91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A teljes e-mailt küldje el, ne csak egy számot. Azon valszeg van fejléc, meg ilyesmik. Kinyomtatod, és azzal mész a szervizbe.
  • Zpogi
    Na beszéltem vele,elküldi a számla azonosítót amit email-ban kapott,más nincs neki. Remélem elég lesz nekik.
  • VO101Tom
    Ja, az már teljesen más téma. Garanciaidőn túl csak akkor foglalkoznak vele, ha jófejek, de ha elhajt a rákba, ahhoz is joga van.
  • LeonSilver
    Na ez a legnagyobb baromság amit mostanában olvastam :D
    A faszikámtól ezt kérd írásba légyszives. Egy emil is jó lenne ami céges logóval van. Úgy rábaszna, mint a kovács az ujjára...
    Nevetséges.
  • Her Laca
    Majd Solt elmondja nála hogyan is volt ,nem akarom itt megkavarni a dolgokat ,de mintha neki is lejárt volna már a garancia. Nem is mutatta meg a a papirokat asszem csak bediktálta a joy on levő számokat vagy mit.
  • VO101Tom
    Miért? Ha te visszavittél bármikor számlával, garancialevéllel valamit, akkor tőled kértek személyit, vagy más igazolványt, hogy a te neveden van? Tőlem soha. A garancia feltétele a számla és az érvényes garanciajegy. Ha ezek nincsenek meg, a gyártó talán segít, talán nem, az már csak rajta múlik.
  • Her Laca
    Soltnak küldtek egy 50% os kupont oszt jónapot. Nem vitte sehová a cuccot ,fogta és eladta . nem értem én ezt akkor
  • Zpogi
    Ja már hívtam,csak nem vette még fel,kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
  • VO101Tom
    Kérdezz rá a gyereknél, hogy milyen papírt tud adni.
    Ha semmit, akkor tényleg necces. De ha neki van garanciáról papírja, és az még érvényes, akkor qrvamindegy ki viszi be a szervizbe...
  • Her Laca
    Ja arra. Na ez is egy díszpilóta volt akkor. És magával rántott a halálba egy örmit is:(
  • Her Laca
    Milyen papír? Garancia egy év ,azután nem kell megtartanod semmit.
    Közöld a kreténnel,hogy tudod lejárt a garancia ,de egy 80 ezres terméknél ez nonszensz,hogy ugrálnak a potik,és pl beragad a tüzelésnél.
    Valamit azért lehetne csinálni . Ha nem hajlandóak tenni valamit,akkor meg kell említeni,hogy a magyar online repülés egyik és a világ online repülésének másik oszlopos tagja vagyol ,és olyan negatív reklámot fogsz elkezdeni a looooogitek irányában ,hogy majd meglássák :)
    jelzem én már elkezdtem,ha lesz valami belőle ha nem:)
    Bár most próbáltam és talán megijedt ,de rendben műkszik. Akkor is szar.
  • Johann Wind
    A magyar pilótára gondolsz? Gyenis Tivadar zászlós. Összeütközött egy bevetésen Tarnay József őrmesterrel és mindketten meghaltak. A fiatal Gyenis imádott fényképezni és amikor összeütköztek, valszeg. akkor is fényképezett és nem figyelt.:(
  • Zpogi
    Mert nincsen róla semmi papírom,bár nem tudom,hogy kell-e.
  • Her Laca
    És? Mért nem mondtad ,hogy te vagy az ,de két éve vetted és a számlát már asszony kidobta. Nem nyomozók ezek.
  • Zpogi
    Hát basszus Tom,felhívtam a Logit:asszongya a tapló,hogy csak az eredeti tulajnak van garanciája,ha eladja akkor nincsen. Érti ezt valaki?
  • majonur
    Azert ehez nem keves vodkat kell inni, hogy ez igy ebben a formaban felmeruljon.
  • Her Laca
    Felőlem még a Moszkvai metrót is megcsinálhatják benne:) Le vannak kakkantva de jó magasról.

• VO101Tom
    Na várj csak, majd ha lesznek repülő páncélosok :)

• Feró Flex
    Ez jó.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Tudom. Azon is röhögtünk itt.
  • zmok
    Becsapódás után hatástalanítja magát.....
    Vagy : törpe tűzszerész, akit így juttatnak a helyszínre!
  • Johann Wind
    Ez semmi 1x volt egy olyan sima, azt hiszem orosz aknavető lőszer ami 50 KM!!!-es körzetben mindent elpusztított volna.:):)
  • LeonSilver
    "8kg-os, második világháborús tűzszerészlövedék"

Nyeheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Solt
    Ettől még a kirakat termékük lehet jó! :)
  • LeonSilver
    Nekem volt.
    Úgy gondoltam (jó pár éve már), hogy öreg már az MS SideWinder FFB-s joy. Nosza vettem egy lógiteket. Nem kellett volna... Kevesebb, mint egy hétig volt meg.
  • Solt
    Az én eredményességem tuti nem ezen fog múlni! :D No meg nem a rázkódás a lényeg, hanem az erőhatások amikor például túlhúzod... jobb az egésznek a hangulata... nekem legalábbis! :)
  • Her Laca
    Ha jól akarsz dogolni akkor úgyis leveszed,vagy kikapcsolod,mert zavaró. Tom is levette gyengére,mondjuk én nem annyira mert ha már van akkor rezegjen,de azért nem hiányozna. Atag fórumán volt egy pár kép ,ott egy srác a földre tette és meg lett hosszabbítva a rúd. Na az nagyon tetszik.
    Ja meg egy BF markolatot hergeltek rá ,de az nekem nem kéne. Most néztem e-bay on a joy ,tr5,meg pedál kombó,780 dodo,az nem is vészes .
  • Solt
    :D

Nekem nagyon hangulatossá teszi... hiányozna! :)
  • Her Laca
    Köszönöm:)
  • V43 1105
    Tessék : +36 177 74 853
  • Her Laca
    Nem találok telcsi számot a logi honlapján. A magyar Logi KFT-t kell hívni?

Kell a bánatnak. Már mint az ffb. Úgyis öregszem ,majd remeg a kezem a joy helyett is:)
  • Solt
    Hát ez már más világ... :) Mondjuk nekem az FFB hiányozna...
  • Her Laca

Veszek egy ilyet ,amióta láttam ,hogy meg lehet hosszabbítani a botot ez piszkálja a csőröm.
  • Solt
    Szigorúan telefonon! :) ( honlapjukon megtalálod ) Ja, és addig ne add el a másikat, amíg ezt nem rendezted... vagy írj le minden adatott az aljáról...

@Leon: Soha nem volt Logitech joyom, ez az első. Nem tudom a többi milyen, de nekem a G940 nagyon jól működik... pontos, iszonyat jó az FFB-vel repülni, stb... Ráadásul egy komplett cucc pedállal együtt, igencsak korrekt áron, még korrektebb garanciális hozzáállással! ;)
  • LeonSilver
    Háát, szerintem igaza van Lacának. Sohasem tudott a lógi joy csinálni és most sem tud.
  • Her Laca
    Te levélben,vagy telefonon intézted? Mert most fogalmazok egy levelet ,de hiányos az angelusom:) Vagy lehet hungariúl is?
  • Solt
    Őőő... jó... :D
  • Her Laca
    Majd egy hotas warthog ot akarok,meg egy valami jóféle pedált.
    De ráérek karácsonyig ahogy nézem.
  • Her Laca
    Most intézem a garit:) Ahogy mondtad,megpróbálom.
    De akkor se veszek másik ilyet,Logi az még mindig nem tud joyt csinálni és kész:)