IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
eleg lesz az
Sanyix
Naa azért 60 km/h kicsit kevés 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
MAr most latom magam elott a 60Km/h-aval szinte egyhelyben allo gepeket amik Quake modjara lodoznek minden iranyban mint a szelrozsa <#idiota><#nevetes1>
Sanyix
Hûha il2 alapú 😄 na ez érdekel 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Nah csak nem?! Meg Thirdwire is ir epp egy WWI szimet...vegen tele leszunk Voros barokkal 😄DDD

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

leveszed a gázról a mancsod benyomod a boost-ot és utána vissza 110%-ra és megy mint a goló..

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sanyix
Alacsonyabb fordulatszámon szabad használni a teljesítményfokozót (éppen ezért nemértem mirejó, mert ugyanazt a hatást egy sima 110%-ra állítással el lehet érni), de sztem egyáltalán ne használd, mert csak kárt okozol vele elég erõs a gép nélküle is.

Volna egy kérdésem ! A Bf-109G10-is a Bf-109G6AS gyengéivel küzködik ? Mert motor automata manager beállitásos üzemmodban 110 %-nál 7800 méter magasan ráadtam a Water-Mentanol-t (viz-alkohol keverék). És a motor szépen bedobta a türülközõt ! Mit rontottam el ? Csak bizonyos sebeségnél , magasságon és bizonyos fordulatszámon lehet használni ? Várom a válaszokat ! Pedig ha jól tudom ez a tipus nem volt sokkal gyengébb mint a Bf-109K4-es ami a Bf-109G10-es modositása volt . A Bf-109G10-est a JG26 német alakulat is sokra tartotta , 101."Puma" repülõezred legjobb gépe volt !
maya 6.5 a progi amivel alkottam, majd miden szépséget lassacsán megcsinálok, de a köv 2 gép az tuti messer után heinkel, utána valszeg Mustang lesz

Király <#eljen>
Milyen programokkal készült?
Nem akarsz egy szép alu színû csillogós Mustangot vagy P-47est is csinálni? <#buck>

repvez
Remélem decemberbe kiépitik az ADSL-t akkor majd tudok msn-ezni.Addig marad az emil ill. a privi.Sajna GPRS netem van 200MB korláttal.
Holnap küldok mailt!
Itt az emailem: [email protected]
msn címem: [email protected]
msn-en majdnem minden nap elérsz

repvez
Te vagy az én emberem!Ha lenne hozzá kedved segithetnél egy kicsit hogyan kéne ilyen jo gépeket modellezni.
Ha igen, privibe megbeszélhetnénk a dolgot.
Nah akkor én vmi élethûbbet nyomok be 😄 VÉLeményt kérek!!! 😊
6 óra modellezés , 12 óra 2D-be kiterítés, 12 óra textúrafestés és 1 nap renderelés. Íme az eredmény, majd valszeg lesz több gép is a következõ egy messer lesz. De terveim között szerepel egy Heinkel is. 😊

Mielõtt végleg eltûnne a topik nyomok egy bump-ot 😊

Lockheed
Naggyon jóók a Skinek Neuro! <#hamm> Fõleg a Spitfire tetszik!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
<#eljen>
Új letöltés a szavazáson nyertes gépekkel 😊

5 szkin egy csomagban:

Bf-109F2: Flown by Oberleutenant Schleinhege, Staffel-Kapitan 5/JG54, 1941.
FW-190D: Flown by Hauptmann Peter-Paul Steidl, 1945. january, Germany.
La-7: Flown by Sultan Amet-Khan in 1945 over Germany.
P-51D: Flown by Colonel Clairborne Kinnard Jr. 355FG, 1945.
Spitfire Mk9: Served in the Royal Canadian Air Force's 411 Squadron.

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=37&func=fileinfo&filecatid=38&parent=category

Sanyix
3.0 utániak kellenek.

42nd Intruder
Ha jó tudom PF után már elég a 4.0x-es javításokat felrakni. Ha tévedek szóljatok!

Falconer
Nekem ne mondd, én is pontosan tudom, hogy mi a sorrend, de nem ment.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Lockheed
Hi! Azthiszem ez a helyes sorrend: FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M + 4.02M

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Falconer
Engem nem igazán érdekelnek már a PFes missionok. Én ujrainstalláltam anno vagy 5ször, peccselések is elvileg mindig rendben voltak, és sosem ment. DE mindegy, mert mostmár PF is csak felinstallálva van, a képfájl már le lett formázva sajnos 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Valószínûleg elrontottatok valamit patch-elés közben és hiányzik valamelyik repülõgép vagy terület, ami kellene a DGEN-hez. Nézzétek meg a DgenERROR.log fájlt abból kiderül mi a hiba.

Falconer
Ja, nekem pl nem hajlando elindulni a missionnel, hanem egy éles füttyszó kíséretében nem csinál semmit.

Miért van az hogy a pacific kiegészités 5 missziónként kifagy ? D-gen hibával !
Voltak-e már valakinek problémái a Pacific Fighter-el ?
panther112
ok köszi.

Próbáld meg a conf.ini-ben átírni a felbontást.

panther112
fel. valaki válaszoljon, köszi.

Seaweed
Szombaton melozom..vasarnap erek ra....mar ha odajutok.
panther112
Megint van egy kis gondom, ezt a játékot tényleg nem lehet 1280x1024-es felbontásra állítani??

Nekem a szombat délután jó lesz.

panther112
Ok köszi, akkor elég az ami a hivatalos weblapon fenntvan.

Sanyix
FB+AEP+PF hez a verziószám melletti m jelû patchek kellenek.

repvez
Nincs az egy arcade játék, még csak meg se közeliti a sturmot.
panther112
mÉG1 KÉRDÉS A HEROES OF THE PACAFICNAK UGYE SEMMI KÖZE AZ IL-2 sturmovik szériához? (caps lock volt...)

panther112
A hivatalos weblapon csak PF-es patchek vannak, ha FB+AEP+PF-t felteszem akkor csak ezek a patchek kellenek, vagy szerezzem be valahonnan a FB, meg az AEP patcheit is? köszi

Falconer
Neuro, Seaweed, Bucser?

Sanyix
Most elvileg énis.

Falconer
Na milyen volt az online party a multkor?
Most hétvégén is csinálhatnánk valamit hasonlot, és most ebbe én is be tudnék szállni.

Falconer
Én elsö ránézésre azt hittem, hogy kiégett. Pont olyan, mintha a szétégett gépet lefujták volna habbal.

Seaweed
Ez egy amerikaba a haboru vegen "elhurcolt" gepet abrazolo kep! Miutan az USAF szetrepulte es mindent megtudott rola amit akart, es atadtak azt egy kaliforniai muzeumnak....Szal akkor keszult meg a kep az usa-ban, mikor ez a gep meg repulokepes volt...majd ezutan nem sokkal a muzeumban vegezte, ahol a mai napig lathato egy fiktiv festessel! Ez a festes ugyanis az erdeti! nemet ejjeli vadasz festese amivel zsakmanyoltak a gepet!
Sanyix
Nemcsak a festésre, arra is hogy kétûléses, és antennák vannak az elején. De így nekem úgytûnik, hogy fegyvertelen, mert pont ott vannak az antennák, ahol a gépágyúknak kéne. Nekem úgy tûnik mintha a farokrész hosszabb lenne az együléses változatnál.

Pontosabban Me 262 B1a/U1, esetleg B2.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

PrasCo
Áázáz, meg is van. Me-262-U1. Négypólusú Hirschgeweih atenna, Neptun V radar, és brit radarjeleket érzékelõ FuG 350 ZC Naxos-rendszer. Édes. 😊 A 10./NJG 11 kapott egy pár darabot a gépekbõl 45 február-márciusában. Ahogy olvasom, a fegyverzet két harmincas. Elvileg.
PrasCo
Feltételezem, a festésére értette. 😊 Azt meg személy szerint kizártnak tartom, hogy fegyvertelen legyen...
Hát mert kétüléses és radarantennák vannak rajta. De ezt nyilván te is észrevetted. Valószínûnek tartom, hogy valami radaros gép lehet, északai bombázóvadász, vagy ilyesmi. Mindenesetre a második ülés nyilván a radaroperátor helye. Õszintén szólva soha nem láttam ilyen változatot, nem tudtam, hogy radaros változat is készült. Bár nyilván fegyvertelen, hiszen gondolom a radar a gépágyúk helyére került az orrba.

Sanyix
Érdekesen néz ki, nem olyan "szokásos" me-262 😊

Seaweed
kis restauralas utan a kep..