91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mindkét link ugyanazt nyitja meg.
  • Fürtös
    Off:
    Ha jól emlékszem van itt aki a komolyzenét kedveli:Ludovico
    Ezt meg nemrég túrtam a neten a képi világ az idősebbeknek a zene a fiatalabbaknak lesz bejövős
    Super8
    Ja és nekem senki ne mondja,hogy akkoriban nem volt jobb a világ.
  • Zpogi
    Az új magyar légitársaság...

Bocsi
  • VO101Tom
    A MOD-ok fórumán kellene esetleg erről kérdezősködni. Lehet compare hiba vagy FM hiba is...
  • artivizsla #51353
    A legújabb HSFX 5.1-es compare van fent, ott az UP3-ban levő Dora sebessége, MW 50-el 720 km/h, ez az IAS/TAS szerint, ~550 km/h.
  • Her Laca
    Ez ez ez EZ halál
  • VO101Tom
    Ha csúszásmentesen repülsz, akkor passz. De mi alapján nézed a végsebességet? Van compare az UP3RC4-hez vagy a 4.11 patch-hez? Nekem a legutolsó ami lent van, az UP2.1 compare... nem egy friss kiadás.
  • artivizsla #51350
    OK, de még hiányzik, vagy 100 km/h.
  • Solt
  • VO101Tom
    Ja ja, ez jó ötlet, köszi. Túrtam is egyet innen nem messze :)
  • Solt
    Hivatalos gyári szerviz? ( akkor is, ha már nem garanciás )
  • VO101Tom
    Danke, de nekem első lépésben szerviz kellene.
  • V43 1105
    Monitorguru ?
  • VO101Tom
    Srácok. Nem tud valaki Bp-en egy megbízható monitor szervizt? Valami beszart az enyémen, bekapcsolás után sokáig nem ad képet. Google-n már túrtam pár boltot, de semmi infóm nincs, hogy melyik jó és melyik nem...
    (A monitorszerviz.com-nak küldtem árajánlatkérő üzit, azok még nem válaszoltak...)
  • VO101Tom
    IAS vagy TAS?
  • artivizsla #51342
    IL2-ben hogy lehet kihozni a maximális sebességet egyenes vonalú repülés esetén egy gépből ?
    6000 m-en a Dorából nem tudok kihozni ~450-nél többet. Radiátor bezárva, flaps bezárva, MW50 bekapcsolva, teljesítmény 110 %-on.
  • LeonSilver
    Előferdül az ilyen ;)
  • artivizsla #51340
    Ismét pár link a netről :

Luftwaffe color

Szegény Fóka !

Ismerkedés

Imperial War Múzeum

Fóka leírás
  • zmok
    Köszi Leon Bátyám, elbénáztam, bocsi!
  • otiq
    Lenne egy kérdésem aki már rendelt a naturalpointtól. A múlt hét hétvégén megrendeltem a track ir-t és a internetbankon látszódik is, hogy már nem zárolt hanem átment a pénz . Ott van a sorban, hogy naturalpointnak. A megrendelés utolsó oldalán ott volt, hogy thank you for your order és a rendelési szám. Nem kellett volna küldeniük egy nyomorult e-mail-t? Egy darabot nem kaptam még tőlük.
  • bucsher
    mérd meg az akku sarui közötti feszültséget. pl. multiméterrel :)
  • acidrain
    Válaszoltam.
  • zmok
    upsz!

http://indavideo.hu/search/text/sz%C3%A1nk%C3%B3z%C3%A1s%20kem%C3%A9nyen?channel_constraint=undefined
  • majonur
    Itt is van nagy felbontasu (10000 pixeles)
  • Zpogi
    Innen letölthető egy aránylag jó, használható és nyomtatható csatorna map.
  • Willenbrock
    Off téma de páran értenek az elekromossághoz ezért kérdezem:Elektromos bringát vettem,300W-os 48V-ost kértem,állítják hogy ez 48V-os.Ugyanez a típus van 36V-osban is,a motoron nincs feltüntetve de az akksi tápkábelén most látom hogy 36V rá van írva.A töltőjének viszont 48V-os a kivezetése.Lehet hogy átvertek és 36V-os a bringa?(gyanús azért is mert nem is megy 35-40-et inkább csak 25-27-et-igaz hideg volt eddig de akkor is)
  • Glo
    Ok, köszi. Írok neki PM-et.
  • Her Laca
    Valami régi driver kell neki ,mintha Savas ezt mondta volna.
  • Glo
    Szóval nem az kell, hogy szép legyen, hanem hogy lássam a célokat.

ATI kártyával :)
  • Glo
    Ha már il2 topic :))

Van valakinek használható conf.ini fájlja meg ATI CC beállítása, amivel látok is valamit az ellenséges légi és földi célokból? A régi il2-mmel minden csodásan látszódott, de újratettem és azóta minden egy nagy zöld massza, amiből egyszercsak leterítenek.. Még a tankok is beleolvadnak a fűbe..

Pls help!
  • Her Laca
    Miért akar ez hozzáférést a hálózathoz?
    Nem hiszek én ezekben Pogi.
  • Her Laca
    Kísérletezz komám ,kísérletezz és ha jó majd elmondod mit ,s hogyan kell:) Ráférne erre a szartalicskára egy kis javítás.

Bár Solt tanácsolt egy okosat,ha összejön akkor pont mindegy is.
    Írj a Loginak,hogy a 80 ezres szaruk egy év után vacakol ,és nehogy mán.
  • Zpogi
    Tom-Laca:

Találtam G940-hez egy jó kis programot ami többek között javítaná a hibáit és vezérelné a gombok világítását. De nem nagyon tudom működésre bírni hiába követem a leírását.

Itt írnak róla.

Meg itt.
  • majonur
    igen, azt szoktam hasznalni (pause), ra is tettem a joyra, csak azt szerettem volna, hogy automatikus legyen, mint mas szimulatorban.
  • zmok
    Nekem is elszorult a torkom, de azt nem gondoltam volna, hogy Michael Clarke Duncan váltja ki belőlem.
  • VO101Tom
    A trackIR szoftverben beállítható egy gomb, hogy ki- és bekapcs. Ha kikapcsolod, akkor az egérrel lézelődhetsz (visszakapcs után működni fog).
  • Johann Wind
    Csodás film! Két film van amin életem folyamán sírtam, az egyik a Halálsoron a másik pedig a Nils Horgelsson.:)
    Az Eminens is nagyon jó film.
  • VO101Tom
    Ja ja. De ha megtetszett, gyorsan játszd végig az 1-2-t, mert a történet nagyon erősen azokra épül.
  • Solt
    Úgy-úgy... :)
  • zmok
    Nálam is benne van a top5-ben! :)
    Szerintem ez a legjobb feldolgozás a regényeiből.