91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #53605 De. Vagy a nap. Mindenesetre ha ráesik a fény , vibrál. -
Nem csak a házsó madzag színjátszós hanem ezek is!!
Én úgy vettem észre, hogy a táj tükröződik rajtuk bizonyos mértékig, min a tükrön. Nem?
-
Ha újra szeretném rakni a CoD-ot akkor elég csak a steam-en keresztül vagy töröljem a mappákat is,pl. Documents-ből?
Szerkesztve: Letöröltem,beraktam a DVD-t és most feltelepült onnan
,a múltkor meg nekiállt letölteni.
-
Na most én is teszteltem a rep modellt.
A hangokról már írtam,hogy jók lettek.
Örömhír. Spit II elvesztette az előnyét. Nem tud leemelkedni egy E4 et,lazán utána hasítottam egy füst alatt 5 spit II es AI-t levakartam az égről.És le sem hagyja a németet.Persze AI-k ról van szó ,de eddig le tudtak lépni .Tényleg utálni fogják a veresek. Most megnézem a hurkány mit tud. -
sakkay #53601 Fa*a! Köszi.
Fekszik!!! Fekszik!
Okos személyi számítógép... -
Működik anélkül is és akár hosszú távon is. Azok a pöckök csak arra szolgálnak, hogy nyitáskor ne essen ki a dvd vagy cd.
-
sakkay #53599 Aha, köszi.
-
sakkay #53598 Gratulálok én is, (bár nem ismerjük egymást nagyon) viszont ne feledd az egyik legfontosabb dolgot:a tejfakasztó találkozót!
-
Nekem alapból függőlegesen van benne (egy nagyon picit talán döntve), de kellett a tálcára tenni két kis pöcköt, ami megfogja a dvd-t. Enélkül nem hiszem, hogy működik, hacsak nem az a magától behúzós fajta (tálca nyitás és csukás nagyon dobálja a cd-t, hiába illeszted rá normálisan). -
Köszi srácok, a tanácsokat is! :)
CloD:
Este teszteltük mi is, ami elsőre feltűnt
-
blur-os a kabin. Zavaróan elmossa a műszereket, ha a trackIR-el hátra húzódok az ülésben. Sokszor bedob kis felbontású textúrákat, kiugrásnál pl. Ez egyértelműen rossz, de a patch bejelentés legelső hsz-ében Luthier felsorolja az ismert hibákat, amin még dolgoznak, a textúrák is köztük volt asszem. A felhő sok fps-t zabál, ezt is írták. A talajon változást nem láttam, a kék párás időt megszüntették, sokkal tisztább a levegő. A skineket néha nem jól tölti be.
+
hangok sokkal jobbak, nagyon állat a G.50 és a Tiger Moth is. Ez tényleg sokat fejlődött. A repülési fizikai modellen érezhetően sokat dolgoztak, kis sebességű, nagy állásszögű repülésnél minden gép sokkal hamarabb esik át, nem lehet csak úgy 150m-ről leborítva virgonckodni, mert beledárdázol. Dugóhúzó sokkal durvább, nehezebb kivenni bármelyik gépet. Összességében nekem tetszik, a veresek utálni fogják
(nagyon észnél kell lenni mennyire és hogyan húzod neki).
Na, délután majd ránézünk megint, most húzok be a korházba :) -
persze. Legalábbis azt hiszem. Próbáld ki. -
zmok #53594 Gratulálok! -
sakkay #53593 Mer sarokban van a gép, nem kap levegőt' és így talán jobban szellőzik. -
sakkay #53592 Srácok ha elfektetem a gép házát, akkor függőlegesen is működik a dvd? Mármint hosszútávon? -
sakkay #53591 Egyetértek. -
Jaja. Csak sehol a beígért dupla fps:)No de mind 1:) én szurkolok ,hogy jó legyen mert unom az egyedüli repkedést a csatorna mindkét partján.
De azt is leszögezhetjük,hogy full maxhoz ,hogy élvezhetően fusson ,patch ide vagy oda egy paks kell alá továbbra is. Ez az én meglátásom.
Gyengébb gépeken legalább játszható lesz és már ez is valami. -
sakkay #53589 Én is megnéztem a parlament kertjét,és hát nem sok különbséget találtam.
-
sakkay #53588 Szóval azért azt talán leszögezhetjük, ha nem visz minket el az érzelem, hogy nem csalásról van szó. Tényleg belenyúltak az alapba. Én egyfolytában tesztelem, a felhők rengeteg fps visznek. Ha nincsenek, 75 fps 500 m-en több tucat géppel az égen. -
A második kép amit betettem pont itt készült a patch el és most jól megnézve nincs különbség. -
eredeti -
I5 2500K ,8 giga ram, gtx 680,gtx 580 most az utóbbival nézegettem mert az mérvadóbb szerintem. A 680 assal értelmetlen nézni ,mert az Vsync mellett kiakasztja és sanyi. -
Igazság az,hogy az sem mindegy hol csinálja az ember a pillanat felvételt.
Itt pl szép minden,és csináltam ugyanott felvételt az eredetvel is ahol csúnya volt ,na azon se szebb.
De FPS akkor sincs több:( -
sakkay #53583 Mid is van pontosan? Tegnap éjfélig teszteltünk páran(rof),ott volt egy srác majd 100000ft vid karival, azt mondta eddig is jól ment, de most még több az fps. De valakinek alacsony kategóriás géppel sem lett sokkal jobb.
Igazából én örülök, de még sok a probléma. -
patch
patch
patch -
Lehet,hogy gyorsult valamit alacsonyabb részletesség mellett ,ahogy mondod pl nálad ,de max beállításoknál én nem észlelek gyorsulást.
Ez érthetetlen számomra. Bár ha így a gyengébb gépeken jobban fog menni jobb beállításokon akkor nincs baj,csak az zavar,hogy az én élvezeti értékemet mi a fax ért rontják le. Hogy rohadjanak meg. -
Ja megnéztem:) Original :))
-
sakkay #53579 Texturánál van.
-
sakkay #53578 Lehet ha neked maxon volt egyértelmű a változás. A helyzet az ,hogy nekem eddig mediumon ment most meg high-on, úgyhogy nálam szebb is, meg jobb is. De látom a képeid.
-
Mi az az origin?
Nálam minden a maximumon van . A legmagasabb értéken amit be lehet állítani. -
sakkay #53576 Elindítottam én is. Originen van a talaj? -
Néz meg a talajt. És én vesszek meg nem látom a dupla fps-t.
Ahogy néztem az FPS számlálót mindkét esetben 30 körül volt az alja.
Annyit vettem észre ,hogy az eredetiben néha mintha kicsit laggolna olykor ,de csak ritkán a patch al meg nem. A talaj az egyértelműen randább lett,aztán lehet ,hogy a véglegesben már mást fog mutatni. -
eredeti -
eredeti változat
eredeti
eredeti
eredeti -
sakkay #53572 ? Mit kell nézni. Azt látom , hogy valahol kevés az fps. -
sakkay #53571 Vedd le, tiltsad le a steamon a frissítést, és akkor elméletileg nem rakja fel a frissítéseket a felrakáskor. Szigorú elmélet , még nem próbáltam.
Tegnap teszteltem, a grafikában tényleg nem láttam lebutítást, viszont a kabin tényleg elmosódik távolról, és a drót(vagy mi) is szivárványos ahogy Laca írta. -
Patch.
Patch
patch -
Lacusch69 #53569 Gratulálok a legifjabb Pumához!
Pár apró tanács...
-Aludd ki magad bőségesen ameddig haza nem hozod a családot, mert pár hónapig zombiapu leszel.
-Minimax csatornára feltétlenül fizess elő, legkésőbb november-decemberben.
-Legjobb ár/érték arány: narancssárga Pampers pelus.
-A cumit inkább forrald, a hideg fertőtlenítőszeres víz idővel kimarja a kezed. -
Itt egy régebbi (januári) kép. Egészen más a fülke!
-
Gratulálok Tom!!
*-*
@ Kferro: Soha nem hittem, amikor mondták :) de hidd el nekem, nagyfaternek meg még 1000* jobb!!!
*-*
Te srácok. Nem lehet valahogy átbaszni ezt a szart és feltenni a DVD-ről a cuccot?? Mert ugye a rühedék adathordozóról csak a szar sztímet telepíti és a többit meg letölti. Mert ha meg lehetne oldani, akkor a grafikát szépen összelehetne hasonlítani a mostanival.
-
artivizsla #53566 Gratulálok én is ! Fiú vs.lány lett? Először úgy tűnik, hogy nem mindegy, aztán később rájön az ember, hogy dehogynem. Egyébként, apás szülés volt ?