91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én leszek, de csak kb nyolctól. Vadászt, Br.20-ast vagy Stukát vállalok. -
Kétlem, hogy Mijkinek ezek egyike lenne... -
a 301-es az béta és igazából a 690-680-670 vonalhoz készült és csak később lesznek támogatva a régebbi kártyák is -
hmm akkor próbáld meg esetleg felrakni az előző whql drivert a kártyádhoz, vagy ha van fent valamilyen codec pack akkor azt vakard le a gépről teljesen mert még az is csinálhat ilyen csodákat -
Az nvidia oldalán nekem az 560Ti kátyához a 296.10 -es drivert írja, mint legújabb.
Az a 301-es nem valami beta driver? (edit: most olvasom, de. szal azt szedd le, tedd fel a legújabb végleges drivert) Vagy honnan szedted le? -
Nvidia Driver a legújabb 301.24-es, a DirectX 9.29.1974-et próbáltam leszedni, ezt találtam a legfrissebbnek és amikor felakartam telepíteni, azt írta a gépen újabb, vagy azonos verzió van. -
vga drivert, meg directx-et frissítetted? -
sakkay #53838 Köszi.
-
Nekem ez nem megy, nem tudom mit rontottam el ismét. Feltettem a játékot, kipróbáltam működött. Felraktam a bétát, elindítottam a display driver miatt kék halál. Újra próbáltam, Fraps kikapcs, elindul a játék bár írja a hibát a driverrel megint, hang van, kép nincs repülés közben. Hiába bújom az internetet már vagy egy órája nem találok semmi segítséget. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma oka? -
artivizsla #53836 Gondolom, hogy itt mindenki olvasta már az "Égi szekér"-et.
A lényeg a repülőtudásukon volt, amit iskolarendszerű oktatásban szereztek és ami megállta a helyét, nemzetközi viszonylatban is. Lehet, hogy kár volt lepukkasztani ezt is. -
Aha,hát nagyon ijesztő lehet eltévedni a sivatag felett,mintha tenger felett járna az ember.Jó hogy ezt a P-40-est a homok éppen nem takarta be mikor arra jártak az olajfúrók. -
artivizsla #53834 Nem. Valamikor a rendszerváltás utáni időkben, amikor munka nélkül maradtak itthon. -
artivizsla #53833 Mozilla beállítás mentése :
C:\ Dokument and settigs \ "User neve" \ Application Data \ Mozilla
[Extension]
[Firefox]
[plugins]
Ezt a 3 mappát mentsed el. Commander használatakor kapcsold be a "Beállítások / Általános beállítások / Képernyő / Látszik a rejtett fájl kapcsolót, mert rejtett az attribútuma a 3 mappának. -
De ez manapság volt? Ma már gps-es navigáció van minden gépen meg VOR állomások vannak,talán Afrikában is ahogy tudom. -
Itt van pár hasznos oldal a skin készítőknek. :)
link1
link2
link3 -
Ez nagyon jól hangzik, valahogy működésre kéne addig bírnom a CloD-om. :) -
pcpilot.hu ts3 -
lala42 #53828 Most nekem mennem kell melózni, de 5-fél-6-körül már itthon vagyok. -
lala42 #53827 Gyerekek!
Úgy gondoltam,hogy este 7-kor lenne a gyülekező. ATAG szerverére mennénk, a 99-es létszámura. Ott van béta patch. Valaki biztosítson egy TS szobát. Ott megbeszélnénk a részleteket. Minnél többen jönnek, annál jobb. Kellenek bomberpilóták, Stukások, stb. Mindenki felszáll a megfelelő reptérről. Indulás 7,45-kor a bombereknek. A vadászok 7,50-kor. Gyülekező Cale fölött 3500-on. Onnan a bomberek kiemelkednek 6000-re, a kisérő vadászokkal, majd ők mennek Folkstone irányába. Ott St.' Mary Bay-t keamortizálják, Limpynnel egyetemben. Ez lehet két hullámban is. A Stukák mehetnének a hajókra. Nos? -
bralph #53826 Pumák, óceánrepülők és egy selejt cikk egy pilóta-emlékmű avatásról. -
bralph #53825 Könyvjelzők/minden könyvjelző megjelenítése/importálás és mentés? -
sakkay #53824 Ja, és még valami. Melyik wint ajánljátok? -
sakkay #53823 Srácok tudja valaki , hogy mit kell elmenteni a mozillából , hogy megmaradjanak könyvjelzők stb..váltok(inkább úgy helyes, hogy visszaváltok) 64bit-es Win-re. Mert van egy két anomália az alaplapcsere óta, na meg amúgy is. -
Lysandus #53822 :-)))
Oké, csak valaki linkelte itt nemrég azt a 60-as vagy 70-es években készült magyar kisfilmsorozatot a repülőbalesetekről, illetve azok megelőzéséről.
Volt benne egy nagyon érdekes rész, hogy miért ne igyunk alkoholt repülőgép-vezetés közben. A nyilvánvaló dolgok mellett a mezőgazdasági pilótákra vonatkozott egy speciális rész is: mert az alkohol reakcióba léphet a szervezetükbe kerülő permetezőszerekkel... No comment.
Úgy dolgoztak naponta a különféle méreganyagokkal, hogy semmiféle védőfelszerelésük nem volt. Kíváncsi lennék az átlagéletkorukra... -
artivizsla #53821 Egy éjszakai rádió műsorban beszélgettek egy volt MÉMRSZ-es pilótával, aki Afrikában volt kint, Líbiában, vagy talán Egyiptomban, mezőgazdasági pilótaként. Lényeg, hogy előttük voltak már kint több náció pilótái is, de nagy volt a fogyás köztük, mert ha egyszer betévedt a sivatagba a pilóta, akkor sokan el is tűntek közülük, mert a homok fölött elvesztették a tájékozódási képességüket. Mikor megérkeztek a magyarok, nem sokat néztek ki belőlük sem, csak amikor nap-nap után mindig visszatértek hiánytalanul, nem értették a beduinok, hogy ezt hogy csinálják, pedig egyszerű. Európában, talán egyedül itt volt kimondottan, mezőgazdasági pilóta képzés, míg a többiek, csak kisgépes hobby pilóták voltak, nagy lelkesedéssel, amire aztán vészhelyzetben nem sokra mentek. -
artivizsla #53820 Egy kis látnivaló, mára. -
Sejthető hogy megpróbált lakott területre menni,biztos észak felé ment.Valaki azt írta a kommentek közt hogy talán lecsapolta a hűtőfolyadékot is és azt itta. -
sublancher #53818 Nem temetjük koránt sem! Oh dehogy!! -
Persze hogy érdekel :)
Zpogi, köszönöm! :) szépek :) -
artivizsla #53816 Nagyon pöpec anyag !
-
artivizsla #53815 Összeakadnak. Nekem egyszerre volt fent az UP3 RC4, HSFX és a 4.11.1-es IL2.
A játék, hol elindult, hol meg nem, de a vége az lett, hogy lefagyott menet közben. Egyenlőre külön kell futtatni a két dolgot, bár szerintem a mod verziók a jobbak.
Csak megjegyzem halkan. Van azért itt érdeklődés bőven az IL2 iránt, korai lenne még temetni. -
Kferro #53814 Nekem van pár ilyen képem, ha érdekel. Ízelítőül:
-
Na meg is van:Collection of Nick Trudgeon Aviation Art - 99 HQ images in 1 zip file -
Ez egy régebbi leírás,de nagyjából még aktuális.
LINK
Gundark: Köszi,majd megkeresem,hogy honnan töltöttem le,de azt hiszem az 1C Fórumról valahonnan. -
sublancher #53811 Köszi Pogi, azt is meg tudná nekem fogalmazni valaki, hogy mi mit jelent pontosan?! Úgy írjátok már le, mint ha egy totál laikusnak kéne elmagyarázni! 1000 hála. -
Szép a háttered. Nincs több ilyesmi képed? Ha van feltennéd valahová? Köszi :) -
Nekem így van(5850):
A Triple buffering be van kapcsolva. -
sublancher #53808 Köszönöm!
Tudnátok segíteni, hogy Il-2 up3rc4 játékhoz, milyen Ati Catalyst Control Center 3D beállításokat illik használni? (tűrhető a vasam - HD6770)
A játékot OpenGL-ben futtatom.
Azért érdekelne a dolog, mert nem vagyok tisztában a különböző beállítások, mint SMOOTHVISION HD: vonalsimítás, morfológiai szűrés, SMOOTHVISION HD: anizotróp szűrés, tesszelltáció, Catalyst A.I., mipmap, várakozás a függőleges frissítésre, vonalsimítási mód, openGL beáll - tripla pufferelés jelentéseivel. Tehát, hogy mi mit eredményez, mire van kihatással. Illetve használ-e valaki előre beállított profilt?
Köszönöm! -
istikovacs76 #53807 Én úgy tudom, hogy nem. Vagy 4.11.1 vagy up3. Valahol olvastam, hogy valami módom össze lehet fésülni, hogy menjen, de nem stabil. Nekem két külön il2 van így. Egy sima 4.11.1-es, és egy up3rc4-es, ami 4.10.1 alapú. -
majonur #53806 EZ nagyon OFF ide, de:
Regota szeretnek egy Border Collie kiskutyat, ha kozuletek valakinek volna egy kis ralatasa, hogy honnan, kitol eredemes, mert a net szokas szerint tele van felinformaciokkal, kerem jelezze privatba. Az ar nem lenyeg, kb. ugyanannyi mindenhol.