91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #52677 Szóval az AA miatt nem látom a föld fölött a spiteket? -
Ha kisebb felbontással játszol, a LOD-ot előbb váltja, előbb rajzolja ki. Már IL-2-ben is így volt, de hogy ennek mi az oka, nemtom. -
De kemény... :D -
Jajj, ez a faszi egy idióta, nem kell foglalkozni vele.
Régebben indított egy topikot, hogy a mesza úgy emelkedik mint egy UFO, 1000-ről energiaveszteség nélkül emelkedik 6000-re úgy, hogy követni sem tudja. Majd másnap kiderült, hogy a gépe 3-4 másodpercre meg szokott állni, és csodálkozik, ha utána a mesza fellaggol az égbe...

-
No majd szaglászom
-
Solt #52672 Nem tudom mi annak a gépigénye... :) -
Nem kell full játékos gép. Egy Dia 3 elmenjen rajta valahogy.
Nem hiszem,hogy ahhoz csúcs gép kéne. -
Csak egy idióta vernyákol ,mert lelövik,és nem érti :)
Pedig spitben ül. Ahogy olvasom a többség pl Robo aki nagyon ügyes ,szépen elmagyarázták neki ,hogy meg kéne tanulni repkedni ,no meg harcolni és nem lesz semmi baj. -
Megint téma a csíííter messzer 1C-n.
Szerintem teljesen mindegy ,hogy milyen jó gépeket kapunk ,mert a "fatökű" veresek(tisztelet a kivételnek!) mindig kifogják sírni ,hogy bezzeg a kék oldali gép milyen űűűber és az övék meg nem...
Kíváncsi leszek mit szólnak ,ha megkapják a La5-öst,azt se tudják majd melyik karhoz nyúljanak hirtelen.
Remélem persze,hogy a CloD-nál nem így lesz. De ennek csak az idő a megmondhatója és az elmúlt évek tapasztalata nem ezt bizonyítja,sajnos. -
Solt #52668 Szerintem jobban jársz, ha az adott játékok topikjában megnézed, hogy kb milyen erőforrást igényelnek... i5, plusz 8gb ram legyen... a többit meg az dönti el, hogy milyen vga kell...
Bár szerintem egy játékra is alkalmas laptop kurva drága, és felesleges! :)
PH -
jó:) És 200 fölött? Mert ahogy nézegettem nem nagyon van különbség a 180 és a 230 as darabok között. Bár én meg pláne sükebóka vagyok ezekhez. -
Solt #52666 Mármint melyik technológia hibája? -
Solt #52665 Hogy őszinte legyek, laptop terén nem vagyok képben... nem vágom ezeket a mobil vga kütyüket. 200ezer alatt szinte mindegy milyen márkát választasz, majdnem egy kutya mind... azt nézd, hogy minél több garancia legyen rá.
Mondjuk azért igyekezz a HP, Dell, Lenovo trióból választani... :) Ja igen... a HDD mérete meg ne nagyon érdekeljen, azt úgyis le kell cserélni SSD-re... botrány lassúak a laptop vinyók! :) -
Ez egyszerűen a tachnológia hibája, nem a CloD-é. Il-2-ben is aki 800x600-al repült, sokkal jobban látott, mint aki nagyobbal. Ugyanez van az AA-val, ha bekapcsolod, földháttérben messziről szart sem látsz. -
Max TV re ,de az sem általános. Amúgy nem tudom ,van itthon 2 db is ,régebbiek ,azoknál lehetne nagyobb picit. Azt se tudom mekkora kijelzőkkel vannak:) Ezeddig csak batár erőművekkel PC -z tem:) -
Na nektek is feldobom.
Szóval még megvan az egész konfigom,ha valaki ippen szimhez akar komplett gépet mindennel cuzammen ,akkor szóljon. -
Kijelző mérete? Vagy úgyis monitorra kötnéd ? :) -
Netezni meg a Diablo 3 menjen rajta. Meg a starcraft 2 :)
Nézegettem ,meg olvasgattam és vannak ezek a GeForce GT520M el szerelt gépek azokról aszongyák ,hogy jók. Természetesen AMD procis az nem kell:)))) 150-200 körül már vannak I3,I5 ,sőt találtam I7 es procikkal is 4 giga rammal,4-600 gigás vinyóval,de pl márkákban nem vagyok járatos.
Toshiba az tetszik , de csak ennyi:) -
Mire kell pontosan ? :) -
Te kollega.
Mondj egy jó laptopot mostanság. Fingom sincs mik a jók. Mondjuk I3 vagy I5 az alap ,de tovább nem tudom. -
Solt #52657 Ez elég gáz! :( -
Biztos így van:) Akkor meg szar a játék:) SŐT! -
Egyértelműen később veszed észre, 1v1-nél amikor közelítünk egymás felé akkor tisztán látszik, hogy aki HD-ban repül, az 3-4 másodperccel később látja a szemből közeledő gépet, mint én (1680x1050). Nate lejebb vette a sajátját, utána nem volt ilyen eltérés. A képminőség szempontjából a natív felbontás a legszebb, de állítólag neki nem lett sokkal rondább, szóval azóta így repül. -
Tom szerint Full HD ban később veszed észre az ellent ,én szerintem mindegy.
Az az ideális amit a monitorod tud natívban. -
CloD-ba akkor az ideális felbontás mi? Full HD, 1600x900 vagy kisebb? Tudom hogy már mondtátok, csak elfelejtettem. :( -
Én tőle szoktam videókat nézni, linkelni, hátha itt van. Ő szokott színes felvételeket össze vágni, de még keresek hátha. -
Annyi biztos , hogy színes felvételek voltak, újabb, modernebb zenei aláfestéssel. -
Még akkor majd keresem, de most fogalmam sincs róla melyik lehet az. :( Esetleg valami távpontot tudsz adni? -
Nem, nem ez volt az :( -
Nem tudom pontosan melyikre gondoltál, esetleg erre?
Ezeket már láttátok?
The Wehrmacht - Combat Footage
Battlefront Europe!
Wehrmacht im Gefecht -
-
artivizsla #52646 +1
-
Betudod linkelni a Stalingrados vidit? ami alatt frankó zene is szólt?:) -
Ez nagyon jó! -
-
artivizsla #52642 Érdekes videó.
-
Feró Flex #52641
"Cameron tengeralattjáróját a Microsoft társalapítójának, Paul Allennek az egyik helikoptere pillantotta meg elsőként. Allen és Cameron régi jó barátok, s Allen a helyszínről, az Octopus nevű hajójáról követte az eseményeket, és tudósított is Twitteren. Arnold Schwarzenegger is Twitter-oldalán gratulált Cameronnak."
Még az amerikai elnök hiányzik meg egy izraeli cirkáló,ez tiszta beszarás... -
Johann Wind #52640 Akit érdekelnek az autóversenyek azoknak írom, hogy ma a Sportklubon 18:30-kor az évadnyitó St. Pete-i IndyCar futamot közvetítik élőben, a rajt azt hiszem 19:00-kor kezdődik, aki szereti az F1-et annak érdemes megnézni ezt is hát ha megkedveli az IC-t.:)
-
Szepy2884 #52639 Konkrétan a budi mellett/előtt tartották az aznapi bevetés eligazításait. 1x láttam talán History-n egy doku filmet veterán amerikai bombázó és vadász pilóta visszaemlékezéseivel és persze sok archiv felvétellel. Ritka jó műsor volt, mert nem arra ment, hogy "mivagyunka faszajenkigyerekek megabüdösnácik" hanem az emberi vonatkozásokat mutatta be. Pl Mik jártak a fejükben a hosszú és unalmas repülések alatt, hogyan élték meg a stressz helyzeteket, magát a bevetéseket és mindent ami maga a háború. Igazán ember közeli és megható műsor volt. Külön fáj, hogy azóta se sikerült elcsípnem ebben a mindent hetente 2-3x ismétlő műsorkiosztásokban... -