91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó:) Valaki aki pörfect angelus fogalmazzon meg egy hőbőrgést ,amit minden helyre elküldünk ahol online repüléssel foglalkoznak,osztán ha csatlakoznak egy ilyen világméretű anyázáshoz akkor meg kell mutatni az ubinak. És követeljük,hogy innentől minden új részt ingyen adjanak nekünk,meg követeljük ,hogy a megpróbáltatásokért cserébe hardvert is adjanak a játékhoz (természetesen ingyé) meg még követeljünk valamit csak nem jut eszembe.De nyugodtan adjon hozzá még ötleteket mindenki mit is követeljünk:) -
majonur #52476 Lehet azert nyomast gyakorolni akkora cegekre is mint az Ubisoft, Itt pl. az EA/Bioware szopik eppen, mivel mast kaptak a fogyasztok mint amit a marketing igert. -
Az unokámnak megvan gyári dvd-n. Beszabehu!! -
Zoli105 #52474 No ez igen :D
-
Chrome: Beállítások - motorháztető alatt - tartalombeállítások - ne mutassa a képeket.
Az Operában Opera Turbo van (bal alul kis ikon), az a weblap tartalmat még a szerver oldalon tömöríti, és úgy szedi le. A képek szar minőségűek, de azért valamennyire megmaradnak. -
De nem is adtak ki egy nyomorult demót sem ,hogy eldönthesd megveszed e vagy sem. -
Klusi86 #52471 én úgy emlékszek, hogy azt operára írták, de lehet tévedek -
Glo #52470 Srácok, írtátok h Chrome.ban be lehet állítani, hogy a képeket csak tömörítve, kisebb felbontással jelenítse meg. Hol lehet ezt elérni? Pár napig mobilnetről leszek, és ha ekkora képeket linkeltek be akkor pikk-pakk lefogy a keretem :) -
Glo #52469 Szerintem azzal, hogy megveszek egy játékot nem írom alá, hogy nekem pedig kötelezően nyújtaniuk kell a peccseket. Ha akarták volna akkor begyűjtik élrte a lóvét, aztán felállnak a géptől és elmennek elinni az egészet. Pereskedni sztem totál felesleges. -
Az a baj,hogy ami nem börrög az számomra nem érdekes. Nem vagyunk egyformák:) Sárkány az meg kell a francnak,sikló ernyő dettó.
Boldogult ifjú koromban ernyőztem ,jó is volt az de mostanság már nem erőltetném. :)
Szóval röviden a repülés az kúúúúúúúúúúúúúúú.va drága egy dolog ,és sajna nem az én pénztárcámhoz méretezték.Már mint azon részét ami érdekel.
-
bralph #52467 Motorossárkány és csővázas "merevszárnyú" is van ennyiért, hát még siklóernyő, akár motorral. Movit vagy UL kiképzés és sok repülés olcsó óradíjjal is simán "van" ennyiért. ...de hidd el ha már börrög, az már nem az igazi!
...persze okot mindig lehet találni... ;) -
Ok:) Most nézek valami repülő féleséget mondjuk úgy fél milla környékén:) Ha tudsz valamit aminek szárnya és motorja van ,no meg képes a levegőben is maradni velem ennyiért, jelezd légyszi:XD -
bralph #52465 Off: Meglestem az öfisöl és az ATAG fórumot, tényleg nincs nagy örömködés de az utóbbiban valaki linkelt egy klasszikust. Mivel vannak itt jó muzsikára fogékonyak egy bővített verzió elfér itt is:
A CoD célhardver árából meg mennyetek repülni, itt a tavasz! ;) -
Az a baj,hogy oroszok. Ezekre nem vonatkozik semmi törvény,vagyis pont leszarják. Max az UBI-t lehetne de ennek a jogi hátterével nem vagyok tisztában.
Én most már gonosz vagyok és azt kívánom nekik,hogy bukjanak egy szééééééééép nagyot. Arrogáns ,semmirekellő banda. Ez az én véleményem:)
-
Johann Wind #52463 BN!:) -
Johann Wind #52462 Sztem sima szellőző ablak.:) Ha hátrahúzzuk a kabintetőt akkor nő a légellenállás és csökken a sebesség.(Hú de állati okosat és újat mondtam most;)) Plusz ha körülöttük szálldosnak a srapnelek nem biztos hogy jó 5let nyitott kabintetővel repkedni, ha a kabintető hátra van húzva, akkor nagyobb a hideg és cúg is, nem beszélve arról ha mondjuk kiviszi a térképet a menetszél az elég bajos.(ez megint egy állati nagy bölcsesség volt tőlem) -
Isten éltessen ! -
Régi Storm of War videók és képek. -
artivizsla #52459 A névnapomra ma megkaptam az eredeti verziós 1946-ot. A leírás szerint mindenfajta extra cucc van a DVD-n, bónusz gyanánt, majd megsasolom őket. -
Szerintem az EULA kivédi ezt a lehetőséget. Ha nem így lenne, már sok-sok per zajlott volna más, hasonló szar játék miatt. -
Feró Flex #52457 Nem hiszek ebben a sérülés rendszerben.Armában sem okés rendesen.Akkor már ez:Steel Fury - Kharkov 1942
Teljesen okés szerintem. -
Indi69 #52456 üdv, ezen már én is gondolkodtam, talán ha összeállnánk jutnánk valamire. esetleg ha valaki ismer ügyvédet megkérdezhetné. vagy naiv vagyok -
Azt sajnálom, hogy a buzeráns amcsik nem találtak még ki erre is valami "törvényt". Nagyon szívesen visszaperelném a pénzemet, mert ez így lófasz és esti fény. -
Sajnálatos. Asszem evvel megássák a sírjukat,olvastam a fórumukon,hogy már Atagos krapekok is letették a borot.
Elegük lett. -
Most nem volt semmi és úgy tűnik egy darabig nem is lesz. -
Csak érdeklődtem:) De nem foglalkoztat annyira :)) mint gondolnád . -
Nem volt semmilyen Pénteki frissítés most sem,úgy tűnt B "asz" 6 "juk" besértődött.
Aztán azt írta,hogy amíg nem jön ki a patch(az Iljára vár),addig nem informál minket,mert a patch-ről nincs infó a megjelenés előtt,a többi miatt meg több negatív visszajelzést kapott mint pozitívat - mert ugye mindenki a "szent" patch-re kíváncsi.
A patch iránti kíváncsiságod gondolom a "Leszaromtabletta" mellékhatása,ugye?
-
Volt valami hír a pöcs ről? Már mint pénteken. -
Az jó lenne, nekem ez van meg (B-2-esről): Ju 87 B-2 Betriebsanleitung (1940 Jun).pdf Azonosítója: D. (Luft) T.2335/1 -
Ha elmegyünk a Technikai múzeumba megkérdezem hogy van e valamilyenféle kézikönyvet a korabeli repgépekről . -
Eiserne Kreuz !!! -
Kössz a videót !!!!!!!,meg is rendeltem előrendeléssel -
One Six Right Movie
16 R
-
-
otiq #52443 Köszönöm. Ezt az oldalt nem találtam tegnap. Sajna a condor klubbról még hajnalban sem engedett tölteni. -
kri1219 #52442 Nem tudja valaki, hogy a régi bop.agria oldalnak mi az új címe? Emlékszem, hogy volt valami új, de nem jut eszembe, pedig le szeretném szedni azok a régi szimulátorokat amik fönnvoltak ott a szimulátor múzeumban:) -
bralph #52441 Utóbbi esetbeN és a mezőgazdasági repüléseknél természetesen nem a Stukára gondolok, hanem hasonló, hátracsúszó megoldással bíró típusokra. -
bralph #52440 Itt vannak letölthető terepek alul. Van köztük, szat illetve légifotó alapú is, pl ALps XL, Central Germany. Az utóbbihoz legalább 1GB memória ajánlott a videókártyán. -
bralph #52439 Talán egy kis ablak? :-))A nagy ablakok funkciójával, hogy levegőt engedjen be, valamint "páramentesít".
Hátratolt dekkel "szellőztetni" finoman szólva sem lenne kényelmes, ahogy ezt a későbbi mezőgazdasági repülések során -lassan, földközelben- sem használták. Ha bejegesedett, a kis ablak sem fog kinyílni, ha meg olaj gátolja a kilátást, az meg ott be is jön, tehát ott leskelődni nem lenne okos ötlet. Utóbbi esetbe viszont pont a hátratolt dekk lehet hasznos, hiszen oldalra kilátni épp elég navigáláshoz, leszálláshoz. -
Lysandus #52438 Most már áruljátok el, hogy mi az ördög az a kis ablak. A vördere Klappe! :-)))