91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
    Codegent ne!
  • Glo
    Ennyire nem kell über, köszi :)

Asszony gépe amúgy, én elvagyok a laptopommal.

Kösz a linkeket és az infókat, egy Codegen 450w elég lesz bele.

Láttam keresgélés közben 1200w-os tápot is. Azzal már USB-s hajszárítót meg mikrót is lehet működtetni.. :)
  • V43 1105
    CORSAIR Builder Series CX600 V2

• Her Laca
    A milyen gépet vegyek topikban pont erről megy a szó. Egyik srác ajánlott is egy oldalt,nézd meg.

Rám hallgatsz veszel egy 650 es tápot, tizem párezerért,majd ott ajánlanak és sokág nincs gondod.
  • majonur
    A Sisofware Sandra megmondja midegyikrol: CPU, alaplap, proci, vinyok,
    de sokra nem mesz vele, mert ha no name tapod van akkor valszeg meg a 350W se igaz, ami ra van irva.
  • Svenhassel
    Szerintem az a legegyszerűbb ha megnézed a videókártyához mekkorát ajánlanak, vagy ha leírod ide az alkatrészeket és saccolunk.
  • V43 1105
    A legjobb lenne egy konnektorba csatlakoztatható fogyasztásmérővel lemérni, hogy mennyi wattot vesz fel a gépecskéd, vagy írd le milyen komponensek vannak a gépedben, és egy összeget mennyit szánnál tápegységre.
  • Glo
    Srácok!

Hogyan tudom megnézni, hogy a gépemnek mennyi a táp igénye? Mert valszeg híján vagyok az ellátásnak (350w van most), és egész addig nincs is baj, amíg nem dugom vissza a vidkarit meg az egyik memóriát. Vennem kellene egy új, combosabb tápot, de nem tudom, hogy a 450-es elég lesz-e.

Meg lehet valahol lesni ezt? Vagy van rá valami okos kis progi?
  • VO101Tom
    Remek. Holnap már valszeg tudok reppenni is, addigra javítsák meg! :)
  • bralph
    ATAG_Bliss a szerveradmin, belépett a szerverre, érdeklődött, közben megnézte a script-et és mondta hogy tudja mi a baj, javítja.
    Amúgy százszor jobban fut minta régi -ég és föld- de az is visszakerül majd a peccs után.
  • Her Laca
    Hagyd. Bravoalfa kiderítette,hogy "véletlenül" elrontották,és ki fogják javítani. Érdekes a spit II nél ez hogy nem fordul elő?:))
    A kérdés ,hogy mikorra ,de tök mindegy mert azt a retek gépet semmivel sem lehet utolérni .

Ja és most fagytam ki,tehát ez sem javult meg:)
  • VO101Tom
    Ööö, player list kellene, hogy mennyi engedélyezett Spit IIa és E4 repked.
  • Her Laca

Itt van.
    Leszálltam nem törtem ,nem lőttek le és ez fogad ha indulni akarok.
    Kis idő után a csűrők eltünnek. Nesze neked egyenlőség,ha meg a spit II esek hullanak lazán repkednek velük tovább.
  • VO101Tom
    Ó, én nem lennék ilyen előzékeny, csakis M-Geschoss-t, csakis a kabinba :D
  • VO101Tom
    Valami olyasmit pletykáltak (de mondom, ezek csak pletykák, vagy igaz, vagy sem), hogy sokáig erőltette az IL-2 engine-t, és nem akart újat kezdeni a nulláról (mint van az a mondás, hogy "akinek kalapácsa van, az mindent szögnek lát" :) ). Mikor rájöttek, hogy reménytelen, akkor elkezdtek megvásárolható engineket próbálgatni, de az sem volt járható. Ezekkel elment pár év, majd végül, amikor már a clod engine-t programozták (nulláról), akkor lelépett. Nem volt harag, vagy ilyesmi, csak már nem volt kedve hozzá (beszéltek arról is, hogy súlyos beteg volt a fia). Így lett egy félig kész, de alapjaiban is rossz rendszer kiadva, amit Luthierék foltozgattak, majd újraírnak.
  • PhantomAss
    de ez most azt jelenti hogy Oleg hat éven keresztül rossz döntéseket hozott a clod-dal kapcsolatban?
    az il2 után ezt nem nagyon tudom elhinni
  • Klusi86
    Köszi! Találtam is egy szerót, de jelszavasat. Neked eredetid van? Hol lehet beszerezni?
  • V43 1105
    Ezt nem tudom ! GameRangeres módszerrel ha jól tudom megy ..
  • Glo
    Na, mire összegyűjtöm a pénzt az új gépre amin elfut, addigra talán játszható lesz a game :)
  • majonur
    Ebbe az ujrainditasba belefutottam en is ma. A vicc kedveert felszalltam, 15 perc mulva egesz vilagos, egy ora mulva mar a kifuto is latszott, es le tudtam szallni. A napfelkelte a csatorna felett, tenyleg jol nezett ki.
  • Klusi86
    virágbóti változattal és ezzel az mmp 6 moddal megy a multi? mert nekem nem talál szervert.
  • bralph
    Újraindult a szerver, 3:45-van, sötét... Skin letöltés még nincs. :)
  • Her Laca
    Jó csinálok. De olyan mindegy,ahogy Torrente mondotta,ha meg kell baszódni akkor meg kell. Lelőjük őket akkor is ha Jet el jönnek.
    Rep tudás elmélyítése helyett ezzel próbálkoznak,de akkor is meg lesznek baxva:)
    És akkor is E1 el vitézkedek,még ha lesz is E4,had érezzék a tutit.
  • bralph
    Most indul újra az első. 20-an talán voltunk, igaz más a küldetés de most a célpont felett és úgy amúgy sem akadt. Már csak egy sokgépes légiharc kell és kiderül, hogy csak ők szúrtak el valamit.
  • VO101Tom
    Csinálj már erről egy szkrínshotot, hagy toljam a képükbe, hogy hogyisvanez...?
  • VO101Tom
    mert alig voltak a szerveren. 20-40 játékossal ott is akadna szerintem.
  • Her Laca
    E1 el lőttem le. E4 et alapból limitálják.
    Most éppen AKAJerikót rongáltam meg ,le tudott lépni de megkaptam .
    Írom neki,hogy E1vsSpitII 2:0. Erre felkapta a vizet,hogy ne beszéljek szarságokat ,mert különben is szem elől tévesztettem,és csak szerencsém volt. Mondom,hogy végig követtelek,csak a sebességed kicsit több mint az eleméré,így sok esélyem nem volt utolérni. Aztán kultúráltan közöltem vele.hogy tehetségtelen ,bombázókat lövöldöző barom,és ennyiben maradtunk:))
  • bralph
    ATAG 2 szerveren fut jelenleg tesztüzemben az új módi, bár próbáljuk rávenni a főmahinátort, hogy mennyen élesben az egyesen. Elég nehéz úgy tesztelni, hogy nem jár oda senki.
    Lehet, hogy már át is tették?
    Három küldetés fog forogni, az első ugyan az mint most az 1-en. Valószínű az alapján változik majd, hogy ki nyer, szóval valakinek bombázni is kell majd.
    Saját festéssel, kicsit feljebb húzott grafikával nem akadt be ott a kettes, ahol az elsőn mindig képregény van.
  • majonur
    Kar volt leszedni azt a Spitet, eleg lett volna raijeszteni, most miattad limitaltak az E4-t. :)
  • Her Laca
    Várjatok:)) E4 limitált. Beülök egy E4 be írja ,hogy 10 másodperc múlva kibasz mert limitált. Spit II az nem limitált ,minden veres abban csücsül:) Beszarás.
  • Her Laca
    Hijnye:) Atagon visszatették a Spit II őt meg az E4 et. Nem tudtam ,beültem elemér 1 be és látom ám hogy baxtatnak egy sárgaorrút.
    Na mondom intézkedek. Odahatolok ,jóóóóóóóóó nagy krafttal,és ahogy nézem a gépeket ,valami furcsa a spiten . Két színű a szárny? De nem nagyon volt idő ,lévén vagy 600 al jöttem ,jóóóól meglőttem,majd még ,és még ,a végén szétszereltem. Veres barátunk veszettül káromkodott:)
    Én meg vetettem a keresztet,hogy jól sült el a dolog:)
  • messerharcos
    Azért nem kell temetni mindent vagyunk jópáran azért 20 év alattiak is akik nyomják az öreg zilt:) Nyomnánk a clodot is csakhát gép kéne hozzá :/
  • Solt
    :D
  • LeonSilver
    Na de amit én mondok az leginkább azért volt szopás, mert csak letölteni lehetett egy darabig. Akkor még a 33-as modem volt a menő. Nekem jó volt viszonylag, mert a cégnél volt bérelt vonal, és azon lejött. De mások szoptak mint a hatlépcsős búvárszivattyú...
  • Fürtös
    Azért ne feledjük el ,hogy a starcraft 2 patchek 90%-a a multi kiegyensúlyozása miatt van,nem tul sok hibát kellett javítani benne,ami pár bug volt az is csak apróság,játékmenetet nem befolyásoló hiba volt.
    Kivétel az archon toilet,de azért csak a protossok sírnak,hogy fagyna le a pajzsgenerátoruk
  • Solt
    A RO2 is ilyen... lazán jönnek hozzá az 5-800 megás tapaszok... a csúcs, hogy most a már kiadott játék után megjelent steam-n egy RO2 béta!!! :D Ott tesztelik majd azt, hogy miből lesz végleges tapasz, mert eddig nem ritkán többet ártott egy-egy javítás mint amit használt... :D

Én nem irigylem a programozókat... de némelyik csapat amit művel az már vicc kategória.
  • VO101Tom
    Ez teljesen igaz, a Blizzard, ami ugye arról híres, hogy szart nem ad ki, ha felteszed a StarCraft II-t, fél órát peccsel...
    De az is igaz, hogy ma már egy játék sokkal boinyolultabb mint régen, nem csak a játékmenet, de a HW környezet is.
  • VO101Tom
    Ilja (Luthier) már az Il-2 kezdetétől az 1C-nél van, bár ő maga sosem panaszkodott erről, a pletykák arról szólnak, hogy a játék megjelenése előtt egy évvel kapta meg a fejlesztés vezetését (mikor Oleg kilépett, rátolták, hogy elvállalja, vagy viszlát), és neki kellett "hat év rossz döntéseit kijavítania", amit látjuk, hogy nem is sikerült. Ezért döntöttek a játék kiadása után 1 vagy 2 hónappal arról, hogy ok, megpróbálták, nem jött össze, akkor kidobják a rági cuccot, és átírják az egészet. Felvették a ROF-os srácokat, meg még egy rakat embert, és azóta csinálják.

A szuhojos tervező az még a csapatban van (hogy a 26-ot tervezésében volt-e benne nemtom), róluk volt fénykép is még megjelenés környékén. És igen, a Su 26 benne lesz a patchban (FM-et lehet majd vele faszán tesztelni, nekik is a legjobb referencia az a gép).
  • LeonSilver
    Volt régen (még a 90-es évek közepe táján) egy kamionos játék. Valamelyik mostaninak a nagyon elődje. No. Az akkora fos volt, hogy egy CD volt a gém és az első peccs, ami lényegében CSAK javítást tartalmazott az több, mint 500 mega volt... Szóval a CloD nem az első és nem is az utolsó ilyen szempontból.
  • Sidewinder
    Az szép:( Nem tudtam,hogy Oleg leborított a csapattól. Így már jobban érthető a csapatnál uralkodó fejetlenség. Ő volt az aki a csapatot összefogta,plusz mivel Moszkvában repülőmérnöki diplomát szerzett ezért biztos,hogy rengeteget hozzá tudott tenni a szakértelmével. Persze ahogy régen olvastam,nem ő volt az egyetlen a csapatban aki kapcsolatban állt a repüléssel,van köztük több pilóta és repülőmérnök is,pont ezért is lett annyira jó a sorozat.Viszont gondolom,hogy nem mindenki az,és ettől függetlenül nagyon remélem,hogy a Szu-26-os egyik tervezője viszont továbbra is ott dolgozik,és kegyeskednek belerakni a moszkvai részbe a gépet,valósághű kiszolgálással,jó repülési modellel. Sajnálom,hogy Oleg leborított,most egy Vizzera nevű orosz cégnél van épülettervező és szimulációs programokat csinálnak,de csinálnak például az új, és meglepő mód hagyományos rotorelrendezésű Kamov Ka-62-es helikopterhez is egy szimulációs programot,amiről egy kisebb videót lehet nézni az oldalukon.