IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Igazad van😊 A pongyola fogalmazásért sry😊 Szóval fordulásnál és az átesésközeli állapotban vagy átesési sebességen való manõverezésnél

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A repülõgép nem kanyarodik, hanem fordul 😛
Mi az az átbukás?
Egyébként teljesen igazad van, 4.01-tõl a pedál elengedhetetlen, nálunk eddig nem volt túl népszerû, de peccs után vagy 5-en vettek 2 hét alatt, míg elõtte ugyanennyien 2 év alatt.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerõs. Vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse.

Bucser
Nem akarom újrakezdeni a vitát de 4.01 után kanyarodásban sokkal jobban kanyarodhatsz kevésbé esik át a gép alacsony sebességen és sokszor az átbukást is megakadályozhatod vele😊 Túlképpen csak ennyire jó az oldalkormány😊 Na meg persze célzásnál a pontos célzáshoz finoman kell tudni kezelni az oldalkormányt

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát a rumble kb semenyire se, ah valakinek ilyen igényei vannak akkor már ff, de modnom izlések és pofonok, nekem személy szerint sff nem nagyon jön be, rumble meg még annyira se...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
Nyugi nemlátszik 😊 sohasem tudtam semmire használni a ruddert, csak a motor húzása ellen trimmeléshez, meg a guruláshoz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

panther112
Ja csak ebben az a gáz, hogy 1 repülõben rázkódik gondolom a szék is, meg minden nem csak a botkormány😊 meg kérdés mennyire hasonló ez a rázás ahhoz...

van akinek bejön van akinek nem, izlések és pofonok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de miért mögött könyörgöm? feléd esik a gázkar nem ellenkezõ irányba 😄 bár igaz honnan nézzük 😛

joy elött van evo-nál nem? 😊 amugy nekem evo-m van én meg vok vele elégedve

panther112
Köszi sztem maradok az elsõnél.
Ez a force feedback nekem elég baromságnak tûnik, tényleg az?

Bucser
ízlések és pofonok.. bár szerintem ez a performance-eden tuti meglátszik😊 pláne 4.01 utánra😊

1. Ez az alap Cyborg modell. Elég régi típus de még mindig ez a legmegbízhatóbb.
2. Ennek a joynak vannak beépített motorjai, amivel "ál" force feedback effekteket szimulál. (pl. rázza a kezed mikor lõsz a gépágyúval)
3. Ez a Cyborg 3d utódja. Kicsit könnyebb, nem annyira masszív, és a gázkar a kar mögött van nem oldalt.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

panther112
ok köszi, akkor tujképpen semmi lényeges különbség nincs a 3 joy között?, de akkor az egyik miért ugrik ki árban a többitõl? (ráadásul azon alig van gomb😊)

Sanyix
Dupla gázkar nemfontos, és mindegyiken van oldalkormány, bár nekem oldalkormányozásra elég a billentyûzet 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

panther112
depo.hu-n ezt írták. igazából 3 joystick maradt, de nem tudom eldönteni, melyik miben más.

1.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=14242#

2.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19920#

3.: http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19918#

Nem tudom melyikben van oldalkormány, melyikben nincs, fontos-e a dupla gázkar...

Jaja ez az. Nekem is ilyen van és teljesen megvagyok vele elégedve.

Bucser
A csavarható központi kar alatt ha a twistet érti akkor azzal szabályozod a rudder-t azaz az oldalkormány mûködését...

panther112
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=14242

akkor ugye ezt a joyt ajánlod? az tényleg jobbnak tûnik, ha oldalt van.

A csavarható központi kat amúgy mire jó? pl. ami ennek van:

http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=104&p_id=19920#

Nekem a 3D jobban bejött, mert a gázkar nem a joy mögött, hanem oldalt van. (gázkar-tolóerõ ugyan az)

panther112
Köszi, és 2 közül inkább melyiket, mert kb uannyiba kerülnek? (gázkar- tolóerõkar az uaz, vagy más?, mert 1iken ez a másikon az van)

Saitek Cyborg 3d vagy Evo

Sanyix
DC-n keress rá, flt-aep.bin és cue-re asszem ilyen neveken van meg pár embernek.

Neuman
Neten nem tudsz oldalt ahonnan meg lehet rendelni? Vagy valaki más!
Ja és az AEP-et honnan tudom leszedni? Tud valaki adni egy linket.

!!!HALA MADRID!!!

panther112
Joystikot ajánljatok már légyszíves😊

Bucser
Pf 2000 forint jelenleg boltban és hidd el megéri...

Falconer
Tudomén 😊 Csak példáztam, hogy mennyire "régi" a játék.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
Joltudod
A PF-et boltból. Az AEP-et csakis warezes úton, ha jól tudom Magyarországon meg sem jelent.

Neuman
A PF-et honnan tudom beszerezni?
Ja és az AEP is kellene?

!!!HALA MADRID!!!

Sanyix
Forgotten Battlesnek is elég jó grafikája van, pixel sóder 3 meg kitérdekel, csak a víz lesz szebb, jelentõs fps veszteséggel...

Falconer
De írnak, de azok min arcade hulladékok. Meg ne ezt nézd, hanem a forgotten battlest az AEP nevû kiegészítõvel, és ezekre kell rátelepíteni a Pacific Fighterst, meg még arra petchet, és akkor nagyon jó lesz a grafika is. A PF pl támogatja a pixel shader 3at is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

panther112
Egyébként nem írnak már repülégszimulátorokat? Most látom, hogy ez a játék már lassan több lesz, mint 4 éves!

panther112
Nem tudom azt se, hogy milyen árkategóriák vannak. Gondolom 2-3nál nincs több. Jó lenne, ha mindegyikbõl mondanátok 1 jó modellt.

szvsz irány árat mondj és majd arra lehet mondani 5leteket, mert igy azért elég sok van...

panther112
* az ár, meg az idõ (gyártási idõ, jó régi darabokat is árulnak még raktárról)

panther112
Tudtok mondani konkrét modelleket is, mert ahogy nézegettem elég nagy az meg az idõ szórás az egyes márkákon belül is...

hát én logitechet joyba msotanában nem vennék..., max majd ha emgint magukhoz tértek :/
saitek is van 5-6k-s áron ám

force feedback? a joyban vannak ilyen kis elektromotorok, amik szimulálják a kormányerõket és pl. a gépágyúk "rázkódását"
de ha rám hallgatsz inkább vegyél FF nélküli joyt, mert olcsóbb, tovább tart és pontsabban lehet vele repülni.

Én a Thrustmaster-t és a Saitek-et javaslom (kb 10000+ HUF). Ha nem akarsz olyan sok pénzt költeni akkor Logitech (5000HUF).

panther112
Tényleg tudnátok ajánlani joystickot? árral stbvel együtt. Meg hallottam errõl a force... ról ez mi pontosan?

Sanyix
Nemeg kell egy jó joystick is.

DJ Skyline
elsõ rész a sima IL-2 Sturmovik
PF = Pacific Fighters
FB = Forgotten Battles

Neuman
De nem tudjátok hol lehet meg venni eredetibe? PF-re gondolok
Az az elsõ rész ha jól tudom?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
már vagy 1 éve

!!!HALA MADRID!!!

Falconer
Ha most kezdtél el játszani vele, akkor szerintem semmi esélyed online.

Falconer
Tudom én, én is ugy gondoltam, amikor PF-et mondtam.

Neuman
Köszi skacok!<#worship>
Eddig az istennek se tudtam játszani pedig nagyon kíváncsi vagyok milyen neten, mert egyébként k..va jó!!!

!!!HALA MADRID!!!

De a PF, AEP nélkül szart sem ér, mert Stand Alone PF server sincs a lobbyn...

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerõs. Vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse.

Sanyix
De arra lehet pf-et rakni lol 😊

Falconer
Tényleg, neki az sincs. De aep szerver sincs a Lobbyn.

Sanyix
de van még egy megoldás, megszerzi az aep-ot. 😊