91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
    No az is biztos hogy ref hűtős karit sosem vennék .. inkább várok, hogy bővüljön a paletta, s az árak is a konkurencia hatására kicsit mérséklődjenek.. na aztán történik a vásárlás, én egyébként ASUS HD 7970 DCII karikkal találkoztam
  • Solt
    Ennyi... döbbenet mennyi retardált van, főleg ilyen BF szinten! :D Nem állítom, hogy nincsenek hibák, de a panaszok döntő többsége júzer error. Arról nem beszélve, hogy rengeteg a programozási hiba, ami sok esetben "fura" mód AMD-n jön ki.

Amikor az AMD a hibás, akkor általában hamar jön a megoldás. Az előző drivernél nem állt vissza a második mag órajele alapból. Jeleztem a hibát, lekérdezték az adatok, tesztelték, és a következő driverben javítva lett.
  • Her Laca
    Nálam volt egy kipróbálásra. Bitang jó egy kártya az tény. De valami olyan hangos:)) Ezt komolyan mondom.Mai napig nem értem miért nem tudnak egy jó ref hűtést összehozni. Amúgy valóban gyors csak ugyi az a három fránya csíkocska:)No meg az elveim:))És az idegrendszeremet is inkább kímélem:)

Mondjuk én nem játszom mással így más játékokról nem tudok véleményt alkotni ez tény.De sok PH-s srác ezeket írta,meg még volt valami más problemályuk is ,bár annyira nem érdekel a dolog nem fenyeget az a veszély ,hogy megtapasztaljam:)
  • V43 1105
    Érdekes. Én sosem találkozok ilyenekkel, na jó TIREXI XD , de egyébként 7970-ről sem tudnék olyat mondani ami miatt rossz lenne, ismerősnél próbáltuk egy illetve crossfire verzióban is semmi probléma nem volt, BF3-at is csinin vitte.. amiket írnak neten sosem hiszem el, élőben jobb meggyőződni róla
  • Her Laca
    Ok:) nem vot fair:)
    De ez van sajna,olvasgatok más fórumokat is vannak játékok BF3 pl vagy ilyen a Clod amik jobban mennek ,vagy problémamentesebbek NV-n.7970 eseket már 100 ért dobálják aprón,mert BF3 alatt szarok a minimum fps ek ahogy olvastam.
    Szóval mint már régebben mondtam játékhoz kell VGA-t venni sajna.
    Mondjuk az várható volt a Clod nál,lévén orosz és még szim is plusz a régi Il2 is pont így viselkedett,mármint nyűgösebb volt radeonon.
    De remélem kijavítják ezeket a hibákat mielőbb.
  • Solt
    :DD
  • V43 1105
    ez aljas volt :XD
  • Her Laca
    Persze ,hogy a három betűs a hibás:)))
    Ez nem is kérdés:XD
  • Solt
    Na igen, persze, hogy az AMD a hibás... hiszen ők írták a programot, és mint tudjuk, minden játékban ott vannak a kék csíkok. Annyira tipikus reakció, falnak tudok ettől menni.
  • bralph
    Köszönöm, a címsort meg se néztem.
  • VO101Tom
    ja, a http lemaradt, akkor mégegyszer: conf.ini

Azt még nézd meg, hogy a launcher.exe-n jobb klikkel előhozható tulajdonságok lapon, a komatibilitás fülön hoyg áll ez a két érték: Képi témák letiltása, Asztal-összeállítás letiltása.
    Nekem nincsenek bepipálva, de 1C-n volt róla szó, hogy néhány akkori grafikai bugot ezek megoldanak (volt, hogy pl az egér klikkelést nem érzékelte amikor el akartad mentei a controlst, ezekkel kellett játszani, hogy mikor lesz jó). Nemtom ez ma még aktuális-e, illetve ilyesmit okozhat-e, de érdemes ránézni.
  • bralph
    Köszönöm! csak... conf.ini.rar was not found on this server.
  • VO101Tom
    Ide feltettem: conf.ini
  • bralph
    Tom, fel tudod tenni valami nyilvános helyre? Engem is érdekelne, már nem emlékszem mennyi mindent turkáltam az enyémben.
  • bralph
    Vagy az öreg levegő-olajos r1.1/bandit, nem kényes, viszont olcsó.
  • VO101Tom
    Legújabb driver? Szoktak előzetes beta-kat is feltenni, azt ellenőrizd le, hogy az utolsó hivatalos driver a 296.10-es.

Azt még megpróbálhatjuk (nekem is nvidia van), hogy a conf.ini-t átküldöm, ha azzal elindul, akkor utána beállítod neked ami kell.

Ma este szerintem leszek, de biztosra még nem mondom. Ha igen, TS-en úgyis fent vagyok.
  • fecska
    lehet!
    nem hiszem hogy hayabusa lenne benne, mert akkor biztos halottam volna már
    nem vagyok otthon motorok terén, de majd utánajárok
  • Lacusch69
    Leánykori nevén: Hayabusa.
    Kívülállóként az ezres alkalmasabbnak tűnik a jóval kisebb tömege és a kb. megegyező teljesítménye miatt.
  • Her Laca
    Mert azok olyan ijedősek mi:)
  • mijki
    Az jó. Előbb utóbb majd belejössz, és pusztul a célpont.

Már csak én hiányoztam onnan, és akkor a vörösök még felszállni se mertek volna.
  • fecska
    bocs gsxr 1300-as van menne
  • fecska
    viszont a pilóták is izzadnak, amikor az ejtőernyős jó kedvében van, és amikor a pilóta nem figyel eltrimmeli a gépet, aztán meg izzad hogy elszakadt a csűrőkábel.. az ejések meg röhögnek.
  • fecska
    óó dehogynem, úgy anyáznak, ha pl egy kicsit negatívba nyomja, hogy pff :)
    meg az ejtőernyős olyan, hogy ha 300 méteren valamit bajnak érez, azonnal ugrik :)
    a sárkány az komoly gép egy Suzuki Gsxr 1000-es van benne öttollú sróffal :) Mijki meg Mester tud mesélni róla hogy emel :) 1000 méteren 2 perc alatt van fent.
  • i robot
    Személy szerint nekem nagyon tetszett, ez volt ez első hogy rádióztam és kaptam vadászkíséretet. Nagyon adta az érzést! Sok kárt nem okoztam mert mellé hullott minden jó, utána meg a sim kezdett szarakodni (nem láttam a szervereket, nem tudtam gépet választani, kifagyott, nem indult...) és végül feladtam. Lehet hogy igaz a TS-el való összeférhetetlenség?
  • Kurfürst
    Én nem tudtam menni, az Il2 nem működik együtt. Ha betöltöm a missiont és megnyomom a fly-t, visszadob a desktopra, hallom ahogy a motor zúg, tudok lőne stb. de csak a desktopot látom, illetve ha megnyomom az Esc-t, a menüt.

Tud valaki erre gyógyírt? Nvidia 220GT kártyám van, legújabb drivert használom.
  • mijki
    Milyen volt a tegnapi "Englandeinsatz"?
  • artivizsla #53939
    A sisak nem tartozéka manapság a felszerelésnek, vagy csak egy opcionális kiegészítő, aztán embere válogatja, hogy felveszi-e ?
  • sublancher
    Bocsi a sok hszért, most valami miatt nem jelentítni meg a videót.. ?!
  • sublancher
    Na szóval az előző videó:)

• sublancher
    Bírom ahogy ez a csávó kommentálgatja az eseményeket :))

http://www.youtube.com/embed/_HJ5Z-TMABg?&autohide=1&showinfo=0&hd=1&autoplay=1
  • bralph
    Ez de szarul néz ki! Azért a tökigfék + oldalszél párosnál talán több kell egy ekkor zakóhoz. Remélem a hátprotektor benne volt...
  • bralph
    Hány pálcikás volt a kiképzés? Vagy csak a meteorról hiányzott?
    Szegény ejések többsége nem is sejti, hogy valójában tényleg nagyon veszélyes sport a hobbija, legalább is az a része amíg a gépben tartózkodik. Néha olyan emberek ugratnak, aki mellé dodgembe sem ülne be senki, csak sajnos ez nincs a pilótadzsekire írva, honnan tudná szegény ember.
    Több "majdnem"-et láttam a felszállások és emelkedés első szakasza során az ugratással közös üzemnapok alkalmával, mint ahány menőternyő-zsákot aláhullni.
    Sajnos általában jó közönség az ejtőernyős a pilótabravúrra és nem mond nemet a „befértek még”-re sem. Szerencsére komoly bajt még nem láttam.

Azért izmos sárkány lehet, ha könnyen megmássza 4000-et.
  • bralph
    No kettécsaptátok tegnap az ATAG-ot? Hogy ment?
  • PhantomAss
    erre csak annyit tudok mondani hogy idióták...
    maguknak keresték a bajt
    jó hogy nem lett halálos baleset belőle
  • VO101Tom
    Ennek a gyereknek is szar napja lehetett ezután:
  • LeonSilver
    Közben az RTB-t megtaláltam. Mondjuk ne mtudom milyen megfontolásból került a ground control vagy mifaszom menü alá..
  • fecska
    Ne is modd...
    Tegap délután felszált egy sárkányrepülő, egy ejtőernyőssel, felment 4000 méterre, és amikor 3000 körül járt elindult a szél... kb 20-22-es volt, szerencsétlen ejtőernyős beesett a szántásba, a sárkány meg alig bírt leszállni, mikor leszált még félgázon járatta amotort, hogy ne fújja el a szél, míg odaszaladtunk hogylefogjuk a szárnyát... Mit ne mondjak érdekes volt:)
  • LeonSilver
    Kössz fater!
  • VO101Tom
    google cache-ból kiszedtem az iarosok e-mail címét, írtam nekik, ez a válasz jött:

A leállás ideiglenes, nem szerver probléma van, a domainnel vannak gondok, nincs aktív névszervere, idő kell, mire át tudom regisztráltatni. Ha ismersz még valakit, aki használta, nyugtatsd meg, hogy lesz iaro hamarosan, csak technikai problémák vannak, de nem a géppel (vagyis nincs adatvesztés, megvan minden).
  • LeonSilver
    Skacok. Azzal az idióta lövésszel lehet kommunikálni?? Mert régebben mintha lehetett volna.
    Meg nem találok olyant amivel a többieket haza tudnám küldeni, pedig régebben az is volt. Nem?