91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Innen másold ki és ne a címsorból. Videó beszúrása és jónapot. Nem kell semmit basztatni.
-
Pedig jó, milyen érdekes ^^
-
sublancher #54124 nice óra: http://www.meccanicheveloci.it/en/air/destroyer
-
sublancher #54123 miért nem tudok youtube videót beszúrni? a videó beszúrása gombot használom, a http:// előtaggal. -
Köszönöm!
-
bralph #54120 (alpha) beta patch
minifix -
Valaki leírná vagy linkelné, hogy honnan lehet leszedni a beta patchet? Mert lehet én is felnéznék este, és gondolom az ATAG a patchel fut. -
Én is majd este csatlakoznék a kötelékhez a Csatorna felett. :D -
sublancher #54117 Like! -
Savaséknál leltem a fórumon :)
-
bralph #54115 Ja arra emlékszem. Küldöm, küldöm, most megy a feltöltés. Én kétszer próbálkoztam mióta látok valamit, az kettőből-kettő fagyás. Előtte meg olyan régen, hogy újra kell konfigolnom a kiosztást, mert nem emlékszem.
A repmodel viszont előnyére változott, pár hülyeség már nincs meg szerencsére. -
A legidegesítőbb fagyás nálam az volt, amikor nem is a játékban, hanem a plane setup képernyőn fagyott ki, ha ott használtam a TS-t. Ezt pl még nem is tudják mi miatt lehet, de ezt legalább én is meg tudom előzni, egyszerűen kussolok amíg nem ülök a gépbe :) -
Küldözgesd azokat Luthieréknek, amíg van fagyás.
Lekopogom, amióta a hotfixet feltettem, azóta nekem nem volt, igaz, nem is repülök minden nap... -
lala42 #54112 Benne vagyok
-
bralph #54111 Megpróbálok csatlakozni, de a tegnapi két tesztrepülés fagyással végződött pár perc után. Most már nekem is van cppcrash mappám. :-( Korábban talán kétszer bírtam lefagyasztani, akkor is FMB-vel. -
Este kis ATAG-os reppenés, mondjuk 8-tól? -
:D :D :D
-
sakkay #54108 Laca valamikor raktál be ide képet a joy dead zónáról, a controlsban. Megtennéd megint amikor ráérsz? Köszi:) -
:)
Én eddig olvastam: "mert szerintem az alaplapi bőven megfelel, csak jól kell beállítani". Itt hagytam abba.
Máshol én is olvastam, hogy valami szart ki kel cserélni rajta. Én inkább vettem egy izét készen ;) -
én meg ez alapján csináltam oszt jóóóóó lett nagyon:) -
Nekem ez volt. Nekem qrvára nem tetszett a hangja. -
Nekem DS van asszem,de kicseréltem benne egy ic-t vagy mit( volt egy leírás és az alapján) így gyönyörű hangja lett ócson.
Az alkatrész volt vagy 800 forint. -
Creative fülesem van és még így is észrevehető a különbség. Valahogy sokkal-sokkal szebb, teltebb, mit tudom én milyenebb :) De hallom, hogy más. A Xonar viszont egy szutyok. A három kártya közül az szólt a legszarabbul, egy csomót kellett baszakodnom az equalizerrel, hogy elfogadható legyen. -
OFF
Ha kérdezhetem, miben nyilvánul meg a jósága a hangkarinak?Mert ugy gondolom,hogy 2-ön áll a vásár , ha van jó hangfalad, de rossz a hangkártya minösége akkor rosszul szól, ha forditva akkor meg ugysem érzed a javulást a hangszóró miatt.
Csak az miatt kérdezem, mert nekem jelenleg alaplapiról szól minden és egy 7.1-es erősitön keresztül megy ki a hang 5.1es hangfalakhoz, de valamiért optikain csak sztereot küld ki a realtek igy az erösitövel tudom csak DPL2-be átjátszani.De akkor nem értem miért 8 csatornás a hangkártya? :(
on -
Van, witch doctor. Nem teljesen nekró, de igen fasza! -
Javallok előrendelést, nekem ma kellett volna átvennem de csak holnap érek haza és hosszasan kellett telefonálnom emiatt,mert nem nagyon akarták még egy napig tartani.Állítólag viszik mint a cukrot,pedig nem egy olcsó cucc.
Én már edzem az ujjacskámat a vég nélküli klikkelgetésre.:)
Van olyasmi karakter mint annó a nekromanta? -
Lysandus #54099 Láttam már búvár matricát autók hátulján, meg jégkorongost is, és épp most láttam egy repülőgép-modellezőt. Szimulátoros nincs? -
uff
Hát skacok. Volt énnékem (illetve még meg is van) egy őskövületnek számító, Audigy (1) kártyám. Már volt javítva, de jól működött. Aztán vettem egy Asus Xonar DX kártyát, merthogy az milyen fasza. Szerintem nem az, el is adtam. Most beújítottam egy X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro karit. Az Audigy is szépen szól, de hát ez valami kiba*zott jó :) Besza valamint behu.
ony -
Annyi folyadékot azért nem kapnak ezek a gépek, hogy hazavágja őket. Egy esőben álldogálás közben többet kapnak.
Ha belegondolsz mással nem is lehetne oltani. A vizet és a port eleve kizárhatjuk az elektromos ketyerék miatt. A CO2 pedig az emberre veszélyes "nagy" mennyiségben. -
Én is szemezek vele, valszeg jövő héten megveszem. -
Miki fiam. Ezt semeddig. Konkrétan ha alapon kevés, húzva is az lesz. Már mint a Clod ban,más kevésbé vga igényes játékoknál lehet eredménye azért. -
Én jövök reppenni.
Ráadásul holnap veszem át a Diablót de egy kis reppenésre még jó leszek. -
Igen, köszi. :) -
Én max hétvégén érek rá. -
erre gondolsz?
-
OFF:
Kicsit felpörgetném a videókártyámat, aki ért ehhez esetleg eltudná mondani, hogy ő meddig húzná a kártyát?
ON: -
OFF:
Valamikor akkor csapatban kipróbáljuk majd a DayZ-t?
ON: -
Johann Wind #54088 Ez kinyírja a gépek elektromos rendszereit nem? Vagy a hab nem tesz kárt a gépekben? Az A-10-es úgy néz ki a habban, mint egy prédára leső ragadozó!:) -
Tom, egyszer belinkeltél egy sok ezerszer sok ezerres csatorna Térképet. Még meg van a link?
Hétvégén meg lesz együtt repülés nagy kötelékben? :D -
Működik, köszönöm szépen. Ezt a módszert már én is megtaláltam, de nem működött, ezért kitöröltem a fájlt. Aztán most hogy te is linkelted, beírtam 300-at a 12 helyett hogy biztos ami biztos
és működik. :D Bár én nem nagyon tapasztalok javulást. :(