91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    AMD Radeon HD AX 4870 1GB
  • Relax99
  • Solt
    Milyen márka, 1GB-s, vagy 512-s?
  • Romeo One
    Használtan 15 pénzért, és mivel egy GS8400-am van most, ez picit erősebbnek tűnik...
  • majonur
    Az elozo kartyam 4870x2 volt, de a clodban csak az egyik mag mukodott, a javitasok ellenere is, tehat 4870 kent uzemelt, nem nagyon szerette ezt a jatekot.
  • Solt
    Nagyon jó kis vga, bár már egy kicsit koros... olcsón még jó vétel lehet közepes felbontáshoz.
  • majonur
    Hat a kampanyt meg nem probaltam, ha van egy nagyobb varos a kozeledben az belassithatja kicsit. Fekete vonalakat meg nem tapasztaltam a vizen, egyelore.
  • Romeo One
    Radeon 4870-ről tudtok mondani jót-rosszat?
  • Willenbrock
    Tényleg köszi.Megnéztem az offline kampányt sokkal jobban szaggat mint az online játék.A vízen néhol fekete vonalak látszódnak az mitől van?
  • majonur
    Extras/full mission builder/open map/raksz 1 messert barmelyik repterre/ waypoint: take off. igy tudsz gyakorolni inditast, le, felszallast stb.
  • Willenbrock
    Nagyjából végeztem a beállításokkal,quick missionba 2 AI hurrikánt leszedtem.Motorindítást messzeren csak kampányban lehet gyakorolni?Mert a trainig-ben csak angol géppel lehet felszállni.
  • Szepy2884
    Ez annyira komoly, mint régen a lottósorsolásra civileket hívtak be, hogy szedjék ki a golyókat és mutassák meg a számokat. Szóval nem valami csini mosolygós cicababa mint manapság, hanem mondjuk egy jólmegtermett 6 osztályos vájár mondta be, hogy a következő nyerőszám a 6-tos...! a F@szt! 9-es!" :DDDD
  • LeonSilver
    Nem is tudom. Én bringán is használom együtt a két féket. Persze ésszel és külön figyelni kell ha vizes, havas vagy éppen jeges az út (én nem szoktam letenni a bringát ha szar az idő és csak egyszer borultam ónosesős szarban is, az sem a saját balfasssságom miatt volt)
  • LeonSilver
    Komoly e??
    Én saját fülemmel hallottam (MR1) a következőt: "... most pedig következzen Andrea Bocelli a vak énekesnő!"
    Egy hétig röhögtem.
  • Amery
    Komolyan van olyan motoros, aki kizárólag hátsóval fékez? vészfékezéssel???
    Na ne vicceljünk :D
  • V Domino #52702
    ez komoly?:DDDDDD
  • Szepy2884
    Ezen behaltam :DDD A motorosoknak külön tanítani kell, hogy a két féket egyszerre használják????

• majonur
    Ív Béla király és 6. Lenin
  • Szepy2884
    Biztos ő volt aki egy rádiós kívánságműsorban a páfdedi: "elestem a motorral" című számát kérte:DDD
  • Solt
    :DDDDDDDD
  • Glo
    Vannak ilyenek. Múltkor asszonnyal voltunk a sztech boltban, bejött egy kiscsávó az anyjával, hogy ő olyan videókártyát szeretne, amin elmegy a GTA í-vé :D
  • Willenbrock
    Vagy van valahol részletes leírás a beállításokról?
  • Willenbrock
    Ja,nem tudom miért mondott következetesen dózert mikor nagy betűkkel dover van ráírva,lehet hogy a farm szimulátorral keverte na mindegy:)
    Azt hol kell beállítani hogy a hat switc-el lehessen nézegetni?
  • V43 1105
    ISTEN VAGY ! :D
  • V Domino #52693
    Erről van itt szó

• artivizsla #52692
    Farmos játékot kaptál ?
  • Her Laca
    Nem tudod megkerülni a patc eket. Lévén csakis a steamen keresztül tudsz játszani ,ammeg frissíti ha akarod ha nem:)
  • Willenbrock
    Ja az eladó az üzletben kétszer is kihangsúlyozta a játék címét hogy van még ez a Kliff of Dózer(!)Majdnem elröhögtem magam.
  • Willenbrock
    Megvettem az ominózus játékot:)A rendszerem egyelőre csak a minimális igénynek felel meg de gyengébb beállításokkal remélem elég jól elmegy majd rajta.Most jön majd a telepítés meg a beállításokkal vacakolás,motorindítás-kezelés megtanulása.
    Az a kérdésem hogy érdemes-e feltelepíteni a patch-et? Mert múltkor olvastam hogy valaki le is törölte inkább annyira nem javított semmit.
  • Solt
    Cserébe az új tapasz után hibátlan lesz! :DDD
  • Nesu
    Ja igen tényleg ,Két hete
  • Nesu
    Mióta is simogatják ezt a csodát ?
  • Feró Flex
    "Kéthét.."
  • Glo
    Kész van az már régen, csak a júzerek beszóltak, úgyhogy bosszúból megváratják őket
  • Solt
    Amin már csak az utolsó simítások vannak hátra! XD
  • Her Laca
    Na majd a világmegváltó mindent elsöprő,már majdnem kész patch ben ez is orvosolva lesz. :)))
  • Solt
    Értem én... ezért mondom, hogy az ő hibájuk... valamit elcsesznek a programozásnál.
  • VO101Tom
    Il2-ben is így volt. Sokkal jobban lehetett látni a messzi célokat kis felbontáson.
  • VO101Tom
    Ez is lehet az oka. Az élsimítás tök szépen összedolgozza az objekteket a háttérrel, főleg ha csak néhány pixelesek lennének. Én IL-2-ben is AA nélkül repültem, amikor screenshotok miatt visszakapcsoltam, és véletlen úgy maradt egyszerűen nem láttam földháttérben semmit...
  • Solt
    Írtad, hogy a technológia hibája... azt hittem tudsz valami konkrétat! :) Szerintem ez a motor hibája... máshol ilyet még nem hallottam. :S