IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyikben sincs valami nagy lere eresztve, csak anyit emlegetnek, hogy biztosan tobb B-17-est repultek, es Mustangot. (egyhelyen ha jol remlik mint "megtevesztes"-t emlegetnek a tipusok szobajovetelevel)
JD Gilman, J Clive - KG 200, egy egész jó kis könyv, bár az események nem fedik a valóságot.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
JG 300 Wilde Sau, nappal és éjszaka is egymotoros gépekkel repülõ vadászalakulat, amikor bejött a fémfóliacsíkos radarzavarás (window) akkor hozták létre. Késõbb felállították a JG 301-et és 302-õt is.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Arra, meg, hogy menj át orosz oldalra csak azt tudom mondani, hogy: Ne engedj a sötét erõk csábításának 😊))
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Használsz automatikát és akkor nem kell vele bajlódni, vagy kézi beállítást, és akkor sok dolgod lesz, de a gép jobban fog menni.
Ha jól tudom van errõl egy cikk valahol a pumaszálláson.
tehát ha vki gépelhagyásra kényszerul az már nem is igazi harcos... 😄
nem értem a stilusod.
ez csak egy játék nem a katonaság LOL
😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de inkább ne személyeskedjunk, ha most tudok netezni akkor most tudok és tojok rá mennyi hsz jött azota, irjatok kevesebbet és tartalmasabbat,
legjobbakat, udv 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Az AEP kapható Szlovákiában, igény szerint akár magánforgalmazó is lehetek... csak gyûljetek össsze annyian, hogy érdemes legyen kimennem érte!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
+ Ace Expansion Pack
[/cserf][/fülünyúl]
Régen olvastam, hogy lehet repülni Spitfire-el, de én nem találom a Forgotten Battles-ben! Vagy más néven szerepel? Vagy esetleg végig kéne vinni a kampányokat?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
,mert Õ ilyeneket nem igazán szokott sem mondani sem írni!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Na akkor igyál és vezes:
---->
[/cserf][/fülünyúl]