91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Az igen. Fehér emberről beszélünk?
  • Nohab
    Válság van...
  • Gundark 1 1
    Ebben van igazság. Ha valaki valamit elcsesz akkor a motoros szívja meg. Magam is motoroztam régebben. De ne feledjük el a sok műmájert sem aki alatt ott van a 800 köbcenti és az út királya. Cikázik, viccesen berántja eléd előzés után a motort stb. Na ők sem sokat segítenek a motorosok elfogadásában.
  • Her Laca
    Most Nyíregyházán vagyok,valami baszott gazdag ipsének rakjuk a követ,de kösz.Aszongyák a keco most van 3 milliárd ba. Még az én állam is koppant pedig már láttam pár dolgot.
    Annyi gránit van idehordva ami a parlamentnek is sok volna.
  • artivizsla #52833
    Nem rég szó volt a motorozásról és a fékezésről is, egy kis elmélkedés az Indexről :

"...De azért ettől még mindig lehetnének sokkal többen. Megmondom, miért nincsenek többen: félnek.
    A motor veszélyes eszköz, nincs karosszériája, állva se szeret maradni. Ha lelassul, eldől és meghalsz. Ha megcsúszik, eldől és meghalsz. Ha szembejön valaki, nekimész és meghalsz. Ha lassan mész vele, nem vesz észre az autós, letarol hátulról és meghalsz. Ha egyenes úton mész, kikanyarodnak eléd és meghalsz. Ha előzöl, rád húzzák a kormányt és meghalsz. Ha szembejön a kombájn éjjel, biztosan nincs levéve róla a betakarító rész, tehát levágja a fejed. És meghalsz.

Motorozol, tehát meghalsz, ez a páni félelem riaszt el sok szelídszívűt a műfaj egyébként feledhetetlen, felemelő és felüdítő élményétől. Hiszen a motor vezetése nem csak abból áll, hogy az ember forgatja a kormányt, nyomja a gázt és a féket, no meg néha vált is. A motorhoz figyelni és tudni kell.

Ha valaki tudja, hogyan kell erősen fékezni, hogy összeüljön a végére az első teleszkóp – egyszerre a két fékkel, elöl egyre erősebben húzva a kart, majdnem blokkolásig, hátul (hogy az agy ne zavarodjon össze a sok teendőtől) egy fix nagyot, ott tartva – máris sok-sok százalékkal javított a túlélési esélyein..."
  • Sidewinder
    Én is azt mondom,hogy legyen má Szuhoj!!

A mai naptól kezdve a polgármester bezáratta a Dunakeszi repteret,határozatlan időre. Döntését az elmúlt hónapokban elszaporodó "szabálytalan" repülésekkel indokolta. No comment:((
  • Solt
  • Romeo One
    Köszi a segítséget! Az alku esélyesebb, mert nem VGA-ra megyek, fordítva, a cimborának lesz egy ilyen fölöslegbe, és épp az ellentételezést mérlegeljük.
  • VO101Tom
    Laca. Ha ki akarod próbálni a Diablo III-at, gyere fel TS-re.
  • Zpogi
    Szép szép,de azért nagy kár,hogy Meszából nincs még fele ennyi sem -
    ha még fele,de negyede sem
  • i robot
    Ezt tekintsétek meg:http://www.youtube.com/watch?v=c6c3v9iihgw&feature=related
    Jó lenne Messerből is látni ennyit egyszerre!
  • Nohab
    Nyílt nap lesz Pápán június végén, július elején.
  • VO101Tom
    Pontosabban amikor a végleges patch. Erre várunk már rég, de azt jó észben tartani, hogy ami legközelebb jön, az csak beta lesz -egyenlőre-, és csak a legfontosabb dolgok lesznek benne. Ha azok a public bétán átmennek, akkor jöhetnek az olyan extra cuccok, mint a su26.
  • Szepy2884
    akkor így:

http://indavideo.hu/video/Jedi_macska

Bexartam rajta :DDD
  • Szepy2884
  • zmok
    ....Na mind1, most lelépek hív a Zóna. (Két hétig ott simán elvagyok.)
  • zmok
    two weeks?
  • Her Laca
    Amikor a patch:) Az új grafikus motorral:))
  • zmok
    Mikóóó lesz má SZU-26?!
  • Her Laca
    Na azért már nem kiscsaj,de szívesen meghívnám egy villamos utazásra.:)
  • V Domino #52817
  • Garou
    "Ez a UMG zenei tartalom sajnos nem érhető el Németországban, mivel a GEMA nem hagyta jóvá a megfelelő zenei közzétételi jogosultságokat."

A repedt libaf* k* b* I* f*!
  • zmok
    Vazze, szerelmes lettem!!!
  • zmok
    Köszi Laca, nincs mit hozzáfűzni!!!
  • V Domino #52813
    Lazán tolja a kiscsaj,negatív G-nél majdnem kocolja a plexit:))

• zmok

Így van, ők nem azért "dolgoznak", hogy a Te érdekeidet képviseljék...
    Qrvára xarnak rád...
    Egyszerűen a hatalomvágy fűti őket, az igazán bölcs emberekben nincs ilyen késztetés...(sajnos).
  • Her Laca
    Na én is hozzászólnék.
    Én speciel sza.ok Palira,Gyulára,Péterre,Ferire,és nem utolsó sorban Viktorkára is.
    Pont úgy ahogy ők is tojnak rám.
    Ennyit tudok mondani.
    Hogy mennyire hidegen hagy az aktuális nyomoruk azt el sem tudom mondani.
    Nagyon komolyan mondom,hogy egy kis méhecske sorsa többet jelent számomra.
  • Willenbrock
    Thx!
  • artivizsla #52809
  • LeonSilver
    Én nem éreztem bántónak ;)

"deklaráltan tiszteletben tartom mások világnézeteit"
  • artivizsla #52807
    Illetve még egy.
  • artivizsla #52806
    Ha valaki bántónak érezte magára nézve a hozzászólásaimat, akkor elnézést, nem ez volt a szándékom és deklaráltan tiszteletben tartom mások világnézeteit, nem is evvel volt a problémám.

Engesztelésképp esetleg megfelel ?
  • Solt
    Tessék... Plusz a Pumák oldalán van leírás is... ;)
  • Willenbrock
    Van valahol magyar nyelvű leírás arról hogy indítsuk be a Bf109 motorját és hogy kezeljük?
  • LeonSilver
    Bizony! Az a legnagyobb baj, hogy az emberek ha nekiállnak politizálni, meg is akarják téríteni a másikat. Valamint meg vannak győződve arról, hogy mindenhez értenek, mindent tudnak és egyedül az ő véleményük a helyes. Emiatt nagyon hamar anyázásba torkollik a beszélgetés. Ha meg IRL megy a beszélgetés, akkor még a barátok is egymás vérét kívánják... Nem tudom más országokban hogy megy ez, nálunk így. Sajnos.
    Mondjuk én pont leszarom, hogy ki milyen politikai nézetet vall, milyen vallású. Lehet, hogy most lesznek akik titokban vagy nyíltan "lebarmoznak" de az egyik legjobb barátom például zsidó és pont leszarom. Qrva jó fej és addig nem is tudtam, hogy az amíg meg nem hívott az esküvőjére. De van ősfideszes haverom és van maszopos is.
  • Szepy2884
    Gyerekek! Offoljunk, mert még belefér, de a politika már nem. Mindenkinek meg van a maga véleménye és a világnézete, de ha valaki azt hiszi hogy bárkit is megtéríthet az szerintem téved. De persze próbálkozhat, csak ne itt mert van erre ennél alkalmasabb hely is mint ez a BARÁTI fórum.
  • V Domino #52801
  • artivizsla #52800
  • V Domino #52799
    Megkérnélek szépen,hogy akadj már le erről a témáról.1.nem ide való
    2.rengeteg fórum van máshol,ahol kifejtheted a nézeteidet
    3.egy ilyen szánalmas ügy legalább itt ne ossza meg a tisztelt júzereket

Köszönöm!
  • Willenbrock
    Egyetértek.