91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mindkét link ugyanazt nyitja meg. -
Fürtös #51356 Off:
Ha jól emlékszem van itt aki a komolyzenét kedveli:Ludovico
Ezt meg nemrég túrtam a neten a képi világ az idősebbeknek a zene a fiatalabbaknak lesz bejövős
Super8
Ja és nekem senki ne mondja,hogy akkoriban nem volt jobb a világ.
-
Az új magyar légitársaság...
Bocsi -
A MOD-ok fórumán kellene esetleg erről kérdezősködni. Lehet compare hiba vagy FM hiba is... -
artivizsla #51353 A legújabb HSFX 5.1-es compare van fent, ott az UP3-ban levő Dora sebessége, MW 50-el 720 km/h, ez az IAS/TAS szerint, ~550 km/h. -
Ez ez ez EZ halál -
Ha csúszásmentesen repülsz, akkor passz. De mi alapján nézed a végsebességet? Van compare az UP3RC4-hez vagy a 4.11 patch-hez? Nekem a legutolsó ami lent van, az UP2.1 compare... nem egy friss kiadás. -
artivizsla #51350 OK, de még hiányzik, vagy 100 km/h. -
Solt #51349
-
Ja ja, ez jó ötlet, köszi. Túrtam is egyet innen nem messze :) -
Solt #51347 Hivatalos gyári szerviz? ( akkor is, ha már nem garanciás ) -
Danke, de nekem első lépésben szerviz kellene. -
Monitorguru ? -
Srácok. Nem tud valaki Bp-en egy megbízható monitor szervizt? Valami beszart az enyémen, bekapcsolás után sokáig nem ad képet. Google-n már túrtam pár boltot, de semmi infóm nincs, hogy melyik jó és melyik nem...
(A monitorszerviz.com-nak küldtem árajánlatkérő üzit, azok még nem válaszoltak...) -
IAS vagy TAS? -
artivizsla #51342 IL2-ben hogy lehet kihozni a maximális sebességet egyenes vonalú repülés esetén egy gépből ?
6000 m-en a Dorából nem tudok kihozni ~450-nél többet. Radiátor bezárva, flaps bezárva, MW50 bekapcsolva, teljesítmény 110 %-on. -
Előferdül az ilyen ;) -
artivizsla #51340 Ismét pár link a netről :
Luftwaffe color
Szegény Fóka !
Ismerkedés
Imperial War Múzeum
Fóka leírás -
zmok #51339 Köszi Leon Bátyám, elbénáztam, bocsi!
-
otiq #51338 Lenne egy kérdésem aki már rendelt a naturalpointtól. A múlt hét hétvégén megrendeltem a track ir-t és a internetbankon látszódik is, hogy már nem zárolt hanem átment a pénz . Ott van a sorban, hogy naturalpointnak. A megrendelés utolsó oldalán ott volt, hogy thank you for your order és a rendelési szám. Nem kellett volna küldeniük egy nyomorult e-mail-t? Egy darabot nem kaptam még tőlük. -
bucsher #51337 mérd meg az akku sarui közötti feszültséget. pl. multiméterrel :) -
Válaszoltam. -
zmok #51335 upsz! 
http://indavideo.hu/search/text/sz%C3%A1nk%C3%B3z%C3%A1s%20kem%C3%A9nyen?channel_constraint=undefined -
majonur #51333 Itt is van nagy felbontasu (10000 pixeles) -
Innen letölthető egy aránylag jó, használható és nyomtatható csatorna map. -
Off téma de páran értenek az elekromossághoz ezért kérdezem:Elektromos bringát vettem,300W-os 48V-ost kértem,állítják hogy ez 48V-os.Ugyanez a típus van 36V-osban is,a motoron nincs feltüntetve de az akksi tápkábelén most látom hogy 36V rá van írva.A töltőjének viszont 48V-os a kivezetése.Lehet hogy átvertek és 36V-os a bringa?(gyanús azért is mert nem is megy 35-40-et inkább csak 25-27-et-igaz hideg volt eddig de akkor is) -
Glo #51330 Ok, köszi. Írok neki PM-et. -
Valami régi driver kell neki ,mintha Savas ezt mondta volna. -
Glo #51328 Szóval nem az kell, hogy szép legyen, hanem hogy lássam a célokat.
ATI kártyával :) -
Glo #51327 Ha már il2 topic :))
Van valakinek használható conf.ini fájlja meg ATI CC beállítása, amivel látok is valamit az ellenséges légi és földi célokból? A régi il2-mmel minden csodásan látszódott, de újratettem és azóta minden egy nagy zöld massza, amiből egyszercsak leterítenek.. Még a tankok is beleolvadnak a fűbe..
Pls help! -
Miért akar ez hozzáférést a hálózathoz?
Nem hiszek én ezekben Pogi. -
Kísérletezz komám ,kísérletezz és ha jó majd elmondod mit ,s hogyan kell:) Ráférne erre a szartalicskára egy kis javítás.
Bár Solt tanácsolt egy okosat,ha összejön akkor pont mindegy is.
Írj a Loginak,hogy a 80 ezres szaruk egy év után vacakol ,és nehogy mán.
-
Tom-Laca:
Találtam G940-hez egy jó kis programot ami többek között javítaná a hibáit és vezérelné a gombok világítását. De nem nagyon tudom működésre bírni hiába követem a leírását.
Itt írnak róla.
Meg itt. -
majonur #51323 igen, azt szoktam hasznalni (pause), ra is tettem a joyra, csak azt szerettem volna, hogy automatikus legyen, mint mas szimulatorban. -
zmok #51322 Nekem is elszorult a torkom, de azt nem gondoltam volna, hogy Michael Clarke Duncan váltja ki belőlem.
-
A trackIR szoftverben beállítható egy gomb, hogy ki- és bekapcs. Ha kikapcsolod, akkor az egérrel lézelődhetsz (visszakapcs után működni fog). -
Johann Wind #51320 Csodás film! Két film van amin életem folyamán sírtam, az egyik a Halálsoron a másik pedig a Nils Horgelsson.:)
Az Eminens is nagyon jó film. -
Ja ja. De ha megtetszett, gyorsan játszd végig az 1-2-t, mert a történet nagyon erősen azokra épül. -
Solt #51318 Úgy-úgy... :) -
zmok #51317 Nálam is benne van a top5-ben! :)
Szerintem ez a legjobb feldolgozás a regényeiből.