91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ott a Bilux :D -
artivizsla #52436 A kommenteket is olvasd át ! -
Jáááááááááááááááááááj. Tündér Lala :D -
Még nem, de már töltöm le és majd megvizuálom. Mondjuk a Garasin után nem Savaria lett egyből a laktanya. Közbejött névileg az 56. Budapesti Forradalmi Dandár elnevezés is.. -
artivizsla #52433 Silver, ezt láttad már ? -
otiq #52432 google-n nem találtam, mindegy várok. -
Próbálj rákeresni a scenery nevére a google-ön. Nekem ez bevált. :) -
hát, akkor nincs mit tenni, várni kell. -
otiq #52429 Közben megtaláltam ezt a condor-club.eu-t, regisztráltam is és van fent egy elég nagy méretű kelet-magyarországi scenery, csak nem tudom letölteni, mert folyton azt írja , hogy az ingyeneseknek az összes csatorna használatban van. -
Dehogynem. Pl innen: , vagy ezen a linken világtérképen nézheted honnan akarsz leszedni repülési területet:
Van Magyarország is, de nem tudom, hogy a google mapos térképeket betiltották-e már (google miatt). Ha igen, és nem tudod leszedni, akkor szólj, és átküldöm valahogy.
A magyar Condor oldalt ismered? Itt is voltak, elvileg a letöltések majd a Scenery-k-re klikkelve, de most néztem a linkek nem élnek már. -
asw27 #52427 Az ESEt-nél nem találom a tüzfal beállításait. -
asw27 #52426 A win tüzfalon be. Az Az ESET-et megnézem
-
otiq #52425 Tom, a Condor szimulátorról a youtube-on találtam olyan videót amin a táj nagy felbontáson van.
Olvasgattam fórumokat, valaki a google maps alapján le tudja generálni a tájat de fogalmam sincsen, hogyan. Láttam skót tájat is. Nem ismersz olyan oldalt ahol letölthető scennery-k vannak? -
otiq #52424 A gépeden lévő tűzfalon is be van állítva? Nekem ESET van és ott is be kellene állítanom, ha engedném. -
asw27 #52423 Kén egy kis segítség.
Pirelli DRG A225G T-home-os router van itthon.Itt kéne beállítani 21000-ás portot,hogy lehessen csatlakozni hozzám, ha nyitni akarok egy szervert.
Time out hibaüzenettel nem tud csatlakozni hozzám senki sem.
Én bárkihez tudok. -
Nekem egyből ez a jelenet ugrott be
-
Johann Wind #52421 Azt hiszem Bovingtonban van egy kiállítva. Nekem a Porsche tornyos sokkal jobban tetszik. Mindig összekeverem a 2 féle toronyváltozatú királytigrist.:) -
Gondolom nem véletlenül, Porsche tornyos tigrisből csak nagyon kevés épült. Azok is a gyártás kezdetén. -
Johann Wind #52419 Ezek a legfelső képen Henschel tornyos királytigrisek.
A Porsche pedig így néz ki:
http://www.phpshopxml.com/quakit.shop/getNewCID/true/function/itemPageDisplay/shopItemCode/TAM32539/setShopProfileCode/USA
-
Johann Wind #52418 -
Sírok.
Erre várok 10 éve. Lehet kirúgnak a melóhelyről majd miatta, nem érdekel. :) -
Igen, én is azt remélem, hogy a multit nem qrják el, mert attól, hogy, hogy arma II motorral készül, a pályák, a multi rész, stb lehet egyedi (egyedien szar) akár. -
Szerintem megveszem, persze csak a multi miatt. :) 4-5-en be a tankba és előre! :)
Jó lesz ez. :)
"Advanced game systems, such as realistic damage models for tanks, destructible environment, hitching and unhitching artillery, etc."
"realistic damage for tanks" <-- ez hiányzott armából nekem. :) -
Erősen tetszetős... :-) 2 napja kaptam meg az Arma2-höz az OA kiegészítő lemezt, de ez is olyannak néz ki, aminek a polcomon a helye :-) -
Május 25-én a boltokba kerül az Iron Front.
Arma II engine, 2.vh.
-
B-2 -
Johann Wind #52411 :( -
Johann Wind #52410 Köszi az infókat, isteniek a képek is.:) A Clodban B-1 v. B-2-es Stuka van? Az il-2 1946-ban sima 4.11-es patch-el sem kis ablak, de még a rakétakilövő nyílás helye sincs meg.:( A messeren viszont kiválóan látszik. -
artivizsla #52409 Februárban hunyt el. -
Igen, az is lehetne, de Stukából jelzőpisztollyal az ablak alatti lyukon lőttek ki. Asszem a B-1-en még nem, de a B-2 Stukán ez már így volt, a kezelési könyve is beépített jelzőpisztolyt ír, és több ábrán is odaskiccelik a lyukat.
Itt az 1-es
Itt a 5-ös
(Ha nincs meg ez a doksi, és érdekel, innen leszedheted: Junkers Ju 87 B-2 Betriebsanleitung)
Ez a lyuk a fényképeken is tök jól látszik. Nem csak B-n, hanem a későbbi típusokon is.
Ezek után már csak meg kéne nézni, Clodban ott van-e :) -
Sidewinder #52407 Holnap F1 időmérő edzés reggel 6:40-től.6 világbajnok van az idei mezőnyben(Schumacher,Raikkonen,Vettel,Hamilton,Button,Alonso),úgyhogy szerintem egy izgalmas évad lesz az idei. Továbbá nem kell már hallgatni Czollner Gyula pártatlan közvetítés címén előadott nyílt szurkolását sem:
F1
-
Aha,elsőre észre sem vettem mert kicsiben néztem :) -
Johann Wind #52405 Esetleg kilőni a jelzőrakétával. -
Zsombok Tímár György: Az a jó repülés
Egy gyönyörű írás (novella) fiatalságról, boldogságról, meg egy beragadt futó kipiszkálásáról.
-
Akit érdekel egy kis tesztféleség az új NV ről.
Tudjátok,hogy szívemen viselem :)))) -
Lysandus #52402 Azért a szmájli az ott van, nem? Különösen, ha valaki szereti az abszurd humort. :-) -
Ja jól elbeszélgetett a hátsó rádiós-lövészével is :D Mondjuk én csak a lényegét értem mert anglul keveset tudok. -
Lysandus #52400 Szétröhögtem magam a párbeszédeken. :-)))
De a legjobb a szmájlis poén volt. :-DDD -
Szokásos off :D
Csak egy kis finom müzik ;)
-
Jó kérdés. Célzáshoz biztosan nincs köze, abban a revi meg a jobboldali szögek felfestése segít. Csak a szellőzésre fölösleges lenne, hiszen a stuka kabinteteje elhúzható repülés közben is. Szerintem inkább akkor használták, ha szennyeződés, olaj került a szélvédőre, vagy bejegesedett az egész. Ezt lenyitva mégis kilát előre is valamennyit (oldalra kihajolni nem lehet, ha be van kötve rendesen).