IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz saját készítés ,de nem tudom ,hogyan csináltam a függõleges "vonalakat" a képre! (régen csináltam és Photoshop 8 -ban nem találtam ilyet...)😄D
Leszünk szerintem többen is!
Hát mit mondjak a hurri sem jobb... 😊)
Ááá én Intruderrel coop -ot még "véletlenül" lelövöm!
Hát mit mondjak a hurri sem jobb... 😊)
Ááá én Intruderrel coop -ot még "véletlenül" lelövöm!

Gyertek mind a ketten aztán nyomunk hármasban coop-ot. A multkori sivatagost is kijavítottam, már nem kell Gladiátorral szenvedni, van helyette Hurricane.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Köszi a linket! 😊
Hmmm...
Ismerõs nekem ez valahonnan... 😄D
Akár az is lehet csak elöbb lerendezem Intrudert! 😄
Ismerõs nekem ez valahonnan... 😄D
Akár az is lehet csak elöbb lerendezem Intrudert! 😄
™ Nem nem az!

Nem akarom teleoffolni a topicot, Itt elvileg megtalálod az elérhetõségeinket, annyi CM-est szállítok neked kipróbálásra, amennyi csak jólesik. 

Este egy kis coop? 😊

Csinos! A második viszont nemhogy csinos, hanem csodaszép! 😉
Én is megpakoltam most a galériát, de az nem nyújt ilyen vizuális orgazmust. 😉 Másodikat be is teszem háttérnek, ha nem jogvédett...
Én is megpakoltam most a galériát, de az nem nyújt ilyen vizuális orgazmust. 😉 Másodikat be is teszem háttérnek, ha nem jogvédett...

Egyszer játszhatnánk multiban. Kíváncsi vagyok milyen lehet...
CM a legjobb 😊
Szoktál játszani Combat Mission-t is?
hu de meleg az a kisgazdás fehér messzer 😊
Hehehe. Csinos!
Ha lesz erõm ismét felrakni Il-2-t, majd összeütök valami normális skint, nem csak ilyen fun-t.
Télleg...
Nekem van egy rakás Il-2-s képem.
Pl. olyanok, amikor a torony hibájából összemegy egy Junkers meg egy Bf-109. Meg pár szép, háttérnek is beillõ...
Fölrakom valahová.
Ha lesz erõm ismét felrakni Il-2-t, majd összeütök valami normális skint, nem csak ilyen fun-t.
Télleg...
Nekem van egy rakás Il-2-s képem.
Pl. olyanok, amikor a torony hibájából összemegy egy Junkers meg egy Bf-109. Meg pár szép, háttérnek is beillõ...
Fölrakom valahová.

Még nincs. Csata közben nincs idõm printscreent nyomogatni, mert akkor átesés közbeni, földbecsapódás közbeni képek lennének. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
nekem is van saját skinem a Mustangra. Magyar Messer Bf109-es festése van, puma századjellel, és felirat a farkán: "ellened a te dolgaiddal", a gyõzelmi tokenek meg piros szívek. 😊 Eredetileg yankies sux! felirat került volna a gépre, de ezt túl merésznek ítéltem online játékhoz, nem akartam politikai balhét miatta. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
ez már sátánizmus, máglyahalál jár érte

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Megtaláltam a kicsikét. :-)
Nem akarom szétbarmolni képekkel a fórumot, úgyhogy csak belinkelem, akit érdekel.
Emitten e'
Nem akarom szétbarmolni képekkel a fórumot, úgyhogy csak belinkelem, akit érdekel.
Emitten e'
Nekem is volt ilyen, azzal a különbséggel, hogy én csak azt vettem észre, hogy nagyon rezonál a gép, mikor földet ért. ...majd észrevettem a Gears:damaged feliratot... na, mondom, képben vagyok.
Berepülni egy egész staffel messzerbe velük, woohooo.
Nem látni semmit a zöld nyomjelzõktõl, a német technika meg csak úgy potyog alá... 

Nem látni semmit a zöld nyomjelzõktõl, a német technika meg csak úgy potyog alá... 

az jóóó én is szoktam ki-84 el (ez a kedvencem 😛) volt hogy unlimmited ammoval 8 b-17 szedtem le egymásutánban 😊 azért nem többet mert a többiek rámszoltak hogy haggyak nekik is valamit 😄 (na eeeez nagyképüség volt 😄DD)
\"This is a good day to die!\"
Ha meglenne, én is mennék, és volt is egy gyönyörû sajátkezni Me262 skinem...
Tiszta fehér, függõleges vezérsík baloldal vörös Biohazard-jel, jobboldalt Kisgazdapárt-logo, bal szárnytetõ sugárveszély-kör, alul smiley. Nagyon patt kis járgány volt... Ja, hajtómûfelirat: "Made in Russia"
Tiszta fehér, függõleges vezérsík baloldal vörös Biohazard-jel, jobboldalt Kisgazdapárt-logo, bal szárnytetõ sugárveszély-kör, alul smiley. Nagyon patt kis járgány volt... Ja, hajtómûfelirat: "Made in Russia"
Elsõ leszállási kísérletemnél Mustanggal kb. 450-nél engedtem ki a futókat, és elképedve láttam, hogy azok leváltak a géprõl, és a kifutó elején maradtak... 😄
[/cserf][/fülünyúl]
imádom a TB-3, a legjobb vadász a játékban😊
de azért nagyképûsködök kicsit zöldfûlû létemre 😄 offban leszedtem már két B-17-est kötelékben, és egy Spitfire-t, igaz csak "average" képzettségû pilótát tettem bele... 😊 Természetesen többször megismételtem ezeket a "bevetéseket", hogy ne a véletlen legyen a döntõ.
[/cserf][/fülünyúl]
ez nem gond, ilyet én is tudok és feltûnõen gyakran mûvelem VEF-en😛
Bedig TB-vel zuhanóbombázni nagyon buli. Úgy 1000 méter talán 250-60-as sebesség környékén már potyog le róla a technika. Aztán jönnek a szárnyak... 

oks várlak 😛 a "balek" szót meg felejtsd el senki nem ugy születik hogy überül tud repülni 😊 én is elég béna vagyok még 😊
megmondom mit tudok: átesni minden kanyarban, földhöz kenõdni ha kell ha nem, illetve ellõni a lõszerkészletet a levegõbe. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
ó, még elég balek vagyok, fõleg éles helyzetben! 😊
De majd estefelé megyek, ha hazaértem (du. dolgom van), már ígértem. Leszek TS-en is.
De majd estefelé megyek, ha hazaértem (du. dolgom van), már ígértem. Leszek TS-en is.
[/cserf][/fülünyúl]
énisénis lol
de most tényleg, megnézném mit tudsz
de most tényleg, megnézném mit tudsz
csak Mustanggal és 7000 méterrõl. Kb. 810-ig gyorsult, és remegett, úgyhogy onnan nem erõltettem tovább, hanem szépen kihúztam egyenesbe.
[/cserf][/fülünyúl]
kata nem akarsz jönni egy kis gyaksira? jöhetsz mustangala is 😊 kiváncsi vagyok:😛
Múltkor csináltam meg a CM HQ-t is... 

...mikor keverem. Jó, mondjuk nem annyira számolni szoktam a torkolattüzeket.
A Hurricane muzsikál 2+4-gyel?