91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #52317 És az sem zavar, hogy a szövege tök zagyva?
-
Min kapta fel így a vizet? :) -
Glo #52315 Ezmiaf@asz?
-
Glo #52314 Szeva!
Nyisd meg a conf.ini fájlt, és a locale= után írd be, hogy HU. Azaz locale=HU
S lőn :) -
Solyom2 #52313 Sziasztok!
1-2 hónappal ezelőtt írtam a PF magyarosításával kapcsolatban.Azóta sikerült beszereznem az 1946-ot,és ehhez szeretném megkérdezni,hogy hol találok hozzá teljes magyarosítást?
A másik dolog:Ez az URC3.0 mod mit javít az alapjátékon? -
-
Földes az Földes:) Bírom a csávót. -
-
Nekem tetszik. :) -
A Pumáknál leltem,kemény:
-
sakkay #52307 Nálam a triumvirátus: Ákos,Lovasi,Hobo.. -
Nos urak ..
Második felvonás :
Itt már próbálgattam az álcaminta használatát is. -
Feró Flex #52305 Szombat éjszaka ejszen egy jó mezőségit jártam,Jani bá'húzzta neki.Aztán meg jött a kalotaszegi,beszartam:O) -
akkor már én is szúrok be egy videot (sajna nem az eredeti klip)
-
volt szerencsém a múltkor egy racka jam koncertrn részt venni, eszméletlen jó volt.. -
bralph #52302 Aszta...
Hatalmas szerencsémre én ezt a nagy "kortárs" zeneművészetet nem ismerem. Gyakorlatilag ezek teszik ezt a szót a szar szinonímájává. Vajon régen is így volt és ami fent maradt, lebegett, az lett később a jó? (Nem Ákosról beszélek.)
Jah, egyet mégis ismerek, bár ő is régi motoros már. Beteszem, hátha valaki meg ezen fogja majd a fejét! Egy átkötés Hobóról:
..és a kortárs munkásság:
más műfajban:
-

Mért ezt van aki nem ismeri?:))
Látod viszont a Bonanzát annyira sosem preferáltam ,de meghallgattam.
Ákos nagyon nagy művész lett szerintem Beért. -
Szepy2884 #52300 Van is mit :) Hallgass gyakrabban Petőfi rádiót ;) Ott találni ilyeneket :) -
Szepy2884 #52299 Ettől meg egyenesen kifekszem.
-
Na! Jó ez a kiscsaj,hótkomolyan mondom. Nem is ismertem. Kösz Szepy :) -
Szepy2884 #52297 Én nagyon rá vagyok kattanva a Belga zenekarra. Szerencsére már kinőtték a trágárkodós szövegeiket. Mitöbb! Olyan társadalom kritikát és görbetükröt fogalmaznak/mutatnak meg, hogy az eszem megáll!
-
Ha már Ákos .. ezt ismered?
-
Itt rohadjak meg de ez még nem is annyira rossz:)
Bár csiszolhatnának még rajta:)
Azért szerintem maradjunk csak jó barátok a nagyon jó helyett:)Nem akarom ezt nagyon magyarázni:) -
Szepy2884 #52294 Ha valaki elmagyarázza nekem, hogy itt miről van szó, annak lehet, hogy nagyon jó barátja leszek és talán még tisztelni is fogom 
-
Solt #52293 Mutass egyet amit nem értesz... :) Ákosnak vannak jelenleg a legmélyebb tartalmú szövegei! Egy zseni az a csóka... :) -
Ha már off, legyen kövér!
Én nagyon szeretek verseket olvasni. Ha van 10 percetek, ezt hallgassátok végig. Olyan élmény,amit nem fogtok egyhamar elfelejteni, ezt garantálom. És ebből majd kiválóan kiderül, hogy az egyik (ha nem A) legnagyobb magyar költő, József Attila műveit egy "egyszerű" művész hogy át tudja adni. Szerintem egészen elképesztő ember Földes.
-
Szepy2884 #52291 
-
Ezen mit nem ért az ember Szepy tesó?:)
-
-
Persze, hogy nem érted. Indiánsrác indiánul szövegel :D -
Már hogy a viharba ne érteném :) Ákost szeressem:)
Mit nem értesz tőle?:)
-
Én például Hobo dalszövegeit kurva jól értem ;) Ez ám a fasza zene !!!!! :D
-
Szepy2884 #52285 Ákos dalszövegeit te megérted? Mert én nem. Pedig az előadót nagyra értékelem mint embert de a szövegeitől falra mászok. -
Ja. Ballada. -
Ha jól rémlik valami népdal volt egykor nem? Régen olvastam róla. -
Egyébként meg lehet, hogy tehetségesek meg kurva faszák de nem gondolom, hogy egy 10millánál kevesebb lakosú országnak szüksége van ennyi szarkupac, ingyenélő köcsögre. Talán megpróbálhatnának érvényesülni az ózdi kohászati művekben. De kapálni is el lehet menni. Elnyikorognak valami szart, amit kompjúterrel feltuningolnak és már ők a sztárok meg a celebek. Hát a lónak a rongybatekert kóchengeres bánatos nagy faszát, azt. ;) -
Az engem hidegen hagy ,hogy az angelus nyelvterületen esetleg számunkra együgyű a szöveg. Én a magyar előadóktól mást várok,lévén szerintem mi máshogyan is gondolkozunk (magyarul) mint egy más nyelvterületen élő. -
Hááát faterkám, ennek a dalnak van ám valódi története. Nem csak úgy jön belőlük... Elég csak a wikin megnézni, de máshol is találsz róla infot ;) -
Szepy2884 #52279 Erre itt egy jó példa:
-
Szepy2884 #52278 ja, én sosem figyelem a szöveget. Ha tudnád, hogy sok valódi slágernek mekkora szövege van, beszarnál :)) Én nekem is azóta hullott le a lepel amióta értek valamicskét angolul.