91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Solt mester jól mondja. Ha csak nem egy félmillás notid van akkor nem kell ezt erőltetni. De még egy csúcs notin is kifogna szerintem.
  • Her Laca
    Szvsz várd meg mit alkotnak evvel a patc-ban. Én pesszimista vagyok,bár asszem én örülnék a legjobban ha valóban mélyreható változások jelentkeznének. Egyszer csak majd kiadják a javítást ,akkor itt úgy is le fogjuk írni a változásokat ,és akkor könnyen eldöntheted,hogy megveszed e vagy sem. Addig fölösleges pénzkidobás szerintem.
  • Scottt
    De javult-e már annyit,vagy ezzel az über patchel javulni fog-e annyit, hogy megérje nekem megvenni?Mondjuk 3k tényleg nem sok érte,de minek vegyem meg, ha vas hiányában csak porosodna a szekrényen?
  • bettly
    Szevasztok.Melyen tisztelt forumozok egy kiss off-ot kernek ,higyetek el egyeduli hely ahol segitseget kaphatok,van egy szaros 1.8 ghz proceszorom intel dual core. a minap levettem egy olyan programot fan speed ami lemeri a homersekletet es 50% nal mar forrosodast jelez veszellyt,dehat ezt lehet allitani , en most be allitottam 60%-ra .az igaz hogy jatszom olyan jatekokkal is ,amelyek meghaladjak a procim kovetelmenyet mint pl. FC2 , 2.2 ghz ajanlott, de nallam siman fut , a video karim 1Gb lehet azert,...a kerdesem mennyi % a veszely a melegedes a procinak mennyi a megengedett,ha van is egyaltalan ilyen? mennire aktualis ez a program?, vagy felejtsem el,es eresszem tovabb? Hat ez volna,..en koszonom nektek a segitseget.
  • Solt
    Ez a játék nem notebookra való... szerintem ezt ne erőltesd. Nincs az a tapasz, ami azon az 5470-n segítene! :)
  • Leon77
    Már csak két hét...
  • Nohab
    Ezzel nem lehet törttel multizni, legalábbis úgy mint a 1946-tal biztos nem. Amúgy most MÁR 3 rugóért lehet megvenni, nem hiszem, hogy fel fog menni az ára.
    A javítás lassacskán kijön. A kiadásához most vagyunk legközelebb...
  • Frenky
    Sziasztok! Látom, hogy itt az "új" Cliffs of dover játékról is fórumoztok.Kérdésem a következő: Lehet "nem eredeti" játékkal is multizni, mint az IL-2 1946-al? Olvastam, hogy közeledik egy mindent +oldó javítás, amiben mindent kijavítanak. Az 576kb oldalon most még 2990 HUF ért lehet megvenni. Notival gammázom és most kicsit akad a játék. HD5470 512. üdv, Frenky
  • artivizsla #53149
    Jó kis olvani való a hétvégére.

A 4.11-es kiegészítőt inkább nem ajánlják, akik eddig feltették, mert sok minden leromlott benne és az AI állítólag nagyon keményre sikeredett. Ha fent van a 4.10.1, akkor tedd fel rá az UP3-at az RC4-ig és akkor mehetsz az alábbi gépekkel is :

B-17/24/25/29
    Mig-15/17
    Pe-2/3/8
    Tu-2/4
    He-219
    Ar-234
    FW-200
    Ju-52
    Do-335

Ha kedved van hozzá, akkor felteheted még a HSFX kiegészítőt is az 5.01-ig és akkor felváltva használhatod a két Mod-ot zavartalanul.
  • VO101Tom
    1C-re egy srác feltett egy érdekes videót a W.Nr.3523 -as számú Vörös 6 jelzésű 109-esről. Ezt a gépet az Aradonál gyártották, 1939 Szeptember 27-én állították szolgálatba, akkor még E-1 tipusként. 1940 Augusztusban megkapta az E-7 fejlesztéseit. Ezt látni, hogy az MG-17 nyílását meghagyva a 20-asnak vágtak egy másik lyukat, és betették oda az MG-FF/M-et (azt viszont rosszul mondja a faszi, a nagyobb lyuk volt az MG-17-esé, a külső pedig a 20-as). Az angliai csata után felújították, és megkapta a sivatagi fejlesztéseket, így E-7/Trop-ként került Észak-Afrikába. Itt harcolt 1942 elejéig, amikor Norvégiába került a JG5-höz. Ez a Luftwaffe "elfekvő" alakulata volt, mivel kevésbé fontos hadszíntéren voltak, ők kapták a máshol elavulttá vált technikákat. A sivatagi festésre réfestették a JG5 színeit – ezt szintén látni a videón, hogy a kopásoknál előjött a régi festés is. Április 4-én aztán elérte a végzete, Wulf-Dietrich Widowitz hadnagy alól az orosz 2 GIAP egyik pilótája kilőtte egy Hurricane IIc-vel. A jobb hűtője kapott egy közvetlen találatot, ami után egy befagyott tóra kényszerleszállt Petsamo-tól nem messze. A gépet innen emelték ki, és 2010-ben az USÁ-ba szállították, ahol megkezdték a restaurálását.

Szívós kis dög :)

• Willenbrock
    Elvileg a laposból is ki lehet venni úgy ha orrnehézre trimmeled előtte.Az IL-2-ben a sima dugóból hamar ki lehet venni a legtöbb gépet.P-40-essel sokan direkt szoktak dugózni ha le akarnak rázni.
  • Johann Wind
    Kell hozzá elég magasság és számít hogy lapos dugóhúzó-e. Sztem.
  • Nohab
    Nemsoká jön a patch, azt még várd meg!
  • Lysandus
    Mennyire tartják? Dobsz egy privátot?
  • Szepy2884
    feltételezem téged a bedugózás érdekel. Gáz levesz, oldalkormányt forgással ellentétesen belép, botot előre nyom.
  • Szepy2884
    Átesés, vagy dugóhúzó? Az egyik a másikból következik de mégsem ugyan az.
  • counter4
    Hello mindenkinek!
    Az IL-2 1946-tal kapcsolatban szeretnék feltenni néhány kérdést, remélem szabad. :) Szóval felpatcheltem 4.10.1-ig, de nem tudom hogy felrakjam-e a 4.11-est, mivel azt olvastam, hogy nem kompatibilis az Ultrapack MOD 3.0-val, amit eddig nem raktam fel, de lehet hogy később kipróbálnám. Akkor a kérdések a következők:
    Megéri-e letölteni az ultrapack 3.0, jó kiegészítés, jók a gépek benne?
    Felrakhatom a 4.11m patchet?
    Hogyan tudnék az összes "alap" géppel repülni? (pl.: B29, és társai, amikkel csak az AI tud használni)
    Na meg még egy fontos, elég kezdő kérdés: Átesés esetén hogyan tudom visszanyerni az uralmat a gép felett (ha átkapcsolom auto pilotra, az egyből kihozza a dugóhúzóból.)
  • Willenbrock
    Egyidős az IL-2-vel a CFS2,most kezdtem vele repkedni,raktam róla fel képeket-nem rossz ahoz képest hogy elég régi:Itt vannak
  • acidrain
    Én nem vagyok zenész, akkor inkább úgy írom, hogy egy kézzel gitározik.:)
  • fecska
    nem akarok nagyon belevau-vau de se nem pengeti (mert ugye azt azzal a kezével csinálja, amit épp nem használ(tapping) és se nem szóló, mert ez a Thunderstruck refrénje. :)
  • Scottt
    Uraim, hogy áll most a CoD a megjelenéséhez képest? Akkor próbáltam a virágbolti verziót,meg talán az első két patch lett rá feltéve.Sajnos a gyengécske konfig(7750 BE @3,2ghz,2GB Ram,Sapphire 4830@4850. 512mb) miatt elég lagymatagul futott-gyakorlatilag London fölé be se mertem merészkedni,mert az tuti 0FPS-t eredményezett- tökéletesre csiszolták-e már azóta ezt a gyémántot? :)
  • Zpogi
    Tegnap sikerült úgy kigyújtani ezt a meszát,hogy el sem akart aludni...nem ez a jellemző.

• Kurfürst
    Abebooksot érdemes még nézegetni könyvekért! Jó áron vannak a cucok, pár dolcsiért is lehet venni..
  • otiq
    Én is 9-től fél 12-ig próbálkoztam de sajnos nem engedett be. Mondjuk jól felárazták ezt a progit. A Blizzard storeban 60 euróért árulják ami ugye 18 ezer forint, pedig digitális letöltésű.
  • Her Laca
    Savi:) Isten vagy! Imádom azt a kis rövidgatyás ficak gitár munkályát.
  • LeonSilver
    Zenebutik megin' :D

Számomra Ő az egyik félisten!! (a still got the blues-t direkt nem raktam most be,az annyira alap)

Az a legjobb ezekben a zenékben, hogy qrva jó kedvem lesz tőlük, akármennyire is szarul vagyok éppen.
    Engem tényleg megnyugtatnak és fel is dobnak!
  • LeonSilver
    Természetes, hogy a Zemberek különböző zenéket szeretnek adott esetben.
    De! Azért a józene az józene, akárhonnan is nézzük. Nem rossz! amit linkeltél, csak nekem ez a tuc-tuc nem jön be.
    Mondjuk én ifjú koromban is a bluest és a finom rock zenét kedveltem.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Nem, kössz Papa!
  • acidrain
    0:44 -től, Angus egy kézzel pengeti a szólót.

• majonur
    ertem mire gondolsz, en mindenkepp eloszor a single playert egyedul nyomom vegig, ki akarok rendesen elvezni minden ujjitast (bar az is online, mivel szinte minden a szerveren van, nalad csak a kliens lesz, ezert nincs kaloz verzio a betabol se).
    A Starcraft 2 bol kiindulva, ezek nem arrol hiresek hogy folyamatosan gornak a DLC ket, jo a patch- ek erkeznek folyamatosan.
  • VO101Tom
    Majd kiderül, remélem nem qrják tele mindenféle felesleges DLC-vel, bár online nemtom mennyit játszanék vele.
  • majonur
    pl. erre az Auction House ra leszek meg kivancsi, allitolag rendes (tehat nem virtualis kredit) penzert licitalhatnak pl a talat unique targyakert, amiket talasz. A Blizzard-ot mar evek ota idegesiti, hogy az emberek az ebay-en uzletelnek, a teszem azt jo kis kardokkal pl. a WOW ban, ok meg nem csiphetnek belole semmit, ez pl erdekes lesz, tobbek kozott.
  • majonur
    jaja, nagyon teszik nekem is, kaptam a mult heten lehetoseget en is, a foldre loktem de durvan a Skeleton Kinget :)3 karakterrel is, szerintem a Wizard lesz az en emberem. Jo kis nyar ele nezunk, a Blizzard azert ugyis megoldja :)
  • VO101Tom
    Pedig jó nagyon, csak rövid :/
  • majonur
    Hat remekul sikerult a Diablo open beta stress test, a fel vilag nyivakol a forumokon, hogy a szerver Too busy (sztem buzi), pedig ez mar valoszinuleg a foproba akart lenni, nagy terheles mellett. Remelem holnap rakotnek meg egy ER szervert, vagy majus 15. ig epitenek meg 1-2 szerver csarnokot.
  • Kferro
    Keblemre, Barátom! :)
  • Zpogi
    Na nemhiába,hát nem vagyunk egy korosztály :)
  • Papa01 #53119
    OFF:

Ez nagyon nagy zene!

Őt ismered?
  • majonur
    Elfogyott a bor, most latom csak hogy milyen a helyesirasom , ha kozben cigizek.