91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #52717 AMD Radeon HD AX 4870 1GB -
-
Solt #52715 Milyen márka, 1GB-s, vagy 512-s? -
Romeo One #52714 Használtan 15 pénzért, és mivel egy GS8400-am van most, ez picit erősebbnek tűnik...
-
majonur #52713 Az elozo kartyam 4870x2 volt, de a clodban csak az egyik mag mukodott, a javitasok ellenere is, tehat 4870 kent uzemelt, nem nagyon szerette ezt a jatekot. -
Solt #52712 Nagyon jó kis vga, bár már egy kicsit koros... olcsón még jó vétel lehet közepes felbontáshoz. -
majonur #52711 Hat a kampanyt meg nem probaltam, ha van egy nagyobb varos a kozeledben az belassithatja kicsit. Fekete vonalakat meg nem tapasztaltam a vizen, egyelore. -
Romeo One #52710 Radeon 4870-ről tudtok mondani jót-rosszat? -
Tényleg köszi.Megnéztem az offline kampányt sokkal jobban szaggat mint az online játék.A vízen néhol fekete vonalak látszódnak az mitől van? -
majonur #52708 Extras/full mission builder/open map/raksz 1 messert barmelyik repterre/ waypoint: take off. igy tudsz gyakorolni inditast, le, felszallast stb. -
Nagyjából végeztem a beállításokkal,quick missionba 2 AI hurrikánt leszedtem.Motorindítást messzeren csak kampányban lehet gyakorolni?Mert a trainig-ben csak angol géppel lehet felszállni. -
Szepy2884 #52706 Ez annyira komoly, mint régen a lottósorsolásra civileket hívtak be, hogy szedjék ki a golyókat és mutassák meg a számokat. Szóval nem valami csini mosolygós cicababa mint manapság, hanem mondjuk egy jólmegtermett 6 osztályos vájár mondta be, hogy a következő nyerőszám a 6-tos...! a F@szt! 9-es!" :DDDD -
Nem is tudom. Én bringán is használom együtt a két féket. Persze ésszel és külön figyelni kell ha vizes, havas vagy éppen jeges az út (én nem szoktam letenni a bringát ha szar az idő és csak egyszer borultam ónosesős szarban is, az sem a saját balfasssságom miatt volt) -
Komoly e??
Én saját fülemmel hallottam (MR1) a következőt: "... most pedig következzen Andrea Bocelli a vak énekesnő!"
Egy hétig röhögtem. -
Amery #52703 Komolyan van olyan motoros, aki kizárólag hátsóval fékez? vészfékezéssel???
Na ne vicceljünk :D -
ez komoly?:DDDDDD -
Szepy2884 #52701 Ezen behaltam :DDD A motorosoknak külön tanítani kell, hogy a két féket egyszerre használják???? 
-
majonur #52700 Ív Béla király és 6. Lenin -
Szepy2884 #52699 Biztos ő volt aki egy rádiós kívánságműsorban a páfdedi: "elestem a motorral" című számát kérte:DDD -
Solt #52698 :DDDDDDDD -
Glo #52697 Vannak ilyenek. Múltkor asszonnyal voltunk a sztech boltban, bejött egy kiscsávó az anyjával, hogy ő olyan videókártyát szeretne, amin elmegy a GTA í-vé :D -
Vagy van valahol részletes leírás a beállításokról? -
Ja,nem tudom miért mondott következetesen dózert mikor nagy betűkkel dover van ráírva,lehet hogy a farm szimulátorral keverte na mindegy:)
Azt hol kell beállítani hogy a hat switc-el lehessen nézegetni? -
ISTEN VAGY ! :D -
Erről van itt szó
-
artivizsla #52692 Farmos játékot kaptál ?
-
Nem tudod megkerülni a patc eket. Lévén csakis a steamen keresztül tudsz játszani ,ammeg frissíti ha akarod ha nem:) -
Ja az eladó az üzletben kétszer is kihangsúlyozta a játék címét hogy van még ez a Kliff of Dózer(!)Majdnem elröhögtem magam. -
Megvettem az ominózus játékot:)A rendszerem egyelőre csak a minimális igénynek felel meg de gyengébb beállításokkal remélem elég jól elmegy majd rajta.Most jön majd a telepítés meg a beállításokkal vacakolás,motorindítás-kezelés megtanulása.
Az a kérdésem hogy érdemes-e feltelepíteni a patch-et? Mert múltkor olvastam hogy valaki le is törölte inkább annyira nem javított semmit. -
Solt #52688 Cserébe az új tapasz után hibátlan lesz! :DDD -
Ja igen tényleg ,Két hete
-
Mióta is simogatják ezt a csodát ? 

-
Feró Flex #52685 "Kéthét.." -
Glo #52684 Kész van az már régen, csak a júzerek beszóltak, úgyhogy bosszúból megváratják őket
-
Solt #52683 Amin már csak az utolsó simítások vannak hátra! XD -
Na majd a világmegváltó mindent elsöprő,már majdnem kész patch ben ez is orvosolva lesz. :))) -
Solt #52681 Értem én... ezért mondom, hogy az ő hibájuk... valamit elcsesznek a programozásnál. -
Il2-ben is így volt. Sokkal jobban lehetett látni a messzi célokat kis felbontáson. -
Ez is lehet az oka. Az élsimítás tök szépen összedolgozza az objekteket a háttérrel, főleg ha csak néhány pixelesek lennének. Én IL-2-ben is AA nélkül repültem, amikor screenshotok miatt visszakapcsoltam, és véletlen úgy maradt egyszerűen nem láttam földháttérben semmit... -
Solt #52678 Írtad, hogy a technológia hibája... azt hittem tudsz valami konkrétat! :) Szerintem ez a motor hibája... máshol ilyet még nem hallottam. :S