni a célokat az biztos, ha nem lett volna ikon én se látom ki lõ le 😊)
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Jo tok masrol beszeltem..elismerem..
De ez a videoban nagyon lajtos... ikon jeloli a tobbi gepet..(Ha csak semmi mas...csak a talaj texturaja ilyen rejto lenne IL2-ben...soha le nem lonenek...mindig meg lehetne lepni..elbujni...)
Mondjuk igy is elvesztette a celt
Ugy belassult a leszallas elott (gondolom kiengedte a fekszarnyakat) mintha fekezoernyot nyitott volna az a Messzer 😄
Repulesi modell is erdekes...leszallasnal tudi legcsavar tores lett volna ha ezt IL2-ben csinalja vegig ugyanigy..
[/cserf][/fülünyúl]
Nem tudom mirol beszelsz...ez CSAK a repulesi modellen mulik..
Csinalok en neked olyat IL2-ben hogy tuti azt mondod: "ebbol nem jon ki elve"...es lam megis...de ha kovetsz tuti odakened.
(fogadok van aki ezt olvasva tudja kapasbol mirol beszelek
)Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Hat oszintem megmondom , hallottam a Resitance-rol (valahol meg is "van"), de igazabol fingom sincs milyen cuccok jottek ki OFP-hez...
Alappal jatszottam utoljara...
Jah es Zetor is bejovos volt 😉
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Aztan lehet keszult crack..nem tudom, en megvettem...de azota sem jatszottam vele...
Igen Kata mam ar olcso, GOTY-ban lehet kapni..
De iert itt offlunk ezzel? 😛 Nincs OFP topic?
(Amugy is Cifu biztos vag mindent..ha jol tudom o nagyon sokat OFP-zett)
Amúgy az OFP a régi nagy szerelmem, bár a legnagyobb gáz vele a kissé házsártos mivolta, istenem, hány lanon szívtunk az RND asztalra kiugrások, lefagyások miatt... Meg persze a legnagyobb gáz vele, hogy nincs dinamikus join...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]