91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Ott a Bilux :D
  • artivizsla #52436
    A kommenteket is olvasd át !
  • LeonSilver
    Jáááááááááááááááááááj. Tündér Lala :D
  • LeonSilver
    Még nem, de már töltöm le és majd megvizuálom. Mondjuk a Garasin után nem Savaria lett egyből a laktanya. Közbejött névileg az 56. Budapesti Forradalmi Dandár elnevezés is..
  • artivizsla #52433
    Silver, ezt láttad már ?
  • otiq
    google-n nem találtam, mindegy várok.
  • Papa01 #52431
    Próbálj rákeresni a scenery nevére a google-ön. Nekem ez bevált. :)
  • VO101Tom
    hát, akkor nincs mit tenni, várni kell.
  • otiq
    Közben megtaláltam ezt a condor-club.eu-t, regisztráltam is és van fent egy elég nagy méretű kelet-magyarországi scenery, csak nem tudom letölteni, mert folyton azt írja , hogy az ingyeneseknek az összes csatorna használatban van.
  • VO101Tom
    Dehogynem. Pl innen: , vagy ezen a linken világtérképen nézheted honnan akarsz leszedni repülési területet:
    Van Magyarország is, de nem tudom, hogy a google mapos térképeket betiltották-e már (google miatt). Ha igen, és nem tudod leszedni, akkor szólj, és átküldöm valahogy.
    A magyar Condor oldalt ismered? Itt is voltak, elvileg a letöltések majd a Scenery-k-re klikkelve, de most néztem a linkek nem élnek már.
  • asw27
    Az ESEt-nél nem találom a tüzfal beállításait.
  • asw27
    A win tüzfalon be. Az Az ESET-et megnézem
  • otiq
    Tom, a Condor szimulátorról a youtube-on találtam olyan videót amin a táj nagy felbontáson van.

Olvasgattam fórumokat, valaki a google maps alapján le tudja generálni a tájat de fogalmam sincsen, hogyan. Láttam skót tájat is. Nem ismersz olyan oldalt ahol letölthető scennery-k vannak?
  • otiq
    A gépeden lévő tűzfalon is be van állítva? Nekem ESET van és ott is be kellene állítanom, ha engedném.
  • asw27
    Kén egy kis segítség.

Pirelli DRG A225G T-home-os router van itthon.Itt kéne beállítani 21000-ás portot,hogy lehessen csatlakozni hozzám, ha nyitni akarok egy szervert.
    Time out hibaüzenettel nem tud csatlakozni hozzám senki sem.
    Én bárkihez tudok.
  • V Domino #52422
    Nekem egyből ez a jelenet ugrott be
  • Johann Wind
    Azt hiszem Bovingtonban van egy kiállítva. Nekem a Porsche tornyos sokkal jobban tetszik. Mindig összekeverem a 2 féle toronyváltozatú királytigrist.:)
  • VO101Tom
    Gondolom nem véletlenül, Porsche tornyos tigrisből csak nagyon kevés épült. Azok is a gyártás kezdetén.
  • Johann Wind
    Ezek a legfelső képen Henschel tornyos királytigrisek.
    A Porsche pedig így néz ki:
    http://www.phpshopxml.com/quakit.shop/getNewCID/true/function/itemPageDisplay/shopItemCode/TAM32539/setShopProfileCode/USA
  • Johann Wind
  • Garou
    Sírok.

Erre várok 10 éve. Lehet kirúgnak a melóhelyről majd miatta, nem érdekel. :)
  • VO101Tom
    Igen, én is azt remélem, hogy a multit nem qrják el, mert attól, hogy, hogy arma II motorral készül, a pályák, a multi rész, stb lehet egyedi (egyedien szar) akár.
  • mijki
    Szerintem megveszem, persze csak a multi miatt. :) 4-5-en be a tankba és előre! :)

Jó lesz ez. :)

"Advanced game systems, such as realistic damage models for tanks, destructible environment, hitching and unhitching artillery, etc."

"realistic damage for tanks" <-- ez hiányzott armából nekem. :)
  • SgtChris
    Erősen tetszetős... :-) 2 napja kaptam meg az Arma2-höz az OA kiegészítő lemezt, de ez is olyannak néz ki, aminek a polcomon a helye :-)
  • VO101Tom
    Május 25-én a boltokba kerül az Iron Front.
    Arma II engine, 2.vh.

• VO101Tom
    B-2
  • Johann Wind
    :(
  • Johann Wind
    Köszi az infókat, isteniek a képek is.:) A Clodban B-1 v. B-2-es Stuka van? Az il-2 1946-ban sima 4.11-es patch-el sem kis ablak, de még a rakétakilövő nyílás helye sincs meg.:( A messeren viszont kiválóan látszik.
  • artivizsla #52409
    Februárban hunyt el.
  • VO101Tom
    Igen, az is lehetne, de Stukából jelzőpisztollyal az ablak alatti lyukon lőttek ki. Asszem a B-1-en még nem, de a B-2 Stukán ez már így volt, a kezelési könyve is beépített jelzőpisztolyt ír, és több ábrán is odaskiccelik a lyukat.

Itt az 1-es

Itt a 5-ös

(Ha nincs meg ez a doksi, és érdekel, innen leszedheted: Junkers Ju 87 B-2 Betriebsanleitung)

Ez a lyuk a fényképeken is tök jól látszik. Nem csak B-n, hanem a későbbi típusokon is.

Ezek után már csak meg kéne nézni, Clodban ott van-e :)
  • Sidewinder
    Holnap F1 időmérő edzés reggel 6:40-től.6 világbajnok van az idei mezőnyben(Schumacher,Raikkonen,Vettel,Hamilton,Button,Alonso),úgyhogy szerintem egy izgalmas évad lesz az idei. Továbbá nem kell már hallgatni Czollner Gyula pártatlan közvetítés címén előadott nyílt szurkolását sem:
    F1

• Willenbrock
    Aha,elsőre észre sem vettem mert kicsiben néztem :)
  • Johann Wind
    Esetleg kilőni a jelzőrakétával.
  • Nohab
    Zsombok Tímár György: Az a jó repülés

Egy gyönyörű írás (novella) fiatalságról, boldogságról, meg egy beragadt futó kipiszkálásáról.

• Her Laca
    Akit érdekel egy kis tesztféleség az új NV ről.
    Tudjátok,hogy szívemen viselem :))))
  • Lysandus
    Azért a szmájli az ott van, nem? Különösen, ha valaki szereti az abszurd humort. :-)
  • Willenbrock
    Ja jól elbeszélgetett a hátsó rádiós-lövészével is :D Mondjuk én csak a lényegét értem mert anglul keveset tudok.
  • Lysandus
    Szétröhögtem magam a párbeszédeken. :-)))

De a legjobb a szmájlis poén volt. :-DDD
  • LeonSilver
    Szokásos off :D

Csak egy kis finom müzik ;)

• VO101Tom
    Jó kérdés. Célzáshoz biztosan nincs köze, abban a revi meg a jobboldali szögek felfestése segít. Csak a szellőzésre fölösleges lenne, hiszen a stuka kabinteteje elhúzható repülés közben is. Szerintem inkább akkor használták, ha szennyeződés, olaj került a szélvédőre, vagy bejegesedett az egész. Ezt lenyitva mégis kilát előre is valamennyit (oldalra kihajolni nem lehet, ha be van kötve rendesen).