91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #53117 Erről nem tudtam. Pont a legolcsóbb helyen volt belőle úgyhogy már csak a várakozás van. -
Ja. AZ ország meg szépen, lassan kiürül. Maradnak a pirézek meg a buzi politikusok. -
Ez kell még csak:Jön az internetadó!Időhöz vagy adatforgalomhoz akarják kötni a mértékét. -
Jézus szíve!! Akkor inkább ez faterkám ;)
-
majonur #53113 Elindult a Diablo 3 mindenkinek beta! -
majonur #53112 Nem tudom, hogy eszrevetted e? az Angol amzazonon alul csokorba van szedve 9 hely, honnan uj, es 9 hasznalt pedany lelohelye, vegul is ez az az amazazon nagy otlete hogy nem csak tole, hanem a vele kapcsolatba levo eladokkal viszonyba van. -
otiq #53111 Összesen 3 kötet jelent meg, 3 történetet mesélnek el. Nekem is megvannak. Ezért a kötetért írtam a 3 legnagyobb könyvforgalmazónak amiről tudok. Az Alexandrának, a Librinek meg a Bookline-nak, hogy hátha árusítani fogják de csak a Bookline válaszolt, hogy sajnos az idegen nyelvű könyveknél nem tudják előre, hogy mit hoz be a külföldi partner. -
majonur #53110 jah, ez egeszen mas, amit te szeretnel, ez tenyleg szep kiadas. -
majonur #53109 Aha, nekem is van 1-2 Diablo konyvem, de magyarul, meg 2001 bol :) -
Rádióban hallgattam és szentül meg voltam győződve,hogy valami fehér cuntry énekesnő. :) -
otiq #53107 Ahh akkor lebukok, hogy ilyen baromságokat nézek ki magamnak.
Mindegy. Ez egy gyönyörűen bekötött, a papírlapjai mintha ősi papiruszok lennének. Diablo 3-hoz kapcsolódó kötet, Deckard Cain naplója amit mintha a megjegyzéseivel látott volna el.
http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-Book-Cain-Deckard/dp/1608870634/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334948634&sr=8-1 -
majonur #53106 Egyebkent megkerdezhetem mirol szol a konyv? Nagy Angol nyelvu konyv buzi vagyok en is :). -
otiq #53105 Igazad van de mivel pont most nincs raktáron, ezért várnom kell. -
majonur #53104 Na latod, a konyv megmarad orokre, azt az 5% ot meg elfelejeted 5 perc alatt :) -
Csak úgy...
-
otiq #53102 Amazon VAT tábla. -
22 rongy volt a könyv amúgy, a vámárunyilatkozatot meg 10-15 rongytól már ki kell tölteni. Ez februárban volt, a mai nagyon változó világban nem tudom hogy most mi a helyzet, az amazon kindle ebook olvasómra szoktam rendszeresen könyveket venni, azt meg a neten tölti le. :) -
otiq #53100 Az pont én voltam. Most az amazon.co.uk-n olvasgatom a helpet és azt írja, hogy Magyarországon a könyvekre ha onnan rendelek van 5% VAT. -
Amennyire tudom, könyvekre egyáltalán nincs vám. Februárban jött meg a Convair B-36 Peacemaker c. könyvem, közel 5 kiló volt és az ár+postaköltségen kívül nem volt rajta semmi. -
majonur #53098 de amit hallomasbol tudok, pont errol a forumrol, Amerikabol jovo csomagra sajnos rarepul pl. Tokomtudja nevu szazados es kemenyel vamol. -
majonur #53097 amit mondtam az csak az Angolra vonatkozik, az innen-onnan az Magyarorszag-Anglia. Az Amerikanokrol nem tudok nyilatkozni, sajnos. -
otiq #53096 Kösz a tippet. Sajnos itt pont "out of stock", míg az amerikain van raktáron. Szóval azt mondod rendeltél már és nem kellett pluszt fizetni mint ami a kosár elszámolásnál volt? -
majonur #53095 Az Angol amazont ajanlom, az meg egyelore unio, itt biztos, hogy nincs vam. Mar probaltam innen is-onnan is. -
otiq #53094 Rendelt már valaki Amazon.com-ról könyvet? Itt is van szuper extra vám? -
Nekem ott lett elegem belőle, amikor egy napig szívtam vele, hogy összetápoljak pontokat valami jobb könnyű tankra, végre megvettem, erre betett egy kategóriával feljebb, ahol még sebezni sem tudtam. A csapatot nem én választom meg, nem is tartja meg, ha véletlen nem komplett idiótákkal sorsol össze. Az az össze-vissza keverés az országok közt meg főleg nem tetszett. Aztán egy nap után leesett, hogy bakker, ez később sem lesz jobb :)
Törötlem én is azonnal :) -
A bugok javításával szerintük nem nyernének pénzt. Nem is csinálják. -
Ja. Meg arról is, hogy kit-hol-mikor lehet észrevenni. Mert engem lőtt már ki úgy (többek között) is-3, hogy előttem 1 méterrel jelent meg, lőtt majd abban a pillanatban el is tűnt.. Na ekkora töröltem le a picsába ezt a szart. -
Ezt is lehetne lájkolni. A leírásba mondjuk szándékosan nem írtam ;), de én rohadt kíváncsi lennék a 20-as szórásképére, vajon a fényképhez képest mennyire tér el...
-
majonur #53089 Kulfoldre valo teleportalas miatt elado az alabbi konfig:
Intel® Core™ i7-950 Processor
8 GB Corsair DDR3 1600
ASUS P6X58D-E premium alaplap, rengeteg tunning lehetossel
Sapphire 6970 2GB Battlefield 2 Special Editon videokartya
2x1TB HDD (Hitachi+Samsung)
Gigabyte 850W Odin GT modularis tap
+ ajandekba 1 Thermaltake Xaser VI Super Tower ez itt!
Sajna nem erek ra ra egyesevel eladni, ugyhogy csak egyutt megy, vagy marad itthon. Az ara viszont jutanyos lesz, akit erdekel, privat levelben lecci, -
Lájkoltam. :)
Azt viszont szét kell szedni, ha a 109-esről van szó, abban ne legyen 110-es, annak külön témát kell nyitni. Ha az N hajtómű lenne csak a lényeg, akkor mehetne együtt. -
majonur #53087 csodacsatarnak akart lenni, lemerult a billentyuzezetem, ilyenkor kihagy. -
Az ágyú adatai +/- 25% eltérhet a megadottól. Illetve 2%, hogy a lövésed irreális irányban hagyja el a csövet.
Amúgy sokak szerint nem csak a véletlen műve a "szopóág". Meg az is érdekes, hogy csak a valódi pénzért vett lőszerrel lehet 60-65% felé növelni a győzelmi arányaid. :D
De lehetne írni még a sebzés nélküli átütéseket, lövéseket elnyelő modulokról...stb.
Illetve a 7.1-es javítással állításuk szerint egy bug miatt sokkal kevesebb pénzt kapunk a csatákért. 7.2-ra ígérték a javítását, de csak még inkább csökkentették a hatos szintű tankok bevételét... Meg az is érdekes, hogy a mostani verzióban sokkal gyakrabban gyulladnak ki a gépezetek. Több sérülés -> Több javítási költség -> Kevesebb nettó jövedelem a csatákból -> Több prémium játékos -> Több pénz a Wargamingnek...
Ki van ez találva, de nagyon. -
majonur #53085 Van benne valami, eleg sok rejtelyes dolog tortenik, bar az ilyen konspiracionak ellentmond az, hogy ennyi ido alatt se birtak egy epkezlab matchmaker-t osszerakni, akkor hogy tudnak igy manipulalni, a legnagyobb beavatkozasuk a Type 59 premium tank volt, ami a sajat tier-jeben csocsatarnak szamitott jo ideig. -
Kurfürst #53084 Na, összeszedtem az anyagaimat a 100 oktános messzerekről az angliai csatában, és csináltam neki topicot a bugtrackeren. Sajnos ezek hiányoznak, pedig a 110-esek fele ilyen altípus volt..
Szóval aki szeretne fasza meszákat az menjen és lájkolja :D
http://www.il2bugtracker.com/issues/200 -
Szerintem van alapja. Én is játszottam a WOT-al, de amilyen "érdekes" dolgok vannak benne... Még szarabb, mint egy kánter-sztrájk bakker.
Inkább nem is idegesítem magam vele. -

Nálam is egy napot bírt ki.
Épp a héten mesélte egyik haverom (ő sokat WoT-ozott), hogy olyan rendszer van benne (azt' lehet csak urban legend), hogy a progi nézi, hogy mennyi játékot nyertél vagy vesztettél, megnézi, hogy a nagy átlagba benne vagy-e, és ennek alapján kioszt extra sérülést vagy sebzést. Magyarán aki qrva jól játszik, az is szívjon néha, legalább annyira, hogy vegye megfelé az extra cuccokat :/ -
bettly #53081 SAJNOS, rohadt orszag -
majonur #53080 Ja, egyebkent nyilt Diablo III beta hetvege lesz itt!
Tolcsetek le a klienst, azutan magyar ido szerint kb este 9 kor be lehet lepni, szerintem addig csatoljak a Battle.net acc hoz.
Mostanmar tenyleg 1000 bocs a sok off miatt. -
majonur #53079 Hat en se szamitok semmi nagy kalandra, de csak olyan lazan mint a Wot-tal is neha, egy par kort. (ugyis regen tortem mar kette billentyuzetet idegbol :) -
A rohadt f@szszopó retkek kirabolják az elütött nőt!
Sorry a káromkodásért,de ez nagyon felbaszta az agyamat!