91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudsz screenshotot is linkelni, hogy pontosan tudják mi a gond.
Apropo. Nem olvastatok valami arról, mi van az iaro-val? Nem jön be pár napja, és semmilyen, korábban onnan linkelt képet nem jelenít meg :( -
Nekem is fenn van az alap, a HSFX(ez jobban tetszik mint az UP) és persze az UP3. :) -
Én meg itt ülök Nyíregyházán a bérelt kecóba,esik az eső,fúj a szél,és unatkozom. De utálom én ezt. -
:) Lobbyn is tudod mindhármat használni mikor mi kell,csak akkor az elérési utat kell változtatni. -
artivizsla #53921 Felraktam 3x az IL2-őt, az "oroszos" megoldással. Most aztán teljes a kánaán a választásokat illetően. -
Melyik játékra gondolsz? Il2 vagy Clod?
Különben mindegy mert egyikhez sincs tudtommal.
Szótár és türelem ,általában ez megoldás és vagy kérdezel itt. Segítséget fogsz kapni . -
joboruz #53919 Sziasztok!
Lehet a játékhoz letölteni valami használható Magyarítást? A kezdeti beállításoknál meg a betanulásnál jól jönne...
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
artivizsla #53918 +1 -
Ez jó!
Srácok, ha van egy kis szolidaritás bennetek, akkor regeltek és lájkoltok. ;) -
Johann Wind #53916 Az a fókás háttérkép jó választás.:) Így fejből a gépek a IV.(Sturm)JG3 gépei, A-8 r valahányas Sturmbock-ok. A kék 13-as a 128 győzelmes Walther Dahl gépe.:) -
Szepy2884 #53915 -
Szepy2884 #53914 -
Romeo One #53913 Sry, mennék, de nincs Clod, csak 1946. -
Dehogynem. Alkalmanként 1-2 nekem is volt. -
artivizsla #53911 Beszéltük már, hogy elég magas itt az ingerküszöb, meg időm sem volt kinyitni a bicskát, olyan gyorsan jött a javítás.
-
Itt nyomj neki egy lájkot:
http://www.il2bugtracker.com/issues/14 -
Csak multinál fagyott,pontosabban Launcher exe leáll üzenet az ember arcába . -
Nekem a múltkor sem fagyott. BÁR!!!!! Nem is voltam Ts en akkor ,lehet valóban az az egyik ok,mint olvastam. -
Tom, nekem eddig sem fagylaltozott. ;) -
Már két tank benyát kirepültem 109-esből, és nem fagyott egyszer sem (patch hotfix-el). -
sakkay #53905 Na ja. Viszont , a felhők nem esznek talán annyit, mint eddig. Mondjuk nem sok mindenen változtat amikor 40 fps mellet folyamatosan remeg a kép alacsonyan. -
A híres, új grafikus motor. Ja, persze. -
sakkay #53903 
Ja egy kérdés, ha hirtelen sok rádiózás van, azonnal megáll egy kicsit mintha töltene. Ez azoknál is van akiknek 8 giga ram van??? Nekem 4. -
Remélem mire jövő héten pénteken mire hazaérek ,kijavítanak mindent és megkímélnek egy alapos anyázástól ,titeket meg a hőbörgésem olvasgatásától:) -
sakkay #53901 Egy kis tesz eredmény. Az fps még tovább emelkedett kicsit, a fülkében nem nagyon van már homályosodás, és a táj sem olyan fostos-párás, de......elképesztő a microlag alacsonyan és ez minden pozitívumot ki is iktat.
Ennyi...
-
Tudom Laca, nem is neked címeztem ;) -
Mesterem:) Ha valaki tökéletesen egyetért minden szavaddal az én vagyok tudod jól.Nonszensz ,hogy egy normális hardveren szarakszik ,mikor semmi nem predesztinálja arra,hogy ekkora gépigénye legyen. De ezt már elmondtam asszem töbször. -
Hát nem Laca?? Én nem tudok házat építeni, autót szerelni vagy gyógyítani. nem is próbálkozom ezekkel. Ha nekik meg nem megy a szoftverkészítés, akkor minek erőltetik?? -
Ajaj:)) Látom magukra haragítottak:) Na nem irigylem őket:))))))))) -
UUU nagyon szépen köszönöm!!! Találtam néhány képet Magyar gépekről, és azoknak a szárny alsó részén a végeken sárgára van festve, és a törzs hátsó részén van egy sárga csík. Igaz az a P-6 os verzió, de állat lenne ha még ez is beleférne.
-
Persze, hogy nem. Lófasz ez az egész. Nem mondom, hogy Paks duruzsol itthon a klozetben, de azért nem is egy 286-os, turbo 10Mhz-es a gépem baszki. Hogy rohadjanak már meg.. -
Már azt hittem, nálam van a baj. Ezek szerint mégsem. :) -
Újabb poszt tolás ;) -
Hol vagy? -
bralph #53891 Nyomtam rá egy upot, hátha... -
Pontosabban fogalmazva csinálsz róla egy vagy több másolatot,csak mer félreérthetően fogalmaztam. -
No:)
Feltelepítesz egyet ,majd utána fogod a könyvtárat és nemes egyszerűséggel amúgy parasztosan átmásolod egy másik helyre:)
Aztán mindkettővel azt csinálsz amit akarsz csak a saját exe vel kell indítani. Én annó mindig csináltam vagy 4-5 másolatot biztos ami ziher:) -
artivizsla #53888 Hogy raktok fel egyszerre két 1946-ot ? Az insatller vagy leszedi előbb az elsőt, vagy nem rakja fel a másodikat.
A LastPass és az XMarks már ketyeg a gépen. -
Jó az a három csíkocska:) Legalább mindig tudod hol a látóhatár vége:)
Vedd ficsőr nek:)
Na de komolyan ,egyszer már eltűnt asszem.Solt jól mondotta.
-
Solt #53886