91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem tudnánk róla, ha lenne dátum... -
bralph #51396 Ha Sanyo cikkét elolvasod, abból majd lehet sejteni valamit, talán. :) -
sakkay #51395 Csinálják csak.
Remélem 1 %-ot sem vonnak el a repülés javításától. Amúgy nagyon ace lesz,ha készen lészen'
. Egyszer olvastam valahol a fórumon a márciust...megerősíteni, vagy cáfolni tud valaki!?(Milyen cselesen próbálkozom mi?)
-
Ezek a jármű 3D modellek, animációs szekvenciák és hangok már a játék kezdete óta készen vannak, sőt a controlsban még a billentyű kiosztás is. Nem hiszem, hogy nagy meló ezeket vezethetővé alakítani. Dolgozni kell a belső nézetes animációkon, meg falhasználói felületen, de ezek egyike sem olyan terület, amihez a repülési modell vagy a video engine programozóira lenne szükség. -
nekem 23e ft volt, arra raktak nyolcat -
majonur #51392 Igazabol meg igy is jobban jarsz talan, de csak nem kell vamot fizetni.
Most neztem az Angol amazonon, rohadt draga lett, 55.000 forint a keszlet, Track Clip pro is benne van. Jo szar a forint sajnos, a fonthoz kepest. -
otiq #51391 Hátha küldenek a vámosok csekket befizetem, de azért egy 37 ezer forintos cuccra 8 ezer vámot rárakni disznóság. -
Tom mondta a multkor, hogy felvettek egy rahedli munkatársat.
Valszeg párhuzamosan folyik a fejlesztés. -
majonur #51389 Egy szoval se irtam, hogy csak az autoval vannak elfoglalva, egyszeruen csak meglepett, hogy 1 evvel a megjelenes utan is beta allapotban levo jatekban erre is van kapacitas. Ja,ne erts felre, nem akarom szidni a fejlesztoket, nagy szazalekban nagyon tetszik a szimulator. -
Glo #51388 Kezd kicsit WW2 online-ra hajazni a dolog, főleg ha lesznek benne harcoló egységek is, puskával, tányérkalapban 
A videóban 1:55-nél a páncélost szállító tréler elég fickósan gyorsul meg kanyarodik.. -
Upsz
-
Ha elolvastad volna a hírt, láthatnád, hogy nem csak az autókkal vannak elfoglalva...
Meg úgy mégis: Miért baj az, hogy teljesítik a megjelenés előtti ígéreteiket? -
zmok #51385 #51335
-
CTD= kivág az asztalra. Összeomlik a játék és kilép.
Mindeközben Romániában. -
Én zongoráztam néhány évecskét, de a tanárom agyon is baszott volna egy vascsővel, ha így illegek-billegek.
Sohasem értettem ezeket a pótcselekvés szerű szarokat a művészkéimtől.. -
majonur #51382 Tenyleg ilyen baromsagokkal foglakoznak, hogy autoszimulatort irnak bele?
Egyebkent, ha mar ennyire fontos szerintuk a foldi egysegek kidolgozasa, inkabb csinaltak volna normalis torkolattuzet a legvedelmi agyuhoz. -
bralph #51381 De nagyon profi, a szó mai értelmében is. A művészi énje(...) sajnos háttérbe szorítja a művet. A zenész "szakma" sem különb, mint bármely művész szakma, hogy ki, kit, minek tart az a befogadó félnek a legritkább esetben jelent pluszt, sőt.
Hallgasd meg több más profi előadásában is és -bár ízlések és pofonok- szerintem ez a lista végén lesz...
A saját véleményem, nekem nagyon visszataszító az ilyen magatartás az élet minden területén. -
Johann Wind #51380 Szeretnék kérni egy kis segítséget.:)
"Úgy látszik, hogy a tesztelőknek nem sikerült minden hibát kiirtani a megjelenés előtt, a desktopra (CTD - Crash to Desktop) kilépést okozó hibára a most megjelent 4.11 béta hotfix az ideiglenes megoldást. A végleges verzióra valószínűleg még várni kell néhány napot. Csak simám ki kell tömöríteni a rar archívot, a verziószám nem változik."
Mit jelent az hogy a desktopra (CTD - Crash to Desktop) kilépést okozó hiba és ez milyen jellegű hiba és mi az a hotfix?
Nem értek az ilyesmihez, csak repülni szeretek.:) -
Mégsem:Idil Biret előadásában van meg az összes,rosszul emlékeztem. -
Mert ha igen akkor ugrik az új radeon, pedig már kezdtem ráhangolni magam. Bár lehet jobb is ha nem forszírozom:) legalábbis nektek sokkal jobb lesz:)
-
Én nem értek hozzá,de azt mondod hogy Zimmerman nem profi zongorista?Valahol a neten azt olvastam hogy őt tartják a legautentikusabb Chopin játékosnak-ha van ilyen egyáltalán.Nekem tetszik ahogy játszik,a legtöbb Nocturne tőle van meg.Az igaz hogy úgy néz ki mintha alaposan túljátsszaná a szerepét,felesleges ennyit tekerőzni szerintem dehát nem értek igazán hozzá. -
Solt #51376 Ha én jól értelmezem, akkor nem...
Ha mégis alkalmazzák azt a fost, akkor jön az utáljuk 1C-t negyedóra... :D -
bralph #51375 Fizo-micsodát? Mire gondolsz? Alapjaiban írtak át a játék fizikájával kapcsolatos dolgokat (is), de pcpilot.hu -n szerintem hamar fenn lesz minden. -
PM -
Azt a kis Humor Herold formádat:)
-
Jól értelmezem,hogy haszmálni fogja a psyhics et? -
Ja. Elég nagy város, szóval gondolom nem üres... ;)
(RoF-os emberkék között van aki szegedi) -
bralph #51370 Köszi, ezt még nem láttam!
Pénteki CoD hírek. -
Valaki lakik Szegeden?
-
Ha még valaki nem látta volna, indexen volt kint ez a video:
Az 1944-es kőbányai föld alatti repülőgépgyártás és annak élő szemtanúja, Rezső bácsi -
bralph #51367 Nem értem mi a gond a frájdéjjel, a death metal verzió egész hallgatható volt. Ha kimaradt volna. -
bralph #51366 Sosem késő elkezdeni, bár nem könnyű megtanulni így kart és lábat emelni, sérót belőni, stb. Biztos rengeteget kell gyakorolni, amíg kikristályosodik a művészi öntudat és felülemelkedik bármely darabon, a Művész briliáns eszköztárát is sárba tiporva.
Más szóval: Borzasztó amit művel, még kép nélkül is. Szerencsére nem ez az egyetlen rögzített Chopin anyag a világtörténelemben, különben kimaradna még az általános iskolás ének-zenéből is.
A zongora nagyszerű, Chopin nem különben. -
az usából rendelted? akkor készülj fel hogy kell rá vámot fizetni majd
nekem kb 3 éve 8e ft-ot kellett ha jól emlékszem, szintén trackirre, szintén a naturalpointtól rendelve -
Én szeretem a zongorát,Chopin darabjai nálam a favoritok.Jó lenne egyszer megtanulni,ha így játszanék már elégedett is lennék :)
-
Glo #51363 Laca hivatalosan is elvett 2 percet az életemből..
Mi ez a szar? Már ahogy beült a csaj és villant a bugyi, ott gyanút fogtam.. de ez még a Friday című übergáz számnál is szarabb :))))
Mindig van lejjebb.. mindig.. -
A filmmúzeumon mentek az utolsó időkben ilyen filmek. Tényleg érdekes így, keverve. És a zene is jó :) -
Not bad ..
Nálam ez a fav,
-
Fürtös #51360 Affene:D
No harmadszor akkor:
Super8 -
Fürtös #51359 Bocs!
Tehát még egyszer:
Super8 -
Mindíg ilyen furcsa eredmények születnek mikor a ruszkik valami nyugatit próbálnak utánozni:D Anyósülésen ülő azért kapna.