91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Az ejtőernyős ereszkedés mindent visz! :D

Ennyi halálraunt fejű pilótát. Pedig ha látnának dogolás közben..

Volt asszem aki egy TV-s felvétel alkalmával bekiabálta, hogy "Megcsíptem a farkát!"
  • Her Laca
  • Her Laca

Megtaláltam megint:) Imádom
  • Her Laca
    Mert amikor megjelent kb ilyen volt max grafikán,csak sikerült annyira optimalizálni ,hogy kicsit csúnyább lett:)
  • Feró Flex
    Idővel csak randáb lett:O)
  • Feró Flex
    Ez miért szebbbbbbb???

• Feró Flex
    közepes
  • Her Laca
    Ezekszerint.
  • VO101Tom
    megint újraindították a statot?
  • Her Laca

No a csúcson kell abbahagyni aszondom:)
  • Her Laca
    Na:) mondtam én ,de akkor már te sem bízol benne mi? Jó az a varacskos egyébként ,és ami a röhely ugyan annyiba kerül 80-90 pénz ,na jó kell mellé egy pedál de az egy 20 as.Akkor is egy más minőség:)

Ja ,gondoltam utoljára élvezkedek egy kicsit .
    És! Intézkedtem.
  • Lysandus
    Nem néz ki rosszul. Annak idején a Tank Platoon I, és II nagy kedvencem volt.
  • Zpogi
    Elküldtem priviben.
  • Her Laca
    Hogy sikerült?
  • Zpogi
    Na urak,küldik az új G940-et Hollandiából Futárral!
  • szekelyland
    Jelenlegi melómon rengeteget megyek terepre a cég üzleteibe a szervereket, számgépeket karbantartani, meglepő módon egyes helyeken a 6 hónapos átnézési periódus alatt olyan retkes lesz a szerver hogy gyakran beszorul a táp és a hűtő ventije a porcicáktól..... Más helyen meg egy év után is olyan a gép bele mint a patika.... Nagyon sok esetben milyen a gazda olyan a gép belseje is. Mondjuk az én gépemben nincs gond mert nem áramlik a levegő - a ház oldala elveszett a költözésban....
  • Glo
    Milyen a gépigénye?
  • Lacusch69
    Bohó ifjúkoromban tv szerelő voltam. Hát láttam érdekes dolgokat...
  • Feró Flex
    Steelbeasts demo akit érdekel.
  • Solt
    Így-így... felhívtam őket, és elsírtam, hogy mi a nyűgöm a G25-l. Erre közölték, hogy mivel nincs már rá garancia, ezért "csak" egy 50%-s kupont tudnak adni, amit bármire felhasználhatok. Bediktáltam az aljáról valami azonosítót, és ennyi volt...

Amikor a G940-t gariztattam, akkor meg közöltem velük, hogy miután a kiskereskedő szarakodott velem, így többet nem szeretnék ilyenbe belefutni, viszont a hivatalos oldalon meg nagyon drága a cucc. Erre fogták magukat, és kaptam egy 40%-s kupont... így gyakorlatilag 50000.-Forint körül vettem a zsír új, gyári garanciás G940-t...

• Her Laca
    Gyilkos.
  • Johann Wind
    Az semmi nálam pár hónapja egy mérgezett vagy beteg egér éjjel összejárta az egész gépemet, a bill.-t a monitort, még szerencse hogy utóbhbi le volt takarva, a gépházat(ez utóbbiakat meg is tisztelte az ürülékével) az asztalt, de még a hangfalakra is felmászott. Tiszta egérszag volt egész gép körül, még szerencse hogy az ágyra nem mászott fel. Reggel midőn felkeltem egyszer csak kijött az ágy alól és megállt és pedig fogtam a papucsom és likvidáltam. Tisztíthattam meg a gépet utána fertőtlenítő szeres ruhával. Tiszta horror nem?
  • Johann Wind
    Melyik reptér lehet?:)
    http://www.origo.hu/tudomany/20120306-nagyfelbontasu-legifelvetel-egy-magyarorszagi-repuloterrol.html

A HA-LIX-ről rögtön kiszúrható.:)
  • LeonSilver
    A lakókkal ugyan nem találkoztam, de egérszarral a pc házban igen. Meg még néhány dologgal :D
  • Willenbrock
    Az én házamra is folyt már rá sör meg minden,de le szoktam mosni bár elég viseltesen néz ki ez is.Vettem sürített levegőt is hogy kifújjam a port belőle de itthon vettem észre hogy furcsán működik:nyomás nem sok van benne és fagyasztós-nedves foltot is hagy rövid ideig.Ezzel inkább neki sem állok pedig kb 1 éve volt csak szétszedve-jó poros lehet...
  • otiq
    Akkor egy számítógépházba beköltözött egércsaládtól már meg se lepődnél.
    Nekem már volt, szerencsére a szülők addigra elpucoltak mikor kinyitottam.
  • LeonSilver
    Huhuuuu vazze. Én szervizeltem olyan gépet, hogy előtte elküldtem a főnököt zsümikéztyűért, mert csak úgy voltam hajlandó belenyúlni. Szinte szó szerint folyt a gépből a nikotin meg a kátrány. A leg undorítóbb gépezet volt, amit valaha láttam. A házra kívülről meg valami cukros üccsi volt folyatva, ragadt de közben meg fekete volt a kosztól... Mondjuk az a férfiszerű nő, aki behozta sem volt egy matyóhímzés.
  • VO101Tom
    ja ja. lehet ezért szaggatott be olyan gyakran...
  • Zpogi
    Az korrekt! Akkor megfeleződött a hőfok,így már jobban hangzik :)
  • VO101Tom
    Délelőtt kifújtam fél kiló port a gépemből, azóta 27 fokos a proci :)
  • Zpogi
    Ja,nekem felajánlotta a torrent fájlt is...de akkor töltöm a simát.
  • VO101Tom
    Ha már ott jártok, kapjátok le ezt is, qrvajó:
    Luftwaffe Diary 1-2
  • VO101Tom
    Ez nem torrent.
  • majonur
    erdekes, nekem nem torrent jott, siman leszedte a Lwimf.rar-t, a regisztracio csak 10 masodperc, email meg jelszo, aktivalni sem kell
    Koszi Tom!
  • Zpogi
    Én már tölteném,de 18 perc elteltével még mindig nem kezdte el a letöltést a utorrent...
  • VO101Tom
    Eddig ilyen nem volt mondjuk pár napja átdolgozták az egész felhasználói felületét, lehet azóta reghez kötik a letöltést is... akkor regelni kell.
  • bralph
    Köszönöm! :) Örömködnék is ..csak Lacának igaza van, feldobja a reg ablakot a számolás helyett.
  • VO101Tom
    Nem kell. Klikklesz arra, hogy download now, majd megvárod míg leszámol nulláig a számláló, ha az végzett megjelenik egy Download file now szöveg, arra klikkelve letölti. Ez egy mesterségesen beletett késleltetés, hogy várni kell, meg egyszerre csak egyet enged tölteni, és azt sem túl gyorsan - így van értelme a fizetős accountoknak is.
  • Her Laca
    Köszönöm:)
    Amúgy tudom kivel van dolgom:XD
    Majd bravoalpha fog örömködni miatta,ő is gyűjti ezeket az irományokat vagy mi:)

És itt most mi a retket csináljak? Regisztrálnom kéne ,hogy letöltse?
    Na ez nekem bonyolult:))
  • VO101Tom
    Lásd kivel van dolgod :) A teljes sorozat:
    Luftwaffe im focus