91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én pesszimista vagyok de tartózkodom egyelőre a negatív megnyilvánulásoktól. De ígérem 1 óra múlva leírom részletesen miket tapasztaltam,és ha csak egy kicsit is necces a dolog lesz itt olyan cirkalmas anyázás ,hogy egy életre kitiltanak az SG ről:) -
Én is játszanék vele, ha működne... -
Majd megnézem.
Mondjuk a fülke mintha megint szarabb lenne... :( -
No még 10 perc van hátra. Mindenki ezt tölti?:) -
Tegyél mindent maximumra Vsync et be oszt mehet a buli.
Ha úgy jó akkor csináltak valamit ha szar akkor lófaszt se.
A te gépeden mennie kell maximum beállításokon átlag 40-50fps el ha igaz a dupla fps amit mondtak. -
-
No megsasolom:) Töltöm lefele,remélem mindenkinél javulást hoz és akkor aztán megbombázzuk Londont. Én BF el megyek ,mert bombázni nem tudok:)
Édes istenem ,de szép is lenne ha egy 20 gépes kötelékkel kavirnyálnánk a csatorna felett és mindenki a ts en lenne:) -
Indi69 #53519 a verzio szám nektek mi? -
[email protected]
Ati HD4870 1gb
4 giga ram
Fullgrafon átlag 47 london felett 17 amikor a vízbe lövök.
Szerintem tényleg csináltak valamit az oroszok, nem csak ittak.:) -
sakkay #53517 Na ezt nem gondoltam volna. -
sakkay #53516 

-
Ez nem frissül, mert béta. Le kell szedni és kézzel bemásolni .
**--**
Nem villognak a felhők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mintha nem lenne kék csík sem! -
Ez a steammel frissül vagy mindenképpen külön kell leszedni és felüliratni az eredeti fájlokat ? -
Szepy2884 #53513 Az van Mijki fiam, hogy a moszad bemért az ip-d alapján és elrontották a játékodat hogy ne érezzd jól magad. Ha kopognak majd az ajtón akkor óvatosan kérdezd meg hogy kik azok aztán menekülj az ablakon keresztül feltéve ha nem laksz túl magasan. -
Nekem az van most, amint elindítom a quick mission-t, a térkép helyén már csak fekete rész van, és amint elkezdem a repülést, látszik az egész asztal, viszont hang van és változik is ahogy játszok a gázzal. Ötlet? -
Indi69 #53511 köhöm, a launc exe müködése blabla mit jelent? hát silver én elnézésed kérem aszem igazad volt -
Beállítások:
Hogyan is lehet az FPS-t kiíratni? -
Solt #53509 Hmmm... most olyan remegő érzés van a gyomromban, mintha első randira mennék! :D Még a végén tényleg lesz belőle valami... :) -
Hát azt hiszem most tényleg fasza lesz.
ATI-n is van élsimítás!!!
Nem látszik át a horizont a műszerfalon.
London felett hasít.
Mintha abszolút nem lenne az a mikro lag vagy mi a rák.
Londonban lőttem a vízbe, mint az állat de meg se röccent. -
Kapás van, Nagy Horgász? :) -
Solt #53506 Naaaa... mond, hogy mehetek TrackIr-t venni... :D -
Egy perc után azt mondom, hogy: Hohohohohooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Solt #53504 Hosszabb a hiba lista mint a javításé!! :D Édes Istenem... inkább nem is mondok semmit, próbálok optimista lenni. -
Isten vagy Sanyo!!! Illetve mivel az Isten én vagyok, ezért félisten. Azért az is valami ... ;)
Én mindjárt tesztelem, hogy milyen lett. -
Béta patch hírek, már magyarul. A cuccot sajnos nem tudom kirakni, azonnal indulnom kell a párom elé. Talán még ma este fel tudom tölteni. -
artivizsla #53501 Kritérium, a "Jó vétel" volt megadva. Az eladónak "jó", a vevőnek meg marad a "vétel". Mindkét fél kapna valamit. 
-
Nemmondod. -
volt már rá péda XD -
Indi69 #53498 pont 200-al több mint a 0, meg szarabb nem nagyon lehet -
Indi69 #53497 +1 -
Hááát.. 200mega, én túlzott reményeket nem fűzök hozzá. De ne legyen igazam. -
zmok #53495 Csatlakozom! 
-
Nem hinném, hogy Laca barátom vevő lenne egy első emeleti, egy plusz két fél szobás, lakótelepi panelre. Igaz saját és ki van fizetve. :D
Egyébként írtam még egy litániát, csak éppen elment a naftalin. Mit kiderül valami csőbizbasz volt a 10. emeleten és a víz ráfolyt a villanyórára.
A tűzoltó bajtársak meg lekapcsolták házban a naftát. Megjegyzem jogosan. -
Solt #53493 Dettó... itt születtem, itt döglök meg. Arról nem beszélve, hogy össze tehetjük a két kezünket, hogy nem mondjuk a II.VH után vagyunk... viszonylag szerencsés korszakban élhetünk. -
Indi69 #53492 banyek most tényleg töltöm a javitást? -
Azt tudnám, hogy miért ilyen köcsög helyre töltik fel... -
Béta peccs, fordítás nemsokára. -
artivizsla #53489 Mondjuk, sokat dobna Silver lehetőségein, ha pl. Te vennéd meg az Ő házát, végül is, határ közeli az is.
-
Fürtös #53488 Erre barátom,csak annyit mondhatok,hogy nem biztos,hogy jó szűrő az író neve alapján válogatni...
Gondolj csak bele:ha annó Siemens eléri célját Tesla lejáratásával,akkor most gyertyaláng mellett neteznél...
De mit tehetünk,az inkvizitorok sem akartak belenézni Gallileo távcsövébe,nem érdekelte őket mert nekik azt mondták,hogy Gallileo egy sarlatán...
Nem kell üdvözölni a politika világában,régebben és mélyebben benne vagyok mint gondolnád:D
Lesz itt még egy hosszabb hangvételű írásom belinkelve,aztán befejezem az offolást.
-
Én sem jó kedvemből gondolkodom azon, hogy elmegyek innen faterkám.
De nézzük meg a következőt. Itt a kedvenc nejem. Érettségi + szakma. Mégis egy kibaszott "gyárban" dolgozik. Jabil akármi, Noki telefonokat javít.
Mivel a Nokia szarban van így a kezdeti három műszak helyett lett kettő, aztán meg egy. Netto 75k (nem viccelek) a fizetése. Szerinted ez mégis mire elég? A nagyurak, ott fent hajlamosak elfelejteni, hogy ebben a kurvaországban (sic!) nem csak bankárok meg adócsalók élnek baszki.
Szépek a érzések meg a nagy gondolatok, csak mint mondtam, ezekért semmit sem adnak a boltban.