IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bithorlos meghívóból ahonnét letölthetsz filmet zenét játékot és mostanában jöttek be a második világháborús dokumentum filmek!Ha kell akkor szóljál küldök szívesen!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Utána néztem
Horvát György hadnagy 102/2 es volt azaz ricsis.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hartmann gyõzelmeit már a háború alatt is megkérdõjelezték néhányan, aztán a fõ kétkedõ Obleser fhdgy. kísérõként a saját szemével látta, hogy H. közvetlen közelrõl lelõtt 2 orosz gépet.
Onnantól kuss volt, egészen az utóbbi idõkig (H. '93-ban meghalt, vagyis már nem védekezhet.)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Igen olvastam róla. Már mint ,hogy a váll lapról azonosították.
De arról nem tudtam,hogy 102 es volt ,ha jól emlékszem egy rövid kis hírben olvastam róla valahol.
Biza illene elmenni és egy koszorút elhelyezni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Felszállhatsz, de vannak statisztikák, amiket ilyenkor resetel, mert számol egy élet alatt elért eredményeket, és összesített eredményeket is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na, ugyanarra gondoltunk <#wave>

Apropo pilóták. Arról nemtom hallottál-e - nekem tegnap mesélte az egyik roncskutatós srác - hogy egy egykori 102-es pilótát tudtak azonosítani. Horvát György hadnagy, akit szlovákiában találtak meg, és a hadnagyi vállap alapján tudták meg a pilóta személyazonosságát, ez -közvetett módon- vezetett a nemrég megtalált gép pilótájának azonosításához. Annyit tudni lehet, hogy 102-es, mert trikolort a pumák már ekkor nem festettek a gépeikre (amerikaiak miatt), a megtalált gépen viszont háromnegyedes trikolor fel volt festve. Összesen két 102-es pilóta tûnt el a térségben, így kizárásos alapon õ Varga László szakaszvezetõ. Ígéretet kaptam, hogy amikor hazahozzák, magyarországon lesz felravatalozva, majd jó elõre szól, hogy mikor és hol. Holnap beszélek majd megint a sráccal, majd rákérdezek, hogy a helyek, és a roncs feltárásának részletei mennyire publikusak, nem akarok többet írni ide, náluk is megy a konkurenciaharc :/

www.pumaszallas.hu

acidrain
Naszóval. Savasesõ elb@szta a legutóbbi BoB waron. Death lett a vége. Ezek szerint a main már fel sem szállhatok, vagy ennyire azért nem realisztikus a War? Ha hülye a kérdés akkor bocsánatot kérek, ez az elsö war amiben részt veszek (vettem).

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Te Tom!!

Mikor születtél?😊) Idõpontot!😄

Her Laca
Mijki!!!!!

Egyrészt ne fárassz bennünket a hülyeségeddel (itt általában igen kimûvelt
arcok vannak ez ügyben és nagy vonalakban mindent tudnak a 2.VH repüléstõrténetérõl) de ha mindenképpen errõl akarsz beszélni akkor
fogalmazz pontosan ,vagy a kivágott idézetet olvasd tovább ha nem fárasztó.
Ez Hartman .ról szól "1425 bevetést repült, amibõl 800 légi csatával zajlott. 16-szor lõtték le és egyszer orosz fogságba is került, ahonnan megszökött és visszajutott a német vonalak mögé"
És elméletileg itt ért el 352 gyõzelmet,amit jelzek igen sokan megkérdõjeleznek. Bár végül is nincs jelentõsége igazán a dolognak.
És mindenhol voltak jó ,kimagasló tudású pilóták ez nem német sajátosság volt😊 Magyar meg pláne nem.

VO101Tom
Na, még írni sem tudok. Szóval Hartmann-ra vonatkozik 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mijki a Hartmann Wiki oldalról másolta ezt ki, a mondat eleje a JG52-re, a repült bevetések száma viszont csak Harmannra vonatkozik. Csak így, kiragadva a szövegkörnyezetbõl ugye... <#idiota>

"A Jagdgeschwader 52-ben – közel 11 000 légi gyõzelemmel a háború legeredményesebb repülõezrede volt – 1425 bevetést repült, amibõl 800 légi csatával zajlott. 16-szor lõtték le és egyszer orosz fogságba is került, ahonnan megszökött és visszajutott a német vonalak mögé."

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mibõl van négy darab?😊

Keveri még a szezont a faxommal...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
A németek&magyarok a legjobbak, mindenki fölött!

Battle of Berlin
Battle of Britain v2.0

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

TG Gida
Nebazz...11000??? 1425 bevetésbõl az majdnem 8 gyõzelem repülésenként.

Isten áldja a pogányokat!

lehet, hogy direct x van beállítva nálad. pattintsd át open gl-re.
mijki
A legjobb német ezred:

A Jagdgeschwader 52 – közel 11 000 légi gyõzelemmel a háború legeredményesebb repülõezrede – 1425 bevetést repült, amibõl 800 légi csatával zajlott.

Nem semmi, Erich Hartmann is itt repült 352.légigyõzelem<#vigyor0>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Oké akinek kell az szóljon!!!!😄(van még 4db)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

szekelyland
Kössz, már be is regiztem, ata2k6 néven

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
küldtem privit.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Off: big mac

Két rendõr bemegy a mekibe:

-Kérünk két big mac-et!
-Big mac nincs, pechetek van!
-Akkor kérünk két pecheteket!
<#idiota> <#vigyor1>

On:

ÖÖÖÖÖ lenne egy kis probléma Szekelylandnak eltudtam küldeni a meghívót de neked Tom hát nem is tudom ezt írja ki:"Ez nem néz ki úgy, mint egy érvényes email cím."nem tudom hogy mi a baja küldök szívesen van még 5db meghívó!

V Domino
Akkor ámen,öröm é bódottág.

Az 1. mondatomat fenntartom.Amúgy meg te kértél itt segítséget,aztán mikor már minden variációt lejátszottunk,akkor voltál hajlandó bejelenteni,hogy letöltötted.Ne értsd félre,nincs baj ezzel,de ár/érték arányban ez a szim az elsõ,ez megérdemelné,hogy megvedd.Ezzel sok felesleges kérdést megtakarítasz magadnak+a fejlesztõket is támogatod,bármilyen közhelyesen hangzik is.

R.I.P. White Europe

Matthew Baker
Mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet?! Végül is megoldotta magát csak újra be kellett állítanom a grafikai beállításokat...

Új logó by: berczely (Y)

V Domino
Az azért van bazz,mert bohóckodsz a warez játékoddal,ahelyett hogy megvennéd kõkemény 990 HUF-ért (kb 1 Big Mac ára).

Ja,meg eszemben sincs repülni A20-al,az meg qrvára nem érdekel,milyen színû,miközben felrobbantom.
Vedd meg,telepítsd,moddold és nem lesz ilyen gond.Így meg lehet spórolni az ilyen senkit sem érdeklõ,idióta kérdéseket.

R.I.P. White Europe

Matthew Baker
Az miért van hogy a fehér felületek pl.: A20 "Hasa" kékes árnyalatot kaptak miután újraraktam a játékot?

Új logó by: berczely (Y)

Her Laca
Win7 el hogy a retekbe kell dvd-t másolni?

aha. hát igazából én úgy látom, hogy véletlenszerûen generálja a kampányküldiket egymás után, szóval ha már eleve a4-est tenne bele g2 helyett, az lenne az igazi...
Nyisd meg a küldetéseket az FMB-ben, és cseréld meg a repülõket.
Ez single-ben mûködik, kampányban nem biztos. Talán úgy, ha minden egyes küldetést egyenként átírsz.

mijki
még nem válaszoltatok jöttök repülni?

Her Laca
Ne röhögj😊
Már vagy 10éves ,mindig bekerült az aktuális pc be😊 Nejem követelte,vagyis az apeh😊 Ma megpecsételõdött a sorsa,bár nem õ volt a ludas😊

üdv!

lehetséges az, hogy a kampányküldetésekben kicseréljem a repülõmet?
pl. az egyik magyar kampányban a g2-t lecseréljem a4-re?
Zpogi
Én is szívtam már egy SATA kábellel,néha látta a vinyót,néha meg nem,kicseréltem azóta semmi baja 😊

acidrain
Hú de jó, hogy szóba került a sör, elfelejtettem berakni a hûtõbe.<#falbav>

acidrain
😊)

mijki
ma fog valaki repûni?

PhantomAss
te Laca: floppy 2010-ben ? <#eljen><#pias>

GOOBY, pls

Her Laca
Aqua, 15 a terrás
Mondta a gyerek ,hogy azt vigyem de akkor se sör se cigi😊 Na azt már nem😊)Akkor vesszen a pc.

hol sikerült ilyen jó áron vinyókat kifognod? vagy valami ismerõsi kapcsolattal? én terásat szeretnék berakni egy USB-s házba külsõ tárolónak, mert laptopba sokkal bonyolultabb lenne cserélni, meg 2,5" os sokkal drágább is lenni. eddig terásat 20 alatt nemigen találtam
Her Laca
Eddig vagy 20 szór újraindítottam és semmi baja nincs. KOP KOP😊
Majd elválik. Minden esetre vettem egy 500gigás vinyót kemény 11500forint ért.
15 ért terrás volt,de akkor nem maradt volna cigire😊
Meg úgy vagyok vele ,inkább több legyen benne mint egy nagy ,mert ha gebasz van akkor van hova nyúlni. De hogy így megszo.asson.

valszeg csak kontakthibas volt valamelyik csatlakozo, az gond a sata csatlakozokkal, hogy nincs olyan tartasuk mint az 80 eres IDE szalag csatlakozonak-nak volt.
(bar letezik olyan sata kabel amelyik 1 kis fem nyelvel van szerelve, az kicsit jobban beszorul a helyere.

TG Gida
Derüljetek!<#nevetes2>Ugandai szuperprodukció<#violent>

Isten áldja a pogányokat!

mijki
mé ne?

Her Laca
Létezik,hogy egy sata kábel megkettyen? Most kicseréltem mindet és jó.
Sorba mentem minden vinyón oszt jó lett.

Her Laca
Disc Boot failure,insert sistem disk and press enter.
Most lehúztam minden vinyót és indul.
A cd nek semmi köze hozzá ,mert anélkül is csinálta.
Most megnézem az összes kábelt satások de hála az égnek abból van egy raklap itthon.

Nem tudom neked mit ír ki, de nekei is hasonló volt.
Elõször minor bejön a win elõtt az üdvözlõképernyõ kiírta, hogy érvénytelen boot.ini file. Utána, elkezdett kattogni a winchester. (nekem kettõ van benne, egy 80-as, és egy 120-as) A 80-as csinálta, azon vol t a "c" meghajtó is. Viszont, vaolt még egy aktív 3,5-es lemezmeghajtó, aminek lehúztam a vezetékét, és kicsit jobb lett. Nem tudom mi az összefüggés, de egy dvd meghajtó is meghalt ebben a mûveletben. (kettõ volt benne, még régebbrõl)
Sajna nekem csak a c reinstall segített. Azóta nem kattog semmi. A c, de a d meghajtót is teljesen újraformáztam, azóta jó, és nics semmi gond.
Szóval egy 3,5-es lemezmeghajtóval, egy dvd meghajtóval szegényebben, és c reinstallal jó lett.
Nem éretm mi lehetett, de most jó kopp-kopp-kopp
Hali!

Én az alapoktól kezdeném.
Elõször is kábel csere, egyszer 1 hónapig szoptam miatta, azóta ez az elsõ, ha vinyó gondjaim vannak.
Aztán próbáld meg átdugni másik slotra a lapon.

Her Laca
Na ez se jött be.
Megint ugyanaz.
Ellenben ha berakom a win lemezt de nem nyomok billt ,hogy elinduljon ,akkor betölt a winfos, ha ezt nem teszem akkor valami bot ot keres.

mijki
Olyat csináltam amit nem hittem volna hogy tudom. 10 percen belül 1 élettel lelõttem 2 gépet, aztán lezuhantam. 😞

De a lényeg sikerült óvatosan ráhúzni a célkeresztet a P39-esre majd megnyomtam a tûz gombot, a géppuskák felhörögtek, a 39-es elejét megnyaldosták a lángok, majd tûz emésztette fel a gépet...

Sanyo
Ha valamiért beszart az elektronika rajta, megfoghatja a rendszert ugyanúgy, mint egy fos ide cdrom.

www.pcpilot.hu