91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Én meg (ismerve a WoT-ot) ki sem próbálom. Kaptam én is meghívót, de nem akarom megutálni a röpcsiket.
  • majonur
    az en meghivom sajna North America szerveres, de azota megcsinaltam az EU szerveres kerdoivet is, szerintem hamarosan erkezik a meghivo onnan is.
    Viszont egyelore meg nem tudtam belepni, a klienst mar telepitettem.
  • Sanyo
    Az enyém is most futott be.
  • majonur
    Akinek van WOT accountja, az tud jelentkezni World of Warplanes alfa tesztre itt.
    Ma kuldtek a meghivot, akit erdekel hamar be tud jutni.
    Bocs az OFF miatt.
  • Gundark 1 1
    Eléggé elszomorító ez. Ezt tervezték a szovjet eltásak a hévizi tóval is a titán miatt. De legalább az nem jött össze nekik.
  • artivizsla #53072
    Nagyon jó, nagyítható képgyűjtemény, egy Fókáról
  • Zpogi
    Off

Ezt a 210-es cikknél találtam,érdekes és megdöbbentő.

Az egykori Aral tó.

On
  • artivizsla #53070
    Azért a Fhantom, mert a maga korában ugyanolyan igásló volt a sugaras gépek között, mint a Fóka a dugattyús gépek között, használta mindegyik fegyvernem, gyors, robusztus, erős, óriási teherrel megpakolható, egy igazi mindenes gép volt. A 10.000 kg-os külső függesztménye előtt, még ma is kalapot lehetne emelni. A maga korában - 60-70-es évek - mégis csak az egyik meghatározó gép volt, talán nem véletlenül. Az F-14/15/16/18-asok már egy másik korszak, direkt nem azok közül választottam.

A Messza és a Fóka közötti különbségeket tekintve, az emelkedést leszámítva, nálam a Fóka meggyőzőbb, bár a Fóka meg jobban gyorsul, süllyed, orsózik. Míg a Messza egy törékeny vadászgép volt a Fókához képest és az ettől eltérő feladatok alkalmazása, csak szükségmegoldás volt, addig a Fókát komolyabban hozzáigazították a különféle felhasználáshoz. Hab a tortán a torpedó és az 1800 kg-os bomba szállítása is, ami már bombázó kategória, többek között, miatt is a Phantomhoz hasonlítottam.
  • artivizsla #53069
    Ez a talált Fóka, ma így néz ki.

• artivizsla #53068
    Itt van egy újabb cikk a 210-esről.

Ugyanarról egy másik cikk.
  • Szepy2884
    2 hét mond valamit?
  • Johann Wind
    Ez a Norvégiában található német és szövetséges géproncsokról szól. A lap alján lehet választani hogy szövetséges oder német géproncsokra vagyunk-e kíváncsiak:
    http://ktsorens.tihlde.org/flyvrak/axis-2.html
  • istikovacs76
  • istikovacs76
    Kár ezekért a szép gépekért.
  • sakkay
    "Örülünk Vincent?-Mi???-Mondom örülünk?-???..Ja..örülünk."
    Jelen verzió vége""Ja..NEM örülünk!!!!""
  • Her Laca
    Karácsonyra kész lesz. Újra írják megint a grafikus motort ,mert a hiba bizonyosan olyan mélyen van a programban,hogy egyszerűbb újat csinálni:)))
  • sakkay
  • Solt
    :DDD
  • Her Laca
  • VO101Tom
    :))
  • sakkay
    Ok..Akkor az jó nekünk? Mármint hány napra számítasz te. Tudom hülye kérdés, de csak van tipped.
  • Sanyo
    A grafikus rendszerben van a hiba, CTD nem fordult elő.
  • sakkay
    Gondolom ha megvan a javított verzió, akkor még utána megint belső teszt jön..vagy párhuzamosan csinálnák?!(álmodik a nyomor tudom)
    Mondjuk ha csak kisebb problémák voltak, akkor talán...áh beleéltem magam a hétvégi repülésbe fa*om..
  • Her Laca
    Na nem meg mondtam:( Elpöcsölnek ezek még egy darabig ezzel.
    DE! Ha ez így meg is valósul ,akkor lesz olyan felháborodás az angolszász kollegáknál,hogy csak győzzük olvasni a sok sírást rívást.
    Így is le vannak lőve ,akkor meg mi lesz velük.:)
  • Sanyo
    Patch hírek ma.
  • VO101Tom
    Passz. Beírod a googleba, hogy "ww2 aircraft wreck" és annyi képed ad ki, hogy győzzed nézegetni :)

Ezt a fókát 1989-ben találták Leningrád melletti erdőben:
  • Willenbrock
    Ez igen,talán eltévedhetett hogy ilyen messze bekerült a sivatag belseje felé hogy eddig nem is látták.Bírom mikor a csendes-óceáni szigetvilágból,esőerdőkből is kerülnek elő wildcat-ek és zérók néha.Igaz azok általában nem konzerválódnak valami jól.Hol található olyan oldal ahol sok ilyen roncsokat mutatnak be?
  • Szepy2884
    aaaaaaaz szép.
  • Her Laca
    Ammá biztos,hogy a rozsda nem ette ott meg a madarat:)
    Szerintem a sivatag homokja alatt lehetne találni még pár érdekességet,egyszer majd előbukkan talán egy messza is.
  • VO101Tom
    Nemtom, ezen még nem gondolkoztam. Miért pont F-4? Leqrta a cuccot ahova kellett, utána teljes értékű vadászgépként tudott tevékenykedni. Ennyi erővel a legtöbb csöves gépre mondhatod ezt, F15, F16, F18 mind tudja ugyanezt. Arra sem emlékszem, hogy JaBo gépként olyan maradandót alkotott volna, volt néhány érdekes függesztménye, de nagyrészt ugyanolyan bombákat dobáltak vele, amit bárki más is elvitt. A D fóka meg a Ta gépek magassági vadászok voltak, azok JaBo bevetésre nem is mentek.

A meszát sem tudnám így bekategorizálni, azt is használták mindenre a JaBo-tól kezdve a nehézvadászon át a magassági elfogóvadászig vagy éppen a felderítőig.
  • VO101Tom
    Találtak P-40-est is nemrég...
    P-40 Found In Sahara
  • artivizsla #53046
    A remény hal meg utoljára !
  • Gundark 1 1
    Már látom is a főcimet: Hitler a végső csapásra tartalékolta a 4 gépet, és az egyiket ő vezette volna :)
  • Romeo One
    Csak képzeld magad elé a megfelelő médiák főcímeit: "Föld alól támadnak a nácikok!"

Be szép is lenne pár ilyen gép...
    Bár a sivatagból talán még kerülhetnek elő kismértékben sérült példányok. Jó pár éve egy B-17 találtatott meg, a homok meg a vízmentes környezet frankón konzervált mindent.
  • PhantomAss
    bárcsak lenne egy hasonló hír messzerekkel
  • Her Laca
    Még mindig itt tartanak?:)
  • artivizsla #53041
    És ha azt írom, hogy a dugattyús korszak F-4 Phantomja ?
  • artivizsla #53040
    FEL ! TÁMADÁS !
  • artivizsla #53039
    Újabb háborús film készül Magyarországon :

Kommentek egy másik fórumból :

"...Lehetséges, hogy én írtam valahol, hogy megyek statisztának egy másik 2. vh-s filmbe. De ennek a filmnek a megbeszélései Április közepén fog elkezdődni, a magyar statisztáknak Májusban, Vagy Június/Július- an kell kimenniük külföldre az az Lengyel országba kb 3 hétre. (tudtommal) DE szerintem már megvagyunk annyian, hogy ki menyünk, ezt Bencsik Istvántól kérdezzétek. Ő több infóval fog tudni szolgálni mint én. Majd vissza M.O.-ra és itt a várba is fogunk forgatni. A film címe, azt hiszem nagy részben a Budapesti ostromról fog szólni. De mondom, én csak hirtelenjében halottam arról h a film erről fog szólni, nem tudom pontosan, majd kiderül..."

"...Draco! Ezzel a statiszta dologgal kapcsolatban, bécsi helyszín is van? Most csinálunk egy fekete háborús mercedest és pénteken megy Bécsbe forgatásra..."

A "Drága Elza" viszont megosztja a tagokat :

"....Szép kis történet... egy katonaszökevény, aki magyarok ellen harcol, majd megöli a feleségét, fantasztikus :)..."

"...Hát lehet,hogy ez csak ilyen hatásvadász előzetes.A harci részek ki is merülnek ennyibe.A szabadság szerelmes 56-os film trailer is "látványos" volt és az pedig Vajna produkció..."

"...Múltkor láttam valahol. Érdekes egy alapszitu, az biztos. A megvalósítás meg igazi profi. Néhol kilóg a CGI lába, de nem zavaró nagyon. Remélem, sikerül elkapni azt a hangulatot az egész filmben, mit a trailerben volt..."

"...Ez igen! Már csak ez az előzetes is nagyon tetszik! Minden elismerésem! Kiváncsian várom a filmet! Ha kész lesz, valaki légyszives értesítse róla az oldal olvasóit!
    Üdvözlettel: ww2fan1944..."

"...Ez igen, végre egy magyar alkotás, igényes, és nem a hős amerikaiakat mutatják be végre, hihetetlen!!!..."
  • Willenbrock
    Köszi,jól hangzik de a puding próbája az evés :)