91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Hali!

Nos akkor jöttök?
  • Indi69
    hát nekem nem indul, nem csinál semmit, ötlet valaki?
  • LeonSilver
    poszt tolás

**--**

Igen Laca, ez lekeserítő. Az egész hóbelevanc lófasz és esti fény kb..
  • Her Laca
    Testvérei.
    Sajna melózom a hétvégén ,majd csak jövő hétvégére érek haza.
    Látom van javítás. Teszteljétek!

leon.Solt.
    Ez elkeserítő.
    De csak kijavítják ,hiszen a játékosok legalább fele radeonon nyomatja.
    Nv nél nem találkoztam ilyen anomáliákkal,egyik kártyánál sem ,igaz az csak az béta volt ,nem a béta 2.0:)
  • mijki
    Én már írtam ide, eddig nem jött olyan válasz ami segítene
  • Solt
    Az jó lenne... a múltkor ez a kék csík dolog nagyon a szőnyeg alá került, ha most nem verjük az asztalt, akkor szarni fognak rá. A vicc az, hogy egyszer már jó volt...
  • LeonSilver
    A fordítás nem gáz. A fiam megcsinálná.
  • Solt
    Csinálj egy jól látható képet a három csíkról, oszt ezzel együtt posztolni kell... ha mást nem, kugli fordítóval! :D
  • bralph
    Egy kicsit belelapoztam a fórumba, de sajnos a mi problémánkról semmit nem találtam, lehet ezt is reportolni kéne.
    A vindóz hibaüzenetét meg csak felvillanni látom, elolvasni nem tudom.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Háát bajtársam, én bizony nem látom a fényt az alagút végén, vagy ha igen az bizony a mozdony.
    Ha lemegyek a talaj közelébe, akkor az fps hiába "magas", a régi kis meg-meg akadások vagy mi a fasz (mintha ugrana egyet a cucc) ugyan úgy megvannak, mint ahogyan meg voltak ezelőtt.
  • Solt
    Ha beszélnék englisül posztolnám én! :D Tom, vagy Sanyo mesterre köllene hárítani a dolgot! :))
  • Sanyo
    Kösz Tom, egy gyors fordítás.
  • LeonSilver
    Ha faszán leírod, hogy mi ez az izé, én poszt tolom ;)
  • LeonSilver
    Sajnos a három csíkocska most is meg van, hogy rohadjanak széjjel. A Mesza kabinja viszont (majdnem) régi fényében pompázik!

• mijki
    Ugyanez.
  • bralph
    A lentebb is vázolt fekete négyzetek problémát nálam sajnos ez sem orvosolja. A játék fut, repülés megy, hang van, kép se 3d-nél se térképnél továbbra sincs.
  • Solt
    Ha nem jelezte még senki nekik, légyszi hozzátok már szóba, mert megint el fogják sumákolni... :S
  • LeonSilver
    Jaa. Hát az meg volt most is. Ezzel az új core-val még nem tudom, de az alap peccsel simán hozta.
  • VO101Tom
    Ja.
  • sakkay
    Ja! Próbáltam, de akkor gondolom regisztrálni kell.
  • VO101Tom
    ott a core.zip a hsz végén, letölt, kitömörít, bemásol, örül. :)
  • Solt
    Még Leon is linkelt képet...

@LeonSilver: A horizonton 500 méter alatt...
  • sakkay
    És mikor lesz próbálható verzió a javított bétából? Vagy időt nem írtak gondolom.
  • LeonSilver
    Hol volt ez a három csík?
  • VO101Tom
    Nekem eddig sem volt, hogy másnál az új video engine alatt jelentkezett-e, arról nem hallottam.
  • V43 1105
    Köszi szépen
  • Solt
    AMD-n a három kék csík nyűgről van valami hír?
  • VO101Tom
    Peccsápgréd.

BlackSix azt mondta rengeteg hibát kijavítottak, amit még vizsgálnak, az az, ha a böngésző Flash tartalmat tölt a háttérben, vagy ha TeamSpeak-et használ valaki, akkor kifagyhat. Ezekre később jön majd valami.
  • VO101Tom
    Ha lesz időm, rádobok trikolort az alap festésre, más jelzés szerintem nem kell rá. Csinálok magyar felségjeles és üres jpg-t. Stuka és 109-es már van.
  • mijki
    Na órákon át próbálkoztam, kerestem a megoldást nem találtam meg. Kellően felhúzott ez a patch, többet nem idegesítem rajta magam, majd ha kijön a rendes mehetek veletek. Ma úgy látszik nélkülem kell boldogulnotok. Ez van. :)

A tegnap felrakott képeket köszönöm szépen, a fókák már a hátterem lettek.
  • LeonSilver
    Jaja! A Last Pass-t is használom (régebben egy volt a kettő). "Megfizethetetlen" ez a két páros!
  • Sanyo
    Így van, több gép és még android mobilról is tökéletesen frissen és szinkronban lehet tartani a kedvenceket. Jelszó mentésre már nem alkalmas, de ezt már kiváltotta az ugyanattól a cégtől származó LastPass. Én is csak ajánlani tudom.
  • i robot
    Üdv urak! Valaki hozzáértő össze tudna dobni egy magyar festést HE-111-re?
    Keresem a neten, de nem találok egyet sem.
    Délután leszek én is.
  • LeonSilver
    Hát kb. százszor egyszerűbb, jobb és kényelmesebb az XMarks-ot használni. Én legalább két éve használom és azóta nem fáj a fejem, hogy húúúúú, elfelejtettem a könyvjelzőket lementeni. ;)
  • artivizsla #53850
    Szívesen. Érdemes időnként egy pendrive-ra lementegetni, aztán ha beüt a baj, csak vissza kell másolnia a Mozilla mappába és a régi lesz megint minden.
  • mijki
    Ugyanaz az üzenet, hiába raktam fel a WHQL-t.
  • mijki
    A kártyám DX 10.1-es, úgy hogy nem ez a probléma szerintem.
  • sakkay
    De..
  • Indi69
    helo miki. nem az van, hogy a javitás nem müködik a dx-9 verzioval, sanyo mintha ezt irta volna