91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Tessék... Plusz a Pumák oldalán van leírás is... ;)
  • Willenbrock
    Van valahol magyar nyelvű leírás arról hogy indítsuk be a Bf109 motorját és hogy kezeljük?
  • LeonSilver
    Bizony! Az a legnagyobb baj, hogy az emberek ha nekiállnak politizálni, meg is akarják téríteni a másikat. Valamint meg vannak győződve arról, hogy mindenhez értenek, mindent tudnak és egyedül az ő véleményük a helyes. Emiatt nagyon hamar anyázásba torkollik a beszélgetés. Ha meg IRL megy a beszélgetés, akkor még a barátok is egymás vérét kívánják... Nem tudom más országokban hogy megy ez, nálunk így. Sajnos.
    Mondjuk én pont leszarom, hogy ki milyen politikai nézetet vall, milyen vallású. Lehet, hogy most lesznek akik titokban vagy nyíltan "lebarmoznak" de az egyik legjobb barátom például zsidó és pont leszarom. Qrva jó fej és addig nem is tudtam, hogy az amíg meg nem hívott az esküvőjére. De van ősfideszes haverom és van maszopos is.
  • Szepy2884
    Gyerekek! Offoljunk, mert még belefér, de a politika már nem. Mindenkinek meg van a maga véleménye és a világnézete, de ha valaki azt hiszi hogy bárkit is megtéríthet az szerintem téved. De persze próbálkozhat, csak ne itt mert van erre ennél alkalmasabb hely is mint ez a BARÁTI fórum.
  • V Domino #52801
  • artivizsla #52800
  • V Domino #52799
    Megkérnélek szépen,hogy akadj már le erről a témáról.1.nem ide való
    2.rengeteg fórum van máshol,ahol kifejtheted a nézeteidet
    3.egy ilyen szánalmas ügy legalább itt ne ossza meg a tisztelt júzereket

Köszönöm!
  • Willenbrock
    Egyetértek.
  • artivizsla #52797
    Az eredeti hozzászólásom célja nem Schmitt Pál erkölcsi felmentése, hanem az az álszent mutyizás, ami ez az ügy mögött kialakult. Ilyen alapon az előző elnököket is leírhatnánk, de ezt biztosan nem fogják megtenni, sőt ezután sem fog bántódás érni senkit a hamis doktorik és diplomák miatt. Ez zavar leginkább. A cél nem a közélet kifehérítése, hanem egy ember lejáratása és a politikai elit most erre fordítja a kapacitását.

Horn meg a Megyó lehet, hogy a múlt, viszont a gondolkodás mód, ahogy a baloldal viszonyul hozzájuk és a viselt dolgaikhoz, nagyon is élő dolog még, ezért írtam, hogy bármilyen ügy kapcsán, legalább az erkölcsi ügyekben ne tegyenek már nyilatkozatot, még vagy 1500 évig.

Egy volt TF-es tanár nyilatkozta a napokban, hogy politikusok, sportolók és ismert emberek szívesen doktoráltak a TF-en, mert ott el lehetett "intézni" a dolgot könnyen. Szeretném látni, hogy a bizottság előveszi a többit is visszamenőleg és akkor majd elhiszem a mögötte levő jó szándékot is.

Egyébként, ha kamu a Schmitt doktorija, akkor természetesen el kell venni, neki meg menni kell, ez nem kérdés részemről sem.
  • LeonSilver
    off

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy kínai úszónő naplója

Hétfő
    Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet.

A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nőtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni.

Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam.

Tíztől négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.

Kedd
    Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél.

A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik.

Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni.

A bicepszem akkorát nőtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.

Szerda
    Öt zöld, tíz kék és hat piros.

A kozmetikus disznópörzsölővel próbálkozott. Szerencsére időben elugrottam, de így ráégett a köpeny.

Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzőm kötelet adott a számba és vízisíelt.

Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.

Csütörtök
    Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros.

Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait.

Büszke vagyok. Én vagyok az első ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzőm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.

Péntek
    Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros.

Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak.

Az öltözőben pánik tört ki, amikor állva pisiltem.

Ma egy kis műtéten kellett részt vennem, ugyanis nőni kezdett a harmadik karom. Az edzőm szerint ennyi edzés után ez természetes.

Szombat
    Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak vizeletet a doppingszerek között.

A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.

on
  • SnowF
    Nem felelt meg, sehol a vilagon soha sehol nem felelt meg ha 90% plusz része a doktorinak másolat, legyen az rendesen jelölve vagy nem, mint jelen esetben. Ezt nem doktorinak hivjak hanem forditasnak. Azt hogy elfogadta egy olyan bizottsag ami erosen fuggott tole 92-ben nem menti fel semilyen szinten csak még jobban bűnössé teszi.
  • bucsher
    miért? kijött a patch?!? :) :)
  • LeonSilver
    Tévedés. Már vége is van.
  • mijki
  • szekelyland
    A kamera gyenge feldolgozási sebessége miat tűnik így
  • LeonSilver
    Skicc Pál doktorija 1992-ben készült bajtársam.

"Schmitt disszertációjának végleges változatán dátumként 1992 május szerepel, a bírálatok pedig 1992 júniusában készültek. "

"Formailag megfelelt a Testnevelési Egyetem doktori eljárása Schmitt Pál kisdoktorijának értékelésekor, de számos formai hiba van benne, csaknem 200 oldal szövegazonos mások munkájával, melyről azt hihette 20 éve Schmitt Pál, hogy megfelel az elvárásoknak, mert erre időben nem figyelmeztette az akkori TF - állapította meg az államfővel kapcsolatos plágiumgyanú miatt felállított tényfeltáró bizottság.

"Talán sokaknak nem tűnt fel, de szerintem a tudományos élet, a felsőoktatás hitelessége, jó híre itt a tét.Lehet, hogy sokaknak azok a szavak, hogy becsület, meg szavahihetőség nem jelentenek semmit, de akkor nézzük másik oldalról a dolgot. Ha nem így döntött volna a doktori tanács, akkor hogyan követelhetnének akárcsak kicsit is komoly munkát a doktorira aspirálóktól a tisztelt professzorok."
  • Solt
    Ebben is van valami. Jogos.
  • Solt
    Csak arra akartam célozni, hogy a legkisebb gond az, hogy mások mit gondolnak... a fő gond az, hogy az egész politikai elitünk múltja ködös. Ki tudja hány SP féle sztori van még a háttérben.
  • artivizsla #52787
    Azért van egy-két gond még evvel kapcsolatban. Az a doktori 30 éve készült és a 30 évvel ezelőtti szabályok szerint megfelelt, ráadásul a doktori cím megszerzésének nem csak ez az egy dolognak kellett megfelelni. A vizsgálat pedig a mai feltételek szerint zajlott le, persze ennek már nem felelt meg, mint ahogy a többi ezer-tízezer sem, ha vizsgálnák őket a mai szemmel. Meg azért meg is hívhatták volna egy személyes elbeszélgetésre, azért az kijárt volna neki. Szóval, ez az eljárás is megérne egy misét.
  • LeonSilver
    Most a jelenről beszélgetünk ;) Megyi meg a Gyugyó már a múlt. Hála Istennek.
  • Solt
    Miért, arról az országról mit gondoltak amelyik egy D209-s ügynököt, vagy egy tömegbelövető pufajkást ültetett a miniszterelnöki székbe? :)

Értelmes emberek tudják nagyon jól, hogy egy pillanatig sem rajtunk múlik az, hogy ki ül oda... egy nemzetet manapság már nem lehet a vezetőikről megítélni.

Én már rég teszek arra, hogy mások mit gondolnak rólunk. Egy olyan nemzetet nem tudnék mondani, aki szívére tett kézzel bárkit is kritizálhatna... nyugaton meg főleg kuss legyen... gyakorlatilag tömeggyilkos horda az összes.
  • LeonSilver
    Sajnos az ország annak issza meg a levét, hogy ez az ember képtelen lemondani.
    A világsajtó ettől (is) hangos volt. Szerinted mit gondolnak egy olyan országról külföldön, ahol köztársasági elnök lehet egy plagizáló?
  • Solt
    Nem hiszem... szerintem a választók 90%-a így gondolja, csak az nem, akit odaválasztunk. Ez a demokrácia lényege... választhatsz a szar, és a fos között, így "nem tudsz hibázni", és még csak véletlenül sem kerül oda olyan, aki túl látna az önös érdekein akár fél percre is.
  • LeonSilver
    Nemnem! Sokan gondolják így és most, hogy ez a gixer megtörtént egyre többen.
  • LeonSilver
    Semmi kifogásom az ellen, ha egy volt köztársasági elnök kap ezt-azt. De urambocsá egy köztörvényes fasznak ugyan ne járjon már semmi.
    Lopott. Érted? A szellemi tulajdon ellopása ugyan olyan, mint ha Te bemennél a teszkóba és kisétálnál egy qrvanagy hűtővel. Az SVA és a többi szar éppen eleget vergődik a szellemi tulajdon miatt. Hát akkor tessék, most lehet vergődni.

De szerintem hagyjuk, mert előbb-utóbb valakinél elszakad a cukorspárga és anyázásba torkollik a beszélgetés :)
  • artivizsla #52780
    Az a nagy gond, hogy evvel csak ketten vagyunk így valószínűleg az országban.
  • artivizsla #52779
    A rendszerváltás után a két politikai tábor megegyezett, hogy a mindenkori köztársasági elnök lesz az integráló személy az országban, ezért is 6 évre választják meg, így a személyétől függetlenül, a múltjában nem kezd vájkálni senki - mert akkor viszont nagyon nehéz lenne embert találni erre a posztra - és ezt a megállapodást eddig be is tartották. Na ennek mostantól vége és szerintem ennek meg majd az ország fogja meginni a levét, de az egy másik történet lesz.
  • artivizsla #52778
    Az első cikket reggel olvastam. Nem védeni akarom, majd megvédi magát, ha akarja. Köztársasági elnök mindig fog lenni, ezen kár rugózni, hogy kinek mi jár érte, mert én avval is egyet értettem, hogy mint volt miniszterelnököt, ne rakják ki a kútvölgyiből a Hornt, mint ahogy akarták páran, bár arra is emlékszem, hogy a bal oldal hogy fel volt háborodva, amikor az Antalnak kellett külföldi gyógykezelésre járnia.
  • LeonSilver
    Én azt mondom, igen is vizsgálják meg az összeset és amelyik gázos:

- vegyék el
    - legyen megfelelő büntetés

Mert az mégis csak nonszensz, hogy minden szarhoz papír kell ebben a kurvaországban(sic!) miközben ilyen szarjancsik szaladgálnak szabadon.

Skicc meg simán egy féreg. Mindig azt a segget nyalta, amelyik a hatalmon volt éppen. A maszopnak is felajánlkozott annó..

Nagyon szeretem Wass Albertet és érdekes módin ide is van egy idézet Tőle. Nagggyyon passzol:

Hazudni csak a gyöngének lehet joga, anna/k, akit levertek, hogy a bőrét mentse vele, ahogy lehet. De az erősnek, a győztesnek nincsen joga hazugsághoz. Aljas gazember, aki ezt teszi.
  • artivizsla #52776
    Eddig, melyik nem volt az ?
  • majonur
    Mar nem doktor, ez jo hir, viszont meg mindig eletben van, ez rossz. Nagyon gaz a pali, mindig is az volt.
  • artivizsla #52774
    Akkor csak annyit, hogy ha az összes gyanús doktorit és diplomát - beleértve a marxista egyetemen szerzett több ezret is - visszavonják, akkor tényleg el lehetne gondolkodni rajta. Egyébként a tegnapi interjúból érdekes dolgok derültek ki, minimum a tisztességes eljárás is megkérdőjelezhető ez ügyben, bár azért tudni kell, hogy ez is csak a politikai adok-kapok része.
  • LeonSilver
    Ezt olvastad már? Vagy ezt??
  • LeonSilver
    Politikát (ha lehet) mellőzzük, mert abból csak bunyó lesz.
    Azért annyit halkan megjegyeznék, hogy dottore skicc 20 éve meglopja az országot (köztük téged is) mert a címmel zseton is jár ám. Arról már ne is beszéljünk, hogy gipsz jakabot elviszi a csöndér egy szaros mp3-ért (ami szintén szellemi tulajdon) dottore skicc meg élete végéig kapja a (egyébként ugye nem létező köztársaság elnökeként) cuccokat (autó, hivatal, lakás, zseton).
  • artivizsla #52771
    Nem akarok nagy politikai vitákat generálni megint, de az esti Schmitt Pál interjú, meg a hetek óta tartó, utcai, liberális performanszok után, azért rohadtul tud zavarni, amikor a magyar politikai baloldal, erkölcsi és morális kérdésekben véleményt nyilvánít, a "tömegbelövető" Hornnal és a "besúgó" Meggyesivel a hátuk mögött. Az előbbi a számonkérésre csak annyit mondott, hogy "...na és...", míg a másik meg, hogy "..nem kell vele foglalkozni...".
  • Svenhassel
    Én konkrétan ismerek olyat aki állítása szerint hozzá se ér vagy csak nagyon ritkán használja a hátsó féket... Egyik túrán jött velünk az illető és eltört a fékpedálja (Moto Guzzi...) és mondja mind1 úgyse használja... Mondom az igen..
  • Lacusch69
    Őszintén szólva én nem tudtam holtponton egyensúlyozni, az egykerekezés csak erőből ment.
    Igaz, gyorsulási versenyeken meg pont az cél, hogy a földön maradjon az eleje, így jókat birkóztam az utolsó két motorommal (TL1000S, Gixxer750k1).
    A hátsófék használatára visszatérve: szerintem mindenki használja, csak páran olyan kicsi mértékben, hogy nem ismerik fel.
    Ha régebb óta motorozol, akkor emlékezz vissza, hogy hány első és hány hátsó betétet cseréltél...
  • artivizsla #52768
    Mondjuk az ablaktörlő is érdekesen mozog, vagy csak én vagyok túl konzervatív ?
  • Svenhassel
    Arról ne is beszéljünk, hogy egykerekezésnél igen hasznos tud lenni a hátsó fék
    Egyébként elképesztő, hogy mennyi motoros van aki simán kijelenti, hogy nem szokta használni a hátsó féket, mert minek az. Szoktam is pofákat vágni amikor meghallom...
  • szekelyland
    A beosztásomban úgy szerepe hogy Filial-systemengineer, magyarán az lesz amikor a rendszergizda állást keresztezik a kamionos állással. Tehát ülök az irodában, zongorázok a szerveren, oszt jön egy telefon, összecsomagolok, egy nagy káromkodás kíséretében le a parkolóba, be a kocsiba, ledöngetek 300valahány km-t, megcsinálom a szervert-nyomtatót-kasszagépet, majd vissza 300valahány km-t, be az irodába, munkafüzet lead, vissza a gép elé. A havazás nem volt tervbe véve a tegnap...