IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
Hi! Tuttok ojjan oldalt, ahol addonokat lehet szabadon leszedni (pl külön gépeket), mint a Flight Sim sorozathoz (expansion pack-on kivül ofkorsz)?
Falconer
Hát még nem, mert egyenlõre még fel sincsen telepítve
Meg most vettem meg a Fifa2005öt, aztán most azzal játszom
Majd talán jövõhéten megpróbállok vele szórakozni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
Megpróbáltad?? Egyébként meg az is lehet, hogy XP SP2 seszte el😊 még jó, hogy én nem telepítettem fl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
az effektek miatt nem tölt be az egész játék?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
a conf.ini-ben van egy olyan sor, hogy Effects=1 állítsd át 0-ra és így próbáld meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Hát ez nekem is van, de csak ha felrakom az AEPet is!
Még én is keresem a probléma megoldását, látogsd tovább a topikot, majd szólok ha megvan.
A kérdés "már fel van dobva"
Tuti nem a gép, mert nekem egy fokkal jobb van, és uez a hiba
WinXP SP2 neked fennvan?

Hello!
Van egy gondom: A játékot el akkarom inditani de csak egy képet ad be és kidob az asztalra, nem tudja valaki miért csinálja ezt a gépem?
Adatok:
Geforce 2 MX/MX 400
DirectX 9.0
61.77 version Driver

Heeeelp me!

kikapcsolható az tény de ett amiatt volt érdekelt hogy van e szabadonfuto hogy a ha szabadonfutot használ olyan mintha elromlott volna a motorfék > lejön gyorsabban megy mint önerejébõl 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a varjú szabadonftuója egy mûszerfal alatti karral kikapcsolható. "elromlott a motorfék"=kuplung be :-)
nem baj, akkor majd ráírom egy TB3-asra, hogy eftizennégy, és lesz olyanom :-)

igen az, szal nem kell rossz motorfék 😊
amugy láttam én már komolyan felturbozott warburit az tuti ment 150et is 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lejtõn lefelé, ha elromlott a motorfék.. vagy a wartburg szabadonfutós alapból? 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

a haverodnak szeirntem problémái lehetnek a gondolkodásal 😄
amugy warburival télleg lehet 150et menni simán 😛PP

Reaper
Szerintem a haverod sokat nézte a Végsõ Visszaszámlálás címû etalont😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nemnem, határozottan F14-es Tomcatet mondott a srác (bár régebben azt is mondta, hogy 150-et megy a Wartburgal, mert sportváltó van benne)

Falconer
Hát ez megvolt és egyik játék sem indult el!
Sehogy, nemhogy hogy az online, de még a single player sem, abszolút nem töltõsött be, még a menüje sem, semmi!
Megállt annál a kétmotoros vadásznak a képénél az elején és semmi több

Bucser
Pedig a lobby a leghaszálhatóbb dolog jelenleg online repkedésre😊

tedd fel az alap fb-t + aep-et + a két aep patch-et, azzal tudsz csatlakozni a szerverek 99%-hoz

Falconer
remélem érthetõ 😊

Falconer
Hát gondoltam én is
De azt a szar hyperlobbyt alig tudom kezelni, a all seeing eyeon meg nincs szerver
Van vmi más használhatóbb program?
De nekem most aeptõl még az eredeti sem indul el, semmi nem megy
Ujraraktam az alap FBt (1.22)+ leszedtem az AEPet, igy legalább a gép ellen megy, de neten meg nem az a verziók vannak
AEPet meg még csak képen láttam!!! 😞(
nagy gebasz van most nálam nagyon

Falconer
A nagy....-t!!!!
Akkor hogy netezek???

De az is lehet, hogy egyszerûen nem "olyan verziójú a szerver" 😊
A PF+FB+AEP már 3.0-ás, a sima FB+AEP pedig 2.04. Lehet, hogy rossz verzióhoz akartál csatlakozni.

mijen sorrendben telepítetted a játékot?
Free
valami csak hiányzik mert a routertõl még lazán lehet játszani 3 tûzfalon keresztül is.
Valami ott nagyon L van állítva . . . .

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

router > kuka 😄

nem arra gondolsz amit neuro 4830-ban irt? mert akkor kicsit félreértetted mivel valaki megkérdezte melyik a legjobb gép erre votl ez a reagálás 8hülye kérdésre hülye válasz elv szerint 😛) 😊
jah és az f15volt nem f14 😊

Falconer
Nekem meg nem megy ez a szar onlineban, mer kiirja hogy nem olyan verziójú a szerver, pedig az összes peccs föntvan
Az alap IL2 meg menne, csak nem bír csatlakozni, vszeg a router miatt

Inkább szárnyakkal csapkodtuk egymás fejét :-)vagy a szemberepüléses "bátorságpróba" volt a téma, ki fordul ki késõbb...

Neuro gondoltam...

"Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz."

Az a valaki nem mondott igazat 😊

Falconer
Huh, az kemény lehetett 😄DDD, gondolom arra vigyázni kellett nehogy a légcsavar menjen tönkre

Játszotttatok már deathmatchet üres fegyverekkel? Cél: kiborítani az ellenfelet úgy, hogy ne maradjon a levegõben. Addig megy, amíg csak egy marad fent, egy bizonyos területet elhagyni tilos. Én nagyon jókat szórakoztam rajta, a végére szárnycsapkodós roncsderbi lett belõle :-)
Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz. Nehezen hiszem, nagy kalapáccsal törné a stílust.

Free
Indítottam egy Teamspeak szervert a játékra ha érdekel valakit.
Szerveradmin kerestetik rá akit érdekel az írjon privátot.
A szerver elérhetõ: 193.109.252.107:8771
150 embert elbír lazán.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jön be a progiba tett rádió. ennek kicsit jobb a minõsége és nem nagy hátrány ha lehet game közben beszélgetni.
A Cliens program ingyen letõlthetõ ha valaki nem ismerné a teamspeak hivatalos oldaláról
a beálításhoz segítséget is találtok akár ott akár a http://americasarmy.hu --->FAQS/tracker segédletoldalon

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Tetszetõs ez a Pacific Fighter.....tetszik hogy fel lehet telepíteni az AEP-*re így durva Luft46 eseményeket is ki lehet próbálni /Horten 229 vs B29 Superfortress/....
Az anyahajóra fel és leszállás pedig télleg nem egy ördöngõség pár új billkombináció jön vele.....a felszállással baj nemigazán lehet a leszállás meg........azt gyakorolni kell
Felszállás nem nehéz. Leszállás pedig elég gépfüggõ: a lassabb gépeknél (SBD, Wildcat stb.) elég egyszerû, csak a megfelelõ sebességet kell tartani. Vannak azonban olyan repülõk, amikkel elég gyorsan kell bejönni, ráadásul a fékezõhorog is hátul/magasan van, és ha nem három pontos landolást csinálsz, akkor a horog elsiklik a kötelek felett. F6F-el például nekem még nem is sikerül leszállni, mert folyton túl gyorsan érkeztem hajó felé, és a horog nem akadt be.

Iskolakör végén a downwind legen kiengedem a horgot+flaps+kereket, majd ráfordulok a base-re és a finalra, olyan 300 méteren 150-180 km/h-val. Innen csak tartani kell a siklási szöhet és a sebességet.

Nemcso
Csendes-óceáni vadászok !
Valaki fel-, illetve leszállt már anyahajóra ?
Mennyire nehéz ?

új mozgó célkereszt bigyó?
A readme-ben van valami olyasmi, hogy ha cockpit nélkül repülsz, akkor a velocity vector megjelenik, hogy könyebben lehessen leszállni a hajókra. De "igazi" pilóták sosem repülnek cockpit nélkül 😊

A 20 perces repülések elkerülésére meg ott a Time Skip funkció.

505thZajcev[PT]
Nah mentem picit a pacific fighterrel egesz kellemes, csak most picit kiutottem magam ,mert mentem 20 percet egy sziget-bombazasara, erre mikor odaertem droptank(ctrl+t) helyett ctrl+e -t nyomtam......
Kerdes: Mi az az uj mozgo celkereszt bigyo??? Nem igazan birtam rajonni!

Seaweed
Nah egy picit probalgatva:

"De nincs sehol a dagaszagom...a Pe-2 😉"
csajka= i-153m62 és i-153p
Seaweed
Oksa
(bar holnap meg lehet meglesz az anyag a montazshoz 😛)
én is most értem haza, szóval tegyük át holnapra. addig legalább csinálok pár küldetést

Seaweed
jelenti
Seaweed
Szopacs...most hoztak egy gepet javitani...
Hat ha vegzek akkor latom hogy ramszoltal icq-n...ha nem jelentkeznek az az jeneti dolgozom..
bocs... ;(
majd en hostolok. 6-7 körül, addig kipróbálom az új joyt meg eszek-iszok stb. majd icq-n kereslek!

Seaweed
felre
Seaweed
Oksa tolem mehet, ugyse kaptam meg a beszelt kepeket...azaz nem ert ra a fotosunk...😉)
Munkat meg ferre rakom kicsit (szigoruan kicsit, mert a hatarido surget rendesen...), es tolhatjuk 😉
(bar hostolni nem tudok linux mogul, ezt elore jelzem ;/)
este repülhetnénk egy tengeri coop-ot - már látom is amint a hajóról felszállva alakzatba rendezõdik a csapásmérõ SBD egység és a Corsair védõvadászok, aztán irány a japán hordozókötelék 😊
Hazafelé meg le kell majd szállni a hajón félig ellõtt szárnyakkal... aaa még 3 és fél óra munkaidõbõl!!!

Seaweed
Jah nekem is tetszik elso latasra 😉
Bucser
Bittorrent klienst szedjél le.. Mondjuk Bitcometet és azzal zúzható lefelé...

Nem tudtok helyet ahonnan a torrenten kívül le lehet szedni?

Köszi szépen
Még tegnap éjszaka kipróbáltam, igaz repülni nem tudtam vele mert az új joy-t ma reggel hozták meg, de a csúnya háttérképernyõnkön kívül nagyon pozitív nyomokat hagyott bennem.

Joystick hiányában azzal szórakoztam, hogy B-25-ös lövészként támadó Zérókra vadásztam 😊 (4 B25+4 Wildcat vs 8 Zero)